Forside
Mejeri
Borgerforening
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Natur
Alken Saftklub
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Bolig i og omkring Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by frontGATE websolutions

 

Hyperlokal netavis for Alken og omegn * Født i marts 2007 * 

 

  
  
22. maj 2017 * Mårhund i fælden. Jægerne Hans og Viggo Hansen kunne mandag hente en mårhundetæve, der gik i fælden i Alken Enge. Rovdyret er en invasiv art, der må skydes året rundt. Alle må fange mårhund i en godkendt fælde, men kun jægere med jagttegn må skyde den. Dog ikke mårhunde med halsbånd, for så er det et 'judasdyr', der via gps fortæller om dyrets opholdssteder. (Foto: Knud Abildtrup)
 
22. maj 2017 *  Jacob Gewitz holder 60-års-havehygge lørdag 17. juni fra kl. 16 og vil gerne have et praj om man dukker op - på sms eller mail senest 12. juni. Se indbydelsen ude i højre spalte - der er ret kronologisk indrettet - altså længere nede på siden.

 
22. maj 2017 * Fra nu af går det fremad. Vi har en stor 6. klasse på 22 elever, som går ud til sommer. Der er i øjeblikket 13 på vej til den nye 0. klasse, så vi kommer til at opleve en nedgang i elevantallet i år, skriver den nye skoleleder i Bjedstrup, Lars Søgaard Andersen, til alken.dk. Det skulle så efter alle beregninger være det foreløbige lavpunkt. Prognoserne ser bedre ud de kommende år, når vi ser på antallet af børn i børnehaven.
 
 
22. maj 2017 * Så er hjertestarteren på plads igen. Den er blevet undersøgt, og der er ikke fundet fejl ved hverken apparat eller batteri, skriver Gitte Trenckner fra ABAF. De mener, det måske har været batteriet, der ikke var sat ordentligt i? Hvorom alting er, så skulle den virke nu.
 

21. maj 2017 Vær med til at gøre Fællespladsen mere 'spiselig', skriver Marianne Damholdt: Kære Alken og omegn, børn og barnlige sjæle. Kom og vær med til at plante bærbuske fredag 26. maj kl. 15. Vi mødes på Fællespladsen til plantning, leg og hygge. Tag spade, eftermiddagskaffen og måske en kage med.


 
  
 
21. maj 2017 * Årets konfirmander i Dover Kirke. 
Marcus Søndergaard, Karl Anton Hassager Petersen, Jesper Møller busk, Marbella Fatu Kajali Madsen, Sine Udby Gravgaard, Olivia Holm Bjerg og Ronja Mathilde Rother Tinning. Sognepræst Erik Bredmose Simonsen. (Foto: Henrik Bjerg)
 
 
 
 21. maj 2017 * Båret af fællesskaber. Søndag 11. juni kl. 14-17
åbner den nye del af Fællespladsen. Både ABAF og Liv i landsbyen er involveret - og så en lang række fonde og puljer.
 
  
21. maj 2017 * Lasagner og trifli. Onsdag 31. maj er der fællesspisning, hvor nytilflyttere spiser gratis - første gang - og kan blive præsenteret. Tilmelding senest lørdag 27. maj kl. 16. 

12. maj 2017 * Vil du hjælpe med Byfesten 2017? Lørdag 19. august er der byfest i Alken. Der er stadig tid til, men vi kan lige så godt komme i gang med planlægningen, så det bliver et brag af en fest! ABAF’s bestyrelse inviterer derfor til kick-off møde tirsdag 30. maj kl. 20 hos Sanne Gry Hansen, Emborgvej 102, st., for alle, som gerne vil give en hånd med at få årets byfest op at stå. Skriv gerne til Asmund (asmundbertelsen@gmail.com) hvis du kommer, eller hvis du gerne vil være med, men ikke kan komme den 30. maj. Vi håber, at vi bliver mange - både garvede og nye byfest-kræfter er velkomne!
 
  
11. maj 2017 * Jeppe har snittet. Jeppe Fonnesbo har været forbi, og sammen med en lille flok frivillige har han forsynet de tre sheltere på Fællespladsen med en identitet i form af en meget flot træskulptur ved hver shelter, skriver Bendt Nielsen.
Se flere fotos og beskrivelser af de tre første shelters på ABAF.

 
 

11. maj 2017 * Masseovnen gjorde sit. Vi er fem voksne og lige så mange børn, der vil skabe et bofællesskab på Præstegården, skriver Viktor Reddersen til alken.dk: Vi faldt pladask for Svejstrup og ikke mindst Alken, hvor vi fra første besøg mærkede en særlig opmærksomhed og nysgerrighed. Vi - fem bohemer - trådte en regnvåd decemberdag ind i Købmanden i Alken for at købe kaffe. Beruset af indtrykket fra første møde med præstegården måtte vi sunde os med en kop kaffe. Der gik ikke lang tid, før flere af Alkens mere rutinerede kræfter satte kurs mod vores bord og spurgte, hvad vi var for nogle. Efter et langt foredrag om masseovnens tilblivelse var vi solgt. Vi fornemmede gæstfrihed og kærlighed til jeres by og område. Og det vil vi enormt gerne være med at udvikle og deltage i, gerne med præstegården som et naturligt samlingspunkt, når der er brug for plads.
Læs hele Viktors indlæg med præsentation af de ti nytilflyttere på Præstegården - på smalltalken.


 
 
11. maj 2017 * Vores hjertestarter er løbet tør for batteri før tid, så den er sendt til check og batteriskift. Vi har derfor ingen hjertestarter i øjeblikket. Jeg giver besked, når den er på plads igen, skriver Gitte Trenckner fra Borgerforeningens bestyrelse.
 
9. maj 2017 * 40 lyse sommerdøgn siges nattergalen at synge i, og den periode er netop begyndt. Både Anne-Mette Granner og Henri Vivike har hørt den synge ved Mosbjerggård.

 
  
 
8. maj 2017 * Kære Alkenboere. Vi har været så heldige at leje os ind på 1. salen i doktorboligen, skriver Mira Nayana Petersen. Hér er vi landet godt og nyder fuglesang og skylandskaber en hel masse :-) Jeg kender en håndfuld mennesker fra min barndomstid, bla på Kirstinelund, men ellers er der mange nye ansigter vi har til gode at hilse på. Men til de af jer vi har nået at hilse på og til borgerforeningen: Mange tak for den varme velkomst til Alken! Vi synes her er virkelig skønt at bo og rart at være :-) .
Kh Mira og Freya, seks år.
 
   
6. maj 2017 * Frø-løst regnvandsbassin får en bøtte haletudser. Anne-Mette Granner har ærgret sig over, at det nye regnvandsbassin ved det tidligere renseanlæg - ved smedens strand - ikke rummer frøer. Sammen med Eva Nikolajsen hentede hun fredag en bøtte haletudser i havedammen hos Estrid Bek og Gary Craig og søsatte forsigtigt de små skabninger. alken.dk vil følge deres videre skæbne. Så sig til! (Video: Anne-Mette Granner)
 
  
6. maj. 2017 * Tre sheltere er oppe. De tre sheltere er nu oppe, skriver Bendt Nielsen, der på ABAF forklarer i tekst og fotos om det særligt handicapvenlige shelter, om toilet og grilhytte - og hvilke opgaver, der endnu mangler at blive gjort inden indvielsen søndag 11. juni, og hvordan man kan være med. (Foto: Bendt Nielsen) 
   
4. maj 2017 * Overnatningsmuligheden en realitet på Sporteren, som Helle Petersen kalder Fællespladsen, der før også hed Legepladsen. De nye shelters er rejst. (Foto: Helle Petersen)
 
 

2. maj 2017 * Løbeænder væk. Hvis nogen har tre løbeænder for meget i Alken, så hører de muligvis hjemme hos os på Alkenvej 44. Send gerne en sms på 31661061, hvis du har set dem, skriver Maibritt Hvam Pedersen.


 
   
1. maj 2017 * Morten er nu far. Pernille og Morten Jørgensen har fået en dejlig lille dreng, og han skal hedde Aksel, skriver bedsteforældrene Arnth Jørgensen og Inge Zakhariasen. Familien bor i Tranbjerg.
 
1. maj 2017 * April-omsætning på 58.444 kroner. I Købmanden i Alken løb Osuma-omsætningen i april op i 58.444 kr., og nu er 206 med i Alken-ordningen. Følg den månedlige Osuma-omsætning, der kaster 7 pct. af sig til købmandens drift. Se her, hvordan du bestiller.
 
   
30. apr. 2017 * Mød øko-grise i fri luft. Gårdbutikken Johannesminde på Boesvej holder såkaldt Sofari søndag 21. maj fra kl. 10. I år kommer en hel gris på grillen, så du har mulighed for at få frokost i det fri - og alle får mulighed for at møde de økologiske grise. Facebook-brugere opfordres til at trykke 'deltag' her.
 
   
 30. apr. 2017 * Byrådsmedlem Peder Porse fra Boesvej - og Venstre - stiller op igen til kommunalvalget i november. Samtidig er han blevet Venstre i Skanderborgs spidskandidat til regionsrådet - uden at kende den endelige placering på den sideordnede liste.

 
   
 26. apr. 2017 * 'Unbeschreiblich Weiblich' er det Nina Hagen-nummer, Stardust Boogie Band leverede på Mejeriet i lørdags. Se Arthur van der Zaags video.

 
   
26. apr. 2017 * Cykelværksted til Alken lørdag. Ved Købmanden i Alken / Mejeriet melder Sandberg Cykler sin ankomst lørdag 29. april kl. 9 - ca 13 med et forårstilbud på service: I resten af april og maj er der forårs-serviceeftersyn til 249 kr. som indbefatter følgende: smøring, efterspænding samt justering af kæde, bremser og gear.
 
26. apr. 2017 * Første gang Boes er med. Liv i Landsbyen har i skikkelse af Alice Køppen nu fået sit første bestyrelsesmedlem fra Boes. Se, hvordan bestyrelsen lige nu tæller medlemmer fra Bjedstrup, Boes, Svejstrup, Svejstrup Enge, Alken og Hemstok.

 
26. apr. 2017 * Syv konfirmander er der i år på Dover Kirkes liste. Se, hvem der konfirmeres søndag 7. maj kl. 10.
Er der andre, der nonfirmeres eller holder alternative fester og gerne vil nævnes her, så skriv til alken.dk.

 
26. apr. 2017 * Borde-bænke. Vi skal bruge et par dynamiske folk til at samle bord/bænkesæt ved Købmanden i Alken / Mejeriet. Send en mail på benzon.pernille@gmail.com - så samler vi et hold, skriver Pernille Benzon fra købmandens styregruppe.
 
   
 25. apr. 2017 * Ingen gik tabt. Peter 'Tigermand' Dalsgaard var på pletten under fåreflytningen. Se hans video.
 
   
25. apr. 2017 * Fårehyrderne. Tirsdag aften blev Per Nielsens moderfår og deres små lam drevet på vandring fra deres mark ved Alkengård ud til Alken Enge. Turen gik ad landevejen over broen og tilbage på sydsiden af jernbanen, hvilket kunne være nervepirrende for både fåreavleren og 30-40 assisterende fårehyrder. Men alt lykkedes, og især fik tre dygtige fårehunde ros bagefter. I travlheden gik to spæde lam deres egne forvirrede veje og blev væk fra mødrene. De små uldtotter var meget bange. Hyrderne bar dem til sidst rundt og præsenterede dem for udvalgte moderfår i flokken. Men forgæves i nogen tid. Til sidst hørte en søgende mor i den anden ende af den store mark, at der blev kaldt, og lidt efter blev også det andet - og meget sultne - lam forenet med den rigtige mor. (Foto: Peter Abildgaard)
 
   
 25. apr. 2017 * Åben koncert til Julies 30 års fødselsdag. 27. maj fylder jeg 30 år, om dagen skal jeg spise lagkage med min familie, men om aftenen tænkte jeg der skulle ske lidt, skriver Julie Abildgaard. Der er koncert med Troubaduren og hans Rockband lørdag 27. maj fra kl. 20 - bandet spiller kl. 21, baren er åben og humøret er forhåbentlig højt! Troubaduren og hans Rockband har før spillet under navnet Rakkerpak til Gitte Møller Madsens fødselsdag, hvis der så ringer en klokke hos nogen. Det er en åben koncert, alle er velkomne.
 
   
24. apr. 2017 * Nu gik vi lige og troede, at folketallet i Alken steg for tiden, men Danmarks Statistik meddeler, at pr. 1. januar 2017 var der 237 beboere inden for byskiltene mod 244 året før. Men til gengæld har folketallet i hele Dover Sogn ikke været så højt i ti år: Pr. 1. januar 2017 var vi 1219 indbyggere mod 1155 året før. En fremgang på 64 - hvilket også er største udsving siden 2007.

 
   
   
24. apr. 2017 * Så skal fårene flyttes på engen. Jeg flytter får kl. 19-20 tirsdag 25. april mellem Alkengård og Alken Enge ad Emborgvej, skriver Per Nielsen fra OVIS. Planen er at drive 100 får med lam ad den viste rute, det er i følge dyrlægen den bedste måde at flytte får med lam på. Jeg har naturligvis søgt om tilladelse hos politiet, det havde jeg dog ikke behøvet, da det i følge den ældre del af færdselsloven er tilladt at drive kreaturer ad mindre befærdet offentlig vej. Hvis nogen har lyst til at deltage i flytningen, kan jeg altid bruge en ekstra levende afspærring, og der vil være en lille briefing på Alkengård kl. 18.45. Er man billist der kommer fra Alken-siden og møder fårene, kan man bare holde ind til siden og evt. slukke motoren, og kommer man fra Skanderborgvej, vil det ikke være muligt at overhale fårene, men hurtigere at køre over Svejstrup, hvis man har travlt.              Bedste hilsener Per Fåreavler.

 
   
23. apr. 2017 * Stjernestøv og en smadret loftslampe. Opløftede kommentarer på facebook vidner om en intens rockkoncert lørdag med Stardust Boogie Band på Alken Mejeri - med vild dans og en smadret lampe - spillede trommeslageren på skærmen? - som Lotta Schmidt her udskifter. (Foto: Eric Ballowitz, der især nød et Nina Hagen-nummer)
 
   
23. apr. 2017 * Tak for jeres medvirken. Efter nu at have haft det privilegium at være frivillig hyperlokaljournalist og -redaktør i mit helt eget hood og nu have redigeret alken.dk gennem ti år: Hvor blev jeg rørt over borgerforeningens jubilæums-arrangement hos Købmanden i Alken - og al jeres varme og opbakning. For det lod sig jo gøre! (Foto: Sanne Dudoret)
                                   Læs hele webredaktør Knud Abildtrups indlæg på smalltalken.

 
   
 23. apr. 2017 * Conny og Troels fejrer sølv. De mangeårige Alken-borgere Conny Mortensen og Troels Larsen, Alkenvej 56, har nu været gift i 25 år. I 90'erne tog mange færøske drenge ud og fiske, mens pigerne tog til Danmark. Også Conny, der havde fundet en dansk murerarbejdsmand at tage med - sammen med sin ældste søn Høgni. Troels var faldet for naturen og fiskeriet oppe på øerne, men fem år var nok for ham, så de to købte hus i det danske søhøjland, og i 1991 flyttede alle tre ind i huset på Alkenvej, hvor Torkil kom til året efter - og de holdt bryllup i 1992.
 
 
 
23. apr. 2017 * Stativer kun til minimizer-bolde. Hej alle minimizer-ejere og alle jer andre gode mennesker i Alken. Det går forrygende med at indsamle blød plast i stativet udenfor Købmanden i Alken, men også lidt for godt, skriver Eva Nikolajsen. For stativet er KUN beregnet til minimizer-'bolde', ikke til alle mulige andre poser. Eneste undtagelse: Meget store stykker blød plast og bobleplast kan bindes forsvarligt i f.eks. en indkøbspose og kan også godt indsamles. Forsøget går simpelthen ud på at se, om disse minimizer-'bolde' kan gøre indsamling af blød plast mulig i hele kommunen, hvis 'boldene' opfører sig ordentligt i sorteringsanlægget. Alle I gode mennesker, som også vil sortere blød plast fra deres andet affald, men ikke har fået en minimizer, må ta' den lange tur til Værdiparken. Det lønner sig altsammen!
 
23. apr. 2017 * Morgenyoga tre torsdage. Der er ingen tilmelding, bare duk op, skriver Eva Michaelsen om morgenyoga i ABAF-regi på Alken Mejeri torsdagene 27. april, 4. og 11. maj kl. 8-9.30. medbring yogamåtte og tæpper/pude.
 
   
23. apr. 2017 * Snart duft af friskskåret tømmer. Fællespladsen vil over de kommende uger blive indrettet yderligere i fuld skala, skriver Bendt Nielsen. Grillhytte-gruppen har lørdag forberedt den præcise placering af hytten og drøftet den videre proces med at få rejst stolperne og grundkonstruktionen. Tømmeret er bestilt, og i løbet af et par uger, vil det blive leveret. Shelterne vil også vokse frem over de næste par uger - de leveres af firmaet Shelterbyg, og den ene shelter indrettes specielt handicapvenligt. I løbet af de næste par uger vil der derfor forekomme en del aktivitet og en dejligt duft af friskskåret tømmer vil sprede sig over Fællespladsen. Kom ned og nyd de flotte konstruktioner, efterhånden som de skrider frem! Toilettet har stået på sin plads længe, og det vil snart blive tilsluttet, så det kan tages i brug. Det forventes, at pladsen kan indvies søndag 11. juni kl. 14, så sæt kryds i kalenderen til endnu en festlig dag i Alken.
 
   
 

17. apr. 2017 * Alken 1986: Da Bjedstrup Brugs lukkede, og der var planer om campingplads ved Alken. Læs om campingpladsplaner, løvfaldstur, dilettant, hvorhenne byens fester foregik inde og ude det år, og se et foto af Bjedstrup Brugs, før den lukkede - på Alken år for år siden 1979. (Kortet er fra kommuneplanforslaget i Ry Kommune 1985-97)


 
 
 
383 abonnenter får nyhedsbrev om søndagen
Ideer, fotos, forslag, færdige og ufærdige bidrag til indholdet modtages hjertens gerne af
webredaktør Knud Abildtrup,
 knudabildtrup1@gmail.com20 27 12 76
Send opslag til Opslagstavlen til 
Anne-Mette Granner, amgranner@gmail.com

og kalender-bidrag til 
Lene Bay
lenebach.bay@gmail.com
 Inge Nørgård bestyrer abonnements-databasen - skriv til Inge, hvis du får ny mailadresse, på ingealken104@gmail.com

 
 
 
 
Vær med til at gøre Fællespladsen mere 'spiselig' og plante bærbuske fredag 26. maj kl. 15. Vi mødes på Fællespladsen til plantning, leg og hygge. Tag spade, kaffen og måske en kage med. (Arr.: Marianne Damholdt.) (Foto: Bendt Nielsen)

 
Åben koncert til Julie Abildgaards 30 års fødselsdag. Koncert på Mejeriet med Trubaduren og hans Rockband lørdag 27. maj fra kl. 20 - bandet spiller kl. 21. Det er en åben koncert, alle er velkomne.
 Vil du hjælpe med Byfesten 2017? ABAF’s bestyrelse inviterer til kick-off møde tirsdag 30. maj kl. 20 hos Sanne Gry Hansen. Læs mere på ABAF.
Fællesspisning på Mejeriet onsdag 31. maj kl. 18 - læs om menu, pris og traditioner på Fællesspisning. Tilmelding senest lørdag 27. maj kl. 16.

Markedsdag ved Købmanden i Alken første fredag i måneden - fredag 2. juni kl. 16-19.
 
Strikkecafé i Købmanden i Alken lørdag 3. juni kl. 13.30-15.
Fællespladsen med shelters, grillhytte, toilet og gennemgående nyindretning indvies søndag 11. juni kl. 14 - læs om forberedelserne og arrangementet på ABAF.

 
Jacob Gewitz holder 60-års-havehygge lørdag 17. juni fra kl. 16 og vil gerne have et praj på sms eller mail senest 12. juni. 

Lørdag 19. august er der byfest i Alken.
Alken-kalenderen
herunder bestyres af Lene Bay - lenebach.bay@gmail.com. Røde markeringer gælder Alken Mejeri, som har sin egen booking-kalender, der kan studeres her.
 
