Forside
Mejeri
Borgerforening
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Natur
Alken Saftklub
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Bolig i og omkring Alken
Shelter i Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by frontGATE websolutions

 

Hyperlokal netavis for Alken og omegn * Født i marts 2007 * 

 

  
20. juli 2017 * Nu er 35 klar med sorte sække og handsker. Liv i Landsbyen rydder op efter Smukfest til gavn for nye fælles projekter i hele området Alken, Bjedstrup, Boes, Illerup og Svejstrup. Se hvem der ellers er med - og meld dig til en eller flere perioder - på Doodle.
 
  
20. juli 2017 * Den længste robåd i Mossø set i mands minde satte fra land fra Kirsten Højgaards grund tirsdag. 20 midtsvenskere var på vej til Tange Sø i en hjemmebygget kirkebåd - typen er blevet brugt til at hente kirkegængere til gudstjeneste. (Foto: Sanne Dudoret)
 
19. juli 2017 * Vandværket lukker for vandet i hele byen torsdag 20. juli fra kl. 20 for at opspore en lækage, oplyser Bendt Nielsen fra bestyrelsen, der opfordrer til at tappe vand af til aftenkaffen m.m. i god tid.
 
  
18. juli 2017 * Ny familie på Alken Østergaard. Nu fik vi sluppet værktøjet og i stedet taget computeren frem, skriver den nye familie på Alken Østergaard:
'Vi er Malene og Jeppe og vores søn Johan fra januar 2017. Vi flyttede fra Aarhus C og overtog Alken Østergaard i september sidste år. Her bruger vi det meste af vores fritid på at renovere og bygge om. Til daglig arbejder Jeppe som ingeniør i Viby, og når Malene ikke er på barsel, arbejder hun som revisor i Aarhus. Vi nyder at have fået mere plads omkring os og noget at gå og makke med i fritiden. Vi glæder os til at blive en del af lokalsamfundet her og møde en masse nye spændende mennesker.' Velkommen til!
 
  
16. juli 2017 * Alba, Helena, Toni og Carlo på vej mod Italien. Efter sidste år at have taget turen Italien-Sverige til fods og med æslerne Alba og Toni til at bære den største del af oppakningen, er svenske Helena og italienske Carlo nu på den modsatte vej ned gennem Jylland og satser på at nå Italien inden vinter - afhængigt af sne-situationen i Alperne. Lørdag rastede de ved alken.dk's redaktion, hvor de rolige dyr gnaskede plænegræs og efterlod en pose æselpærer som minde og havegødning.

 
15. juli 2017 * Alken en del af Kulturringen. Kulturringen er en cykelrute – og meget mere. Det er en 450 km lang rute gennem Aarhus, Odder, Samsø, Favrskov, Norddjurs, Skanderborg og Syddjurs Kommuners smukke natur og kulturelle seværdigheder. Og Alken er med - hvilket bl.a. fremgår af et nyt blå skilt ved Slagterens Mark.
 
15. juli 2017 * Asger på jazz-festival. Aarhus Jazz Festival er begyndt, og fredag 21. juli spiller guitarist Asger Jakobsen fra Emborgvej 100 sammen med Sune Pors på Café Gaya.
 
12. juli 2017 * Listetyv stjal fra Winnie og hendes piger. Onsdag eftermiddag skrev Winnie Pohle på Facebook: 'PIS OG LORT Hvis nogen ser en ung mand mørk i huden, med sort hår, en blå sportsjakke, sportstaske og som snakker engelsk så har har lige stjålet 2200 fra mig. Han kom ud af huset lige som jeg kom hjem og jeg talte med ham, men opdagede det desværre ikke selvom jeg så i hans taske. Pigernes og mine hårdt optjente sparepenge til ferien. For helvede også. Har lige meldt det til politiet og hvis nogen ser ham må de meget gerne ringe til dem.' Winnie uddyber over for alken.dk, at manden havde sagt, at han ledte efter sin søster, bagefter forsvandt hen mod stationen og iøvrigt var en 'pæn ung mand'.
 
12. juli 2017 * Nu syv dagplejere. Der er flere og flere småbørn i området, og gruppen af kommunale dagplejere i Bjedstrup Skoledistrikt voksede i juli 2016 fra fem til seks - og nu igen: Fra seks til syv. Den nye er Louise Kamilla Rasmussen i Svejstrup, fremgår det af dagplejernes Facebook-gruppe, hvor man kan følge med i de 0-2-årige landsby-børns hverdag med byture, gårdture og madlavning. Tjek De kommunale Dagplejere i Bjedstrup.
 
12. juli 2017 * Kirsten fylder halvrundt. I dag 12. juli fylder Kirsten Højgaard, Alkenvej 149, 75 år. Den tidligere dagplejemor og landkone samt nuværende hus- og haveejer med store H'er har vel en af Alkens mest stabile og velassorterede vejboder - året rundt.
 
  
9. juli 2017 * De første 30 har nu meldt sig. Liv i Landsbyen står igen i år for oprydning på et område efter Smukfest, og de første 30 har meldt sig. Den økonomiske gevinst er 35.000 kr. Bestyrelsen satser på, vi kan blive endnu flere, så det bliver sjovere, hurtigere, mere miljørigtigt og gerne med øget fokus på klunsning af brugbare ting i år. Jens Thor fra bestyrelsen har udover sig selv tilmeldt seks ansatte fra sit firma, Havefolkets Lagersalg i Randers, til den første eftermiddag. Se hvem der ellers tager med - og meld dig til en eller flere af perioderne - på Doodle.
 
9. juli 2017 * Knud Erik nu i landsby-landsforening. Knud Erik Elmann Jensen fra Illerup er valgt ind i bestyrelsen for Landsbyerne i Danmark, efter den mangeårige formand Carsten Abild er stoppet. Knud Erik er blevet sekretær - og er samtidig formand for folkedanserforeningen Mossøegnens Musik og Dans samt for Landsbysamvirket i Skanderborg.
 
  
 

8. juli 2017 * Malmø: Den mørkeste time er inden daggry. Nu udkommer anden single fra Malmøs kommende album ’We Come From the Stars.’ Som titlen antyder er ’Dawn’ en sang, der handler om dagen, der gryr. Det gælder ikke mindst i overført betydning. Og det er i det hele taget modsætningen mellem lys og mørke, der har været inspiration for sanger og sangskriver Maria Malmø, der bor i 'La Vie' på Emborgvej 100. 'Dawn handler om at finde lyset de mørkeste steder. Og den mørkeste time er lige inden daggry, siger hun. Ifølge sangerinden er det helt, som det skal være, at mørket er så intenst, lige inden lyset bryder igennem. 'Når man er allerlængst nede, lige der, hvor det ser ud som om, alt håb er ude, så skifter tingene. Himlen eksploderer i et magisk farvevæld af grå, lilla og rosa – lige før solen står op. Som mennesker har vi brug for mørket for overhovedet at kunne se lyset.' Singlen ’Dawn’ kan streames eller downloades fra de fleste tjenester, og selve albummet ’We Come From the Stars’ udkommer til september. Lyt med her.

 
 
 
3. juli 2017 * To lyse og to mørke. Et svanepar i Mossø passer for tiden på deres fire unger - som vist hverken skal kaldes svanlinger eller svæklinger, men bare svaneunger. (Foto: Sanne Dudoret)
 
  
3. juli 2017 * Ny familie på Lundhøjