Forside
Mejeri
Borgerforening
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Bibliotek
Alken-koret
Natur
Alken Saftklub
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelter i Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by frontGATE websolutions

 

     

Hyperlokal netavis for Alken og omegn * Født i marts 2007 * Kontakt

 

 

  
16. apr. 2018 * Jo mindre børn - jo mindre trådløs teknologi. Nu hvor det er aktuelt med antennemasten i Alken: Fra Bjedstrup Skole beskriver bestyrelsesformand Mads Bentzen, hvilke principper skolen arbejder efter - og skriver bl.a.: W

HO har klassificeret teknologien som muligt kræftfremkaldende. Vi ser også, at eksempelvis Europarådet anbefaler, at der slet ikke er wifi på steder, hvor der er børn, ligesom vi også kan læse de kraftige advarsler fra Det Europæiske Miljøagentur, lægeforeninger og forskere rundt om i verden. Vi ser, at Frankrig har forbudt wifi i dagtilbud og forbudt mobiltelefoner i skoler, og vi ser mange andre lande indføre restriktioner for at beskytte næste generation mod en mulig helbredsrisiko. Samtidig ser vi, at vores egne sundhedsmyndigheder har egne holdninger på området, og at de kun vedrørende mobiltelefoner har anbefalinger til, hvordan man reducerer eksponering. Vi har valgt at lade tvivlen om helbredsrisici komme børnene til gode og har vedtaget et princip, der skal sikre, at teknologien kun bruges, når det tjener et pædagogisk formål. Alle voksne har desuden et ansvar for at lære børnene en helbredssikker omgang med teknologien. Så - vi er ikke bombet tilbage til stentavler. Men vi forsøger at tage ansvar for børnenes helbred som en del af den digitale dannelse.  
  
15. apr. 2018 * Nicheidræt, delebiler og vuggestue. 43 var med til Liv i Landsbyernes stormøde på skolen og fordelte sig på temaer for at lægge op til, hvordan formuleringerne i kommuneplanen kan tage sig ud. Der blev drøftet cyklestier, 2-1-vejforløb, delebiler, lejeboliger, flere usprøjtede arealer, bevarelse af truede arter, specielle niche-idrætsgrene, vuggestue, firmanetværk og meget meget mere. I de kommende uger arbejdes der videre i en række grupper. (Foto: Tor Birk Trads)
 
15. apr. 2018 * Makkere søges til Købmanden i Alken, oplyser Estrid Bek. En 'købmand' har ansvaret bag disken, men der er brug for en hjælpende hånd, så der altid er to i butikken. Også få vagter er velkomne - og det er en god måde at lære mange at kende på. Kontakt Anne Grete Viborg, Bodil Hvelplund eller Estrid.
 
14. apr. 2018 * Fælles thaimad. Der er fællesspisning torsdag 26. april kl. 18, skriver Bodil Hvelplund. Aprilmenuen er igen i år den efterhånden legendariske thai-ret med broccoli og rejer - og appelsintrifli til dessert. Tilmelding ved Købmanden i Alken senest lørdag 21. april. Pris: voksne 60 kr. og børn 25 kr. Husk at tage eget service og bestik med. Tilflyttere spiser gratis første gang - og kan blive præsenteret.
 
14. apr. 2018 *  Hestemøg til fri afhentning. Birgit Bastholms smukke araberheste producerer noget fantastisk møg - og masser af det. Og i bedste win-win-stil har hun og jeg splejset om at få flyttet møgbunken ned på banen bag ridebanen, skriver Eva Nikolajsen. Nu kan (næsten) alle i Alken komme lettere til en glad og levende havejord. Sorry Anes Høj! Der er total og ubegrænset selvhenter (med trillebør). Havenørdens tilføjelse: Brug det halvomsatte møg ovenpå jorden mellem stauder, buske og i urtehavens mere sultne områder (kål!). Stol trygt på, at mikrolivet i jorden klarer resten. Heste graver heller ikke lorten ned på marken, vel? Brug det friske møg i komposten og en masse til rabarberne! Inspiration til kompost: Engelske Charles Dowding er supersød og nem at forstå. Mange glade hilsner fra Eva, som føler hun vandt i hestebanko :o)

 
  
14. apr. 2018 * Nye folk på Sandvejen. Anne Agger og Jan Günther Hansen overtog i påsken Alkenvej 67, som de nu er ved at indrette sig i og skriver: 'Vi kommer fra Aarhus, kender folk i Alken og glæder os rigtig meget til at blive en del af det aktive miljø i byen. Vi har ikke længere hjemmeboende børn og er en sammenbragt familie med ialt syv voksne børn og et enkelt barnebarn. Jan arbejder til daglig med marketing og salg af hjertemedicin i et medicinalfirma, og Anne er projektkoordinator på VIA UC Pædagogik og Samfund. Vi kan begge lide vandreliv, udeliv og samvær med venner og familie.Vi har allerede fået en fin modtagelse af naboer og de beboere, vi har mødt. Det tegner rigtig godt.' Velkommen til og sikr jer et nyhedsbrev fra alken.dk hver søndag her.
 
  
14. apr. 2018 * Leg under indkøbstur. Til de yngste kan Købmanden i Alken nu tilbyde bedre legemuligheder udenfor. Anne Grete og Kurt Viborg har skaffet sandkassen, og her tager Liva og Jonas Dalmose den i brug. (Foto: Knud Abildtrup)
 
  
  
14. apr. 2018 * Filmhistorie på biblioteket. Da vi i biblioteksudvalget forleden sorterede i nye boggaver, fik vi en overraskelse, skriver Peter Abildgaard. På indersiden af Elsebeth Egholms krimi 'Selvrisiko' læste vi personlige hilsner fra to af skuespillerne i Dicte-filmen, nemlig Iben Hjejle og Lars Brygmann med tilføjelsen 'Tusind tak for lån af jeres skønne hus'. Historien er, at tv-producenten og skuespillerne under indspilningerne lånte et hus i Aarhus, hvor Lotta Schmidt fra Alkenvej dengang boede. Besøg Alken Bibliotek på loftet i Mejeriet, adgang gennem den røde dør i baggården. Det er biblioteket uden regler. Du kan låne, hvad du vil uden kontrol og inden for rimelig tid. Kom bare, do. Hilsen fra biblioteket.
 
11. apr. 2018 * De 80 hektar i Alken Enge er udpeget som ikon-lokalitet. Lokaliteter ved offermosen i Illerup Ådal og Alken Enge med henholdsvis 20 og 80 hektar er udvalgt som såkaldt ikon-lokaliteter for ældre jernalder. Bag udpegningen står en national arbejdsgruppe med folk fra universiteter, Nationalmuseet, Slots- og Kulturstyrelsen og landets 27 museer med arkæologisk ansvar, og det gælder om at sikre arealer med særligt vigtige fortidsminder mod nedpløjning eller udtørring. Arbejdsgruppen vil fremover arbejde på at skaffe fondsmidler og et muligt jordopkøb og evt. jordfordeling. Eksperter vurderer, at en permanent vanddækning vil kunne sikre en bevarelse af de arkæologiske værdier. Desuden skal en undersøgelse afdække, hvorvidt en vanddækning er realiserbar vedrørende ejerforhold og tekniske udfordringer, og hvad der i givet fald skal til for at undgå utilsigtede oversvømmelser. Det hele fremgår af et dagsordenpunkt i kommunens kultur-, sundheds- og beskæftigelsesudvalg, der netop har sagt ja til at bevilge 200.000 kr. til at gå videre med forarbejdet og den nødvendige dialog. Sagen skal også videre til byrådet.
 
  
11. apr. 2018 * Amsincks hus på Anes Høj sat til salg. Huset på Anes Høj 4, hvor nu afdøde Ulla og Finn Amsinck boede, er nu sat til salg. Villaen står til 3.795.000 kr. og kan findes hos EDC.
 
  
  
9. apr. 2018 * 'Mit våben er tilgivelse' er overskriften for et foredrag med den chilenske forfatter, filosof og teolog Gonzalo Vargas onsdag 25. april kl. 19.30-21.30 på Alken Mejeri. Vargas er tidligere samvittighedsfange i kz-lejr i Chile og tilknyttet Amnesty International. Han taler om tortur og om at være flygtning i Danmark. Arr.: Netværket Mossø for Mangfoldighed. Entré: 60 kr. og 40 kr. for medlemmer af ABAF.
 
8. apr. 2018 * Åbent værksted. Søndag 22. april kl. 11-16 har Thomas Nitschke åbent værksted med hånddrejet stentøj på Alkenvej 58 - hos Krestine Aaen. Salg af anden sortering.
 
 8. apr. 2018 * Kvartalsrengøring i Købmanden i Alken bliver søndag 22. april fra kl. 10, skriver Estrid Bek fra købmandsbestyrelsen, der satser på, at mange kan komme - så er det sjovest og mest effektivt.
 
8. apr. 2018 * Åbent hus. Invitation. Torsdag 10. maj - Kristi Himmelfartsdag - fylder jeg 60 år – derfor holder jeg åbent hus fra kl. 10-15. Jeg håber, at mange af jer vil komme forbi Alkenvej og fejre det med mig, så bliver det en god dag. Mange hilsner Knud Abildtrup.
 
8. apr. 2018 * Marts-omsætning voksede godt. I Købmanden i Alken løb Osuma-omsætningen i marts op i 69.407 kr., og 216 er nu med i Alken-ordningen, hvor man bl.a. slipper for kørselsgebyret. Følg den månedlige Osuma-omsætning, der kaster 7 pct. af sig til købmandens drift.
 
  
5. apr. 2018 * Doors-fortolkninger på Mejeriet. Der bliver koncert på Mejeriet med ’The Doors Tribute’ torsdag 3. maj, skriver Søren Slebo. Dørene åbnes kl. 19 og bandet går på scenen kl. 20. Billetter kan købes i forsalg hos Købmanden i Alken og koster 150 kr. - 130 kr. for ABAF-medlemmer. Der er ikke tale om kopier, men fortolkninger, der repektfuldt forholder sig til de ikoniske numre fra dengang. Forløsende rockmusik og også numre, man får lyst til at synge med på, som: Light My Fire, Break on Through (to the other side), People are Strange, m.fl. Hør smagsprøver fra The Doors Tribute. Og læser mere om bandet på Kultur. 
 
5. apr. 2018 * Søndag 8. april åbner Boes Bed & Breakfast op til en ny sæson med kaffe og is. VELKOMMEN’ står der med kridtbogstaver på skiltet ved siden af den lille blå dør, der byder inden for i Karina Grøngaard Mose og Anne Mette Martinsens kaffehus. Taget er af strå, vinduerne er håndkittede og mellem langbordene kan børnene lege, mens lokale og gæster drikker kaffe og spiser is. Læs mere på Folk i Alken.
 
1. apr. 2018 * Meditationsstund på Alken Bibliotek for dem der har lyst. Vi tager hermed initiativ til meditation på Alken Bibliotek. Vi tænker, det kunne være en gang om måneden på skiftende dage og tidspunkter, foreløbig har vi booket to gange. Meditationen er uden guide - og ingen tale før eller efter. Vi tænder lys og styrer tiden. Medbring selv stol, pude, tæppe eller hvad du har brug for. Tirsdag 17.april kl. 20 og tirsdag 15. maj kl.19-19.30. De bedste hilsner Hanne Ravn og Gitte Møller Madsen.

 
  
29. mar. 2018 * Svejstrup har talent. I disse uger kører programmet Danmark har Talent over skærmen for fjerde gang - på TV2 hver lørdag kl. 20. Blandt talenterne kan man opleve Eva og Jonas Ebert fra Svejstrup. 400 håbefulde acts var mødt op til audition, 35 acts gik videre, heriblandt koret SONO fra Aarhus. Blandt de 24 glade ansigter kan man spotte de to Svejstrupborgere, der mødte hinanden i koret for 10 år siden, sidenhen blev kærester, forældre og ægtefolk. I sommers flyttede de ind på Lundhøjvej 4 med sønnen Birk - og nu endnu en søn på vej. Lørdag 7. april konkurrerer SONO mod seks andre talenter om en af de 10 pladser i finalen 14. april. For at komme videre, kræver det stemmer fra seerne. Man kan enten stemme gratis, ved at downloade app’en ’Danmark har talent’ eller pr. SMS. Link til SONOs optræden til audition 


 
  
26. mar. 2018 * Ørne på isen. I dag er store dele af isen på søen væk, men en eftermiddag inden nåede Peter Gregersen at fange to havørne, der holdt rast på isen. (Foto: Peter Gregersen)
 
  
26. mar. 2018 * Svinebedriften på Østermarksvej klar med ny ansøgning. Gårdejer Karl Ole Jokumsen, Svejstrup Østergård, er nu klar med en ny ansøgning om at øge svineproduktionen på Overgård, Østermarksvej 11, fra 15.000 til 28.000 slagtesvin om året samt fra 28.000 til 35.000 smågrise om året. Den forrige ansøgning blev underkendt af Natur- og Miljøklagenævnet efter bl.a. fejl omkring lugtgener og høringsfrister. Sidste ansøgning mødte klager fra omkring 30 naboer. Karl Ole oplyser til alken.dk, at den nye ansøgning nu lever op til gældende lugtkrav - bl.a. ved hjælp af luftrensning og at flytte to staldbygninger længere væk fra en nabo. En fremtidsplan er iøvrigt at nedlægge den nuværende svineproduktion i Svejstrup. Læs mere om ansøgningen, frister og mulighed for kommentarer.  

 
24. mar. 2018 * Ansvarsfordeling og forskønnelsesdag. Bestyrelsen for Alken Mejeri har holdt sit første møde efter generalforsamlingen og konstitueret sig: Formand: Gary Craig, næstformand og sekretær: Jytte Elleby, kasserer: Hans Hornbek, menige medlemmer: Søren Slebo og Conny Mortensen, suppleanter (som er aktive): Benjamin Hoff Skovgaard, Poul Egebjerg Ravn og Edel Laursen. Edel står fortsat for udlejning. Og så er der fastsat en rengørings / forskønnelsesdag, efter at det nye gulv er lagt, til lørdag 21. april. Så huset kan blive klar til konfirmationer og andre fester. Starter som altid med en kop morgenkaffe kl. 9.30 og senere serveres frokost til alle aktive. En god måde at få snakket med din nabo og alle de andre dejlige brugere af huset.
 
  
24. mar. 2018 * Cannabisklub i Alken. På vegne af Alken Cannabisklub inviterer Bruno Nielsen nu til et foredrag i Knebel lørdag 7. april med ernæringsterapeut Eva Svarverud. Se opslag. - Om bl.a. fællestransport - kontakt Bruno på 40 53 32 98.
 
24. mar. 2018 * Vandfusion med Ry går planmæsigt. Jeg har været i kontakt med Ry Vandværk og kan oplyse, at generalforsamlingen i Ry 22. marts forløb planmæssig, idet der var fremmødt 15 stemmeberettigede som alle stemte for sammenlægningen mellem Ry og Alken Vandværk, skriver den allersidste formand for Alken Vandværk, Bo Kokholm Pedersen. Da processen er som i Alken, var det fremmødte antal ikke tilstrækkeligt til at vedtage sammenlægningen på den ordinære generalforsamling hvorfor der indkaldes til ekstraordinær generalforsamling 19. april 2018. Det går derfor planmæssigt og helt som forventet.
 
22. mar. 2018 * Emma er ny lokalformand i DFU. Emma Sørensen, Søbjergvej, er nyvalgt formand for Dansk Folkepartis Ungdom Aarhus/Østjylland, oplyser Uge-Bladet Skanderborg.
 
20. mar. 2018 * Jytte Elleby savnede nyhedsbrevet fra alken.dk og fandt det så siden i sin spammappe i sit mailprogram. Det anbefaler hun andre ligestillede at gøre - og man kan også konsultere Inge Nørgård, der bestyrer alle mailadresserne til nyhedsbrevet - for tiden 403 i alt.
 
20. mar. 2018 * Liv i bestyrelsen. Den første bestyrelse i Liv i Landsbyerne har fordelt en masse poster, opgaver og ansvar mellem hinanden - og flere til. Læs mødereferatet om hvem og hvad og hvornår - og så hører vi snart nærmere, for der skal tydeligvis ske en masse på en række fronter.
 
