Forside
Borgerforening
Bestyrelse
Historie
Generalforsamlinger
Vedtægter
Sankthans 2007
Organiseringen af ABAF's aktiviteter
Tovholdere
Fællesspisning
Byfest
Bhutan-gruppen
Borgerforening 2018
Borgerforening 2017
Borgerforening 2016
Borgerforening 2015
Borgerforening 2014
Borgerforening 2013
Borgerforening 2012
Borgerforening 2011
Borgerforening 2010
Borgerforening 2009
Borgerforening 2008
Borgerforening 2007
Fastelavn 2011
Alken-Alken-Alken
Referat Trafikgruppen
Mejeri
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Alken Bryghus
Natur
Alken Saftklub
Alken Have
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelters i Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by GATE technologies

 

Borgerforening 2012
28. dec. 2012 * Oppyntning og oprydning til nytår. Søs og Ole Nielsen, Kaj Pedersen og Margit Szlavik går på Mejeriet søndag 30. december kl.14 og pynter op til nytårsfest. Vi gør det dagen før, så vi kan hygge os med det og have god tid. Alle, som har lyst til at være med, er meget velkommen. Tag evt. lyskæde, haveparasol eller andet, som kan være med til at udsmykke vores festsal, skriver Margit. Med hensyn til oprydning gør vi det tirsdag 1. januar kl. 12. Her vil det være rigtig skønt med tilmeldinger. I samlet flok er det sjovere :-)
23. dec. 2012 * Gud bevare Alken. Nytåret står parat til at modtage dig og dine drømme - vi fejrer det på Mejeriet Fest-smiley Jaaa!!!! Tilmelding til Søs Nielsen, Margit Szlavik og Helle Petersen. Det er en fælles fest, så vi hjælper hinanden med borddækning, pynt, bar og oprydning. Flækker af grin Medbring en ret til fællesbuffet, og man kan købe udsøgt drikkelse i vores altid smukke bar. Rød rose Festen starter kl. 18 for dem, der er til tale!! Ur Gud bevare (Alken) Danmark.

19. dec. 2012
Jorden går under ved Mossø fredag 21. dec. kl. 20-21. Og ellers er der solhverv med bål og varm saft ved Vædebro arrangeret af Alken Borger- og Aktivitetsforening. Slæb instrumenter, kage eller evt. godt humør med til fælles hygge. Med venlig hilsen ABAF. 


8. dec. 2012 * Prima Junior igen. De fik til julejazzen 2007 folk på dansegulvet fra første nummer, og nu kommer de igen på Alken Mejeri: Jivebandet Prima Junior med både swing og blues. Fjerde juledag, fredag 28. dec. Bar fra kl. 19.30, 20-21.30 Alken Session, og så showfyldt jazz og jive fra kl. 22 til ca. 01. Entré 100 kr. for medlemmer af ABAF, 120 kr. for ikke-medlemmer.

3. dec. 2012 * Nu med slikposer til de voksne. Omkring fyrre var mødt op til juletræstænding. Der var lavet gløg, der var harmonika og guitarakkompagnement til sangene, og slikposer i rigelige mængder. Trods kulden blev de sidste hængende længe.
Også efter julesangene var skiftet ud med gamle amerikanske protestsange.     (Foto: Søren Slebo)
17. nov. 2012 * Juletræ ved Mejeriet i år. Efter mange år med juletræ på Slagterens Mark, bliver det i år foran Mejeriet, oplyser Bruno Nielsen fra ABAF, der tænder træet søndag 2. december kl. 17. Slik og glögg.


8. nov. 2012 * Ikke brug for æblepresse. Eva Nikolajsen har søgt om penge til en æblepresser. Vi giver afslag med den begrundelse, at det er en lille niche, som vi ikke vurderer, der generelt er brug for. Sådan lyder det i referatet fra fra det seneste bestyrelsesmøde i ABAF.

10. okt. 2012 * Så er det tid til aktiv-fest i Alken. Aktiv-festen er for alle, som har været med til at arrangere de forskellige aktiviteter, der har været i Alken i løbet af det sidste år: Juletræstænding, fastelavn, Sankt Hans til byfesten osv. , skriver Winnie Pohle.  
Aktiv-festen foregår på Mejeriet fredag 26. oktober kl. 18-21.
Bestyrelsen for ABAF vil, som tak for den store indsats fra alle aktive være vært ved lidt godt til maven og ganen. Fra kl. 21 er der koncert med Shades of Blue , og hvis man ønsker at blive til koncerten, kan billetter købes hos Holger Vig. (Pris for ABAF-medlemmer 100 kr.) Tilmelding til aktiv-festen skal ske senest onsdag 24. oktober kl 21 hos Jan Mortensen, 86 57 20 66 og 29 45 52 87. Samtidig med tilmelding kan man tilmelde sig koncerten, så man har reserveret billet. Vel mødt til nogle hyggelige timer.
2. okt. 2012 * To doubler ad gangen. Der er ikke altid helt styr på stillingen, men der bliver smashet, returneret og reddet for alle pengene tirsdage kl. 18-20. Senior-bordtennis på Mejeriet med plads til to doubler ad gangen. (Foto: Knud Abildtrup)

Byfest i år lørdag 18. august - læs mere under Byfest 2012
18. juni 2012 * I år bliver sankthans på legepladsen.  Det fortæller Troels Larsen og Bruno Nielsen om traditionen, hvor bålet tændes lørdag 23. juni kl. 21. Man tager i år selv fornødenheder med.

9. juni 2012 * Hvem kender til trailer og bådtrailer på legepladsen? Sådan spørger legepladsens tovholder Bruno Nielsen, som undrer sig over en trailer og en bådtrailer på den fælles legeplads, som jo ikke er en oplagsplads. Kontakt Bruno på 40 53 32 98.

7. juni 2012 En byfest uden feberredning. Sådan skal det helst være i år, hvor ABAF kalder alle, der vil yde små og store bidrag til forberedelser og fest, til et møde på Mejeriet tirsdag 12. juni kl. 19.30. 
Byfesten foregår lørdag 18. august, og ABAF har været rundt med flyers i postkasserne for at få samlet folk til forberedelserne. Læs her.
6. juni 2012 * Nu hel gruppe til flagene. Kurt Viborg og Hanne Ravn har også meldt sig som tovholdere på byens flag. Så nu er der en hel gruppe til at tage sig af flaghejsning, Rigtig dejligt at der er flere om at dele ansvaret, lyder det fra Winnie Pohle, ABAF.29. maj 2012 * Tre nye tovholdere.
Sådan, så er der tre, der har meldt sig som tovholdere: Fastelavn: Ulla Jacobsen, Søbjergvej. Flaghejsning: Estrid Bek og Johannes Thomsen, begge Alkenvej, skriver Winnie Pohle.

Fra bestyrelsen skal der lyde et kæmpe tak for initiativet, vi er rigtige glade for, at I har meldt jer. Hvis andre kunne have lyst til at blive tovholder på nogle af de steder, markeret med rødt, er I mere end velkomne til at melde jer til winniepohle@gmail.com.
Der mangler tovholdere til byfesten og husk, uden tovholder intet arrangement. Det kunne jo også være, at der sidder nogen og har en masse ideer til nye tiltag, hvis det er tilfældet er I også mere end velkomne til at melde jer til Winnie.
8. maj 2012 * Flagene kom op. Desværre har ingen meldt som sig tovholdere til de arrangementer, der mangler tovholdere. Dette gælder også flagene. Derfor skal der lyde en ekstra stor tak til Gary Craig, Estrid Bek og Hanne Ravn, som i sidste øjeblik tilbød at stå for flaghejsningen her på den store konfirmationssøndag, så konfirmandernes familier ikke selv skulle sørge for det. Godt gået og hvor så det fint ud på sådan en festdag.
Hilsen bestyrelsen i Alken Borger- og Aktiviitetsforening
26. apr. 2012 * Alken i kommuneplanen. Læs dette forslag: Alkens ønsker til Skanderborg Kommune til Kommuneplans-revision. Kom med kommentarer inden torsdag 3. maj. Hvis der er rigtig mange modsat-rettede kommentarer, indkalder vi til et hastemøde. Ellers vil dette blive indsendt 8. maj. Venligst Jens Jacobsen 30702093/65932017 jensinge@mail.tele.dk og Karin Fosdal 61317237/86577237 alken67c@gmail.com.

23. apr. 2012 Ingen flag op. Ingen har meldt sig som tovholdere til de poster, der er åbne, og lige nu er der bla. ingen tovholder til Flag, skriver Winnie Pohle. Så hvis ikke et par stykker tager opgaven, bliver der ved de forestående konfirmationer ikke hejst flag, med mindre de, der skal holde konfirmation, selv sørger for det.

27. mar. 2012 * Mere proaktiv bestyrelse, tak. Under Evt. på generalforsamlingen i ABAF lød bl.a. en opfordring fra Edel Laursen om en mere proaktiv linie i bestyrelsen med hensyn til nye aktiviteter. Læs Erik Overgaards referat.


25. mar. 2012 * Blomster til de nye. Nytilflyttere i Alken skal have en velkomstbuket, fremgår det af Borgerforeningens nye tovholderliste. Og alken.dk's læsere må gerne give Winnie Pohle et praj om nye folk på winniepohle@gmail.com.

23. mar. 2012 Ingen til at tage sig af fredagsbar, fastelavn, legeplads og flag. Intet bliver til noget, uden nogen slæber, åbner, maler, klipper, hejser, holder ud, rydder op, tager ned, køber ind og finder på.
Har du lyst til at være med og måske nye ideer? Tjek, hvilke tove, der lige nu ikke er nogen, der holder i, på Borgerforeningens nyopdaterede tovholderliste her. 

20. mar. 2012 * En bøn til byen om flere tovholdere. På Borgerforeningens første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen - se referat - tog vi fat på at få opdateret tovholderlisten, skriver Winnie Pohle. Det er her, vi har en bøn til byen:
Der er aktiviteter på listen, vi mangler tovholdere til, så vi håber at rigtig mange vil komme ud af busken og melde sig som ansvarlig. Dette gælder også, hvis man går med en god ide til en aktivitet, som man kunne tænke sig at starte op. Det kunne være legestue på Mejeriet, banko, påskeæg-jagt, kun fantasien sætter grænsen. Se tovholderlisten her.
At melde sig som tovholder betyder jo ikke, at man selv skal stå med alt arbejdet, men at man er ansvarlig for at få arrangementet op at stå. Hvert år bliver der afholdt en tovholderfest som belønning for det
stykke frivillige arbejde, der er lagt i de forskellige aktiviteter. De, der ønsker at melde sig til tovholdere eller med nye aktiviteter, må meget gerne kontakte Winnie Pohle på
winniepohle@gmail.com.

13. mar. 2012 * Winnie og Jill i bestyrelsen for ABAF. Midtbyen får to repræsentanter i bestyrelsen for ABAF: Winnie Pohle og Jill von der Maase. Knud Erik Jørgensen gik ved generalforsamlingen ud, og Holger Vig er nu suppleant og med-kasserer.


14. jan. 2012 * ABAF ikke alene om Alken-logo. Tidligere Alken-borger Bente Kjærgaard tegnede i sin tid ABAF's logo med en alk. Dansk Ornitologisk Forening på Bornholm bruger nu også fuglen i et logo - tegnet af Ben Woodhams. Tidligere var det en havlit, men nu alken, som er vendt tilbage til øen og ikke yngler andre steder i Danmark, oplyser Bornholms Tidende.