 
 
Uge 1 2015 * Bent, se ik' herhen. Dominique Campbell skriver om en morgenoplevelse: Mismor havde placeret en død rotte på lit de parade ved min sengekant. Da jeg fik serveret morgenkaffe på sengekanten, så jeg rotten og udbrød 'Bent du skal ik' se herhen' hvorefter Bentebent skreg som en pige og styrtede over til nabohjælp. Ingrid  Robak ankom og tog affære. Dygtig jæger og brav nabo. (Foto: Dominique Campbell)
 
 
Ny Bolig-side. Nu samler alken.dk, hvad der aktuelt tilbydes af boliger i om omkring Alken - salg og leje på Bolig i og omkring Alken, hvor du finder links til de enkelte boligannoncer eller i det mindste en vej derind. Find siden allernederst i venstremenuen her fra forsiden. Landejendomme, villaer, lejligheder, værelser og annekser. Sig endelig til, hvis du kender til flere. Skriv til alken.dk.

Tre år -  fire film - to købmænd. Først kom en film om Alken Minimarkeds lukning, så én om indsamling og støttefest, en tredje om byggeri og perioden uden købmand - og nu én om indvielsesdagen.


Finns åbningsfilm. På åbningsdagen i september 2014 var Finn Mathiasen fra ABCFilm på pletten med kamera, og han har krydsklippet 9.17 minutter sammen fra folkemylderet.

Thomas' åbnings-fotos. Find dig selv, din nabo og alle de andre under åbningen - på Thomas Tjørnehøjs foto-serie på Alkens Flickr-univers.  Thomas ønsker
tillykke til os alle sammen med byens nye dimension og Alkens genvundne status som 'købstad'!

Affolkning contra sammenhold. TV2 Østjylland bragte 25. september et indslag med minister Carsten Hansen (S), Osuma-direktør Jesper Elkjær og formand for Liv i Landsbyen, Jens Jacobsen. Se Affolkning i landsbyerne og Sammenhold i Alken.
TV2 Østjyllands indslag fra Købmanden i Alken 22. september 2013. Se bl.a.  Birgit Bune, Søren Slebo, Bo Høilund Martinsen, Ingvar Kristiansen og Tove Nyholm udtale sig: Byen der ikke vil dø. 
Rundt om bordet og rundt om Alken. Pelle Bank fra TV2 Østjylland har lavet et fem minutters portræt af Alken. Adam Yogesh Thuesen i færd med at beklæde det gamle vaskehus er blandt de medvirkende.

Tv-indslag fra kampen for trinbrættet i 2000-2001. Med en sej arbejdsgruppe i spidsen lykkedes det i 2000-01 at sikre Alken som trinbræt trods Banestyrelsens påtænkte lukning efter en renovering. TV2 Østjylland beskrev det hele i to indslag: Først ministerbesøget i 2000  og hattefesten i 2001, da toget ankom igen.  
Fra Mejeriet lyder en indtrængende bøn til alle medlemmer om at få den årlige kontingent-indbetaling sat i system via banken. *** Det samme lyder fra ABAF: En fast, årlig bank-overførsel er en enkel og hurtig løsning, der kan lette ens egen samvittighed om at få betalt - og kan befri de frivillige i bestyrelserne med - igen igen - at skulle opkræve og minde folk om at betale.

ABAF: Årskontingent: Børn og unge op til 25 år: 150 kr. Voksne over 25 år: 200 kr. Pensionister: 100 kr.  
Reg. nr. 1551. Kontonr. 16472573. 

Alken Mejeri: Årskontingent: 100 kr. pr. medlem. 
Reg. nr: 8401 Kontonr.: 11 28 794. 
 
 
Seværdige og mindeværdige fotoserier:
Købmandens tre års fødselsdag i 2016
Byfest 2015
Ring of Bones 2014
Byfest 2014
Flere købmands-åbnings-fotos 2013
 Købmanden i Alken's åbning 2013
            Shaka Loveless støttekoncert 2013
                                         Julemarked 2012
                                                    Byfest 2012

Byfest 2011

Byfest 2010

Vædebro-arbejdsdag 2010

Byfest 2009

Videovitser byfest 2008

Julemarked 2007

Sporindvielse 2007

Alken-armada 2007

Byfest 2007

Sankthans 2007

Filmfestival 2007

Kvindefest 2007