  
19. mar. 2018 * Mødet om masten. 15 var mødt på mejeriet 18. marts til mødet om den planlagte mobilmast. Der var positiv opbakning til vores ønske om at klage og vores håb om at få flyttet masten uden for byen. Vi har sat os grundigt ind i, hvad der findes af dokumentation om mobilmasters skadelige strålevirkning (se bl.a.: http://www.helbredssikker-telekommunikation.dk og https://www.youtube.com/watch?v=lCgDryipsGA). Vi vil indsende en klage inden 5. april. Der er ikke meget tid, så vi kommer ikke til at foretage en underskriftsindsamling. Derfor vil vi meget gerne høre fra jer, hvis I ønsker at bakke op om protesten. Jo flere, jo mere virkningsfuldt. Man kan henvende sig til undertegnede for at komme med i en mail-gruppe, hvor man løbende vil blive orienteret om det videre forløb. Vh. kontaktperson Inge Schøler. ingesch@os.dk
 
  
  
20. feb. 2018 * Alken 1989: Egne ryttere, eget festtelt, nye boliger og nyt vand. Med egen rideklub inden for byskiltene kunne man nu se 15 ryttere - og en vogn - i Alkens byfestoptog - for sådan et var der dengang. Sander Jensen var fanebærer. Og med Jørn Damgaard som primus motor fik borgerforeningen sit eget festtelt på 12 gange 12 meter - blåt med hvidt tag og godkendt efter alle kunstens regler. Se næste kapitel i Alken år for år siden 1979.
 
  
16. feb. 2018 * Arne skriver om sin far Kasper og sin egen barndom i Alken. Med udgangspunkt i et skarpt foto fra 1949-1950 - opbevaret af Per 'Kat' Sørensen fra Boes - skriver Arne Jacobsen, der er vokset op på Emborgvej 109, om sin far, der var en del af kolonnen i Alken: Far havde selv skovl med.
 
 
 
401 abonnenter får nyhedsbrev om søndagen
Ideer, fotos, forslag, færdige og ufærdige bidrag til indholdet modtages hjertens gerne af
webredaktør Knud Abildtrup,
 knudabildtrup1@gmail.com20 27 12 76
Send opslag til Opslagstavlen til 
Anne-Mette Granner, amgranner@gmail.com

og kalender-bidrag til 
Lene Bay
lenebach.bay@gmail.com
 Inge Nørgård bestyrer abonnements-databasen - skriv til Inge, hvis du får ny mailadresse, på ingealken104@gmail.com

  
 
 
Uge 15 * Gezal og Milan. Jeg har besøgt Gezal Osman i Skanderborg. Hun og hendes familie boede fra 2003-2008 i slagteren hus, som de første flygtninge. Hun og Jamil har fået en søn, Milan, sent efteråret sidste år. Hun er stadig taknemmelig for deres tid i Alken, og jeg skal hilse alle, skriver Karin Fosdal. (Foto: Karin Fosdal).

 
Forskønnelsesdag på Alken Mejeri lørdag 21. april. Starter med en kop morgenkaffe kl. 9.30 og senere serveres frokost til alle aktive. (Poul Ravn og Jens Langkjær i 2014)
Kvartalsrengøring i Købmanden i Alken søndag 22. april fra kl. 10.
 
Åbent værksted. Søndag 22. april kl. 11-16. Thomas Nitschkes hånddrejede stentøj på Alkenvej 58 - hos Krestine Aaen. Salg af anden sortering. Tlf.  72203377.
 
'Mit våben er tilgivelse'. Foredrag med den chilenske forfatter, filosof og teolog Gonzalo Vargas onsdag 25. april kl. 19.30-21.30 på Alken Mejeri. Vargas er tidligere samvittighedsfange i kz-lejr i Chile og tilknyttet Amnesty International. Han taler om tortur og om at være flygtning i Danmark. Arr.: Netværket Mossø for Mangfoldighed. Entré: 60 kr. og 40 kr. for medlemmer af ABAF.
Fællesspisning: Thaimad torsdag 26. april kl. 18. Tilmelding ved Købmanden i Alken senest lørdag 21. april. Pris: voksne 60 kr. og børn 25 kr.
 
 
Doors-fortolkninger på Mejeriet. Koncert med ’The Doors Tribute’ torsdag 3. maj.  Dørene åbnes kl. 19 og bandet går på scenen kl. 20. Billetter i forsalg hos Købmanden i Alken: 150 kr. - 130 kr. for ABAF-medlemmer.
 
 
Shades of Blue spiller i Dover Kirke onsdag 16. maj kl. 19.30. Fri entré.
Alken-kalenderen
herunder bestyres af Lene Bay - lenebach.bay@gmail.com. Røde markeringer gælder Alken Mejeri, som har sin egen booking-kalender, der kan studeres her.
 
 
 
 
Wilkommen in Alken. Foran Købmanden i Alken står nu en informativ tavle med kort, fotos, forklaringer og gode forslag til natur-oplevelser omkring Alken. I en lille boks på tavlens side finder man en velkomstfolder, som på dansk, engelsk og tysk beskriver, historie og aldeles opdateret shelter-nutid i Alken og Omegn.

Bolig-side. Nu samler alken.dk, hvad der aktuelt tilbydes af boliger i om omkring Alken - salg og leje på Bolig i og omkring Alken, hvor du finder links til de enkelte boligannoncer eller i det mindste en vej derind. Find siden allernederst i venstremenuen her fra forsiden. Landejendomme, villaer, lejligheder, værelser og annekser. Sig endelig til, hvis du kender til flere. Skriv til alken.dk.

Tre år -  fire film - to købmænd. Først kom en film om Alken Minimarkeds lukning, så én om indsamling og støttefest, en tredje om byggeri og perioden uden købmand - og nu én om indvielsesdagen.


Finns åbningsfilm. På åbningsdagen i september 2014 var Finn Mathiasen fra ABCFilm på pletten med kamera, og han har krydsklippet 9.17 minutter sammen fra folkemylderet.

Thomas' åbnings-fotos. Find dig selv, din nabo og alle de andre under åbningen - på Thomas Tjørnehøjs foto-serie på Alkens Flickr-univers.  Thomas ønsker
tillykke til os alle sammen med byens nye dimension og Alkens genvundne status som 'købstad'!

Affolkning contra sammenhold. TV2 Østjylland bragte 25. september 2013 et indslag med minister Carsten Hansen (S), Osuma-direktør Jesper Elkjær og daværende formand for Liv i Landsbyen, Jens Jacobsen. Se Affolkning i landsbyerne og Sammenhold i Alken.
TV2 Østjyllands indslag fra Købmanden i Alken 22. september 2013. Se bl.a.  Birgit Bune, Søren Slebo, Bo Høilund Martinsen, Ingvar Kristiansen og Tove Nyholm udtale sig: Byen der ikke vil dø. 
Rundt om bordet og rundt om Alken. Pelle Bank fra TV2 Østjylland har lavet et fem minutters portræt af Alken. Adam Yogesh Thuesen i færd med at beklæde det gamle vaskehus er blandt de medvirkende.

Tv-indslag fra kampen for trinbrættet i 2000-2001. Med en sej arbejdsgruppe i spidsen lykkedes det i 2000-01 at sikre Alken som trinbræt trods Banestyrelsens påtænkte lukning efter en renovering. TV2 Østjylland beskrev det hele i to indslag: Først ministerbesøget i 2000  og hattefesten i 2001, da toget ankom igen.  
Fra Mejeriet lyder en indtrængende bøn til alle medlemmer om at få den årlige kontingent-indbetaling sat i system via banken. *** Det samme lyder fra ABAF: En fast, årlig bank-overførsel er en enkel og hurtig løsning, der kan lette ens egen samvittighed om at få betalt - og kan befri de frivillige i bestyrelserne med - igen igen - at skulle opkræve og minde folk om at betale.

ABAF: Årskontingent: Børn og unge op til 25 år: 150 kr. Voksne over 25 år: 200 kr. Pensionister: 100 kr.  
Reg. nr. 1551. Kontonr. 16472573. 

Alken Mejeri: Årskontingent: 100 kr. pr. medlem. 
Reg. nr: 8401 Kontonr.: 11 28 794. 
 
 
Seværdige og mindeværdige fotoserier:
Købmandens tre års fødselsdag i 2016
Byfest 2015
Ring of Bones 2014
Byfest 2014
Flere købmands-åbnings-fotos 2013
 Købmanden i Alken's åbning 2013
            Shaka Loveless støttekoncert 2013
                                         Julemarked 2012
                                                    Byfest 2012

Byfest 2011

Byfest 2010

Vædebro-arbejdsdag 2010

Byfest 2009

Videovitser byfest 2008

Julemarked 2007

Sporindvielse 2007

Alken-armada 2007

Byfest 2007

Sankthans 2007

Filmfestival 2007

Kvindefest 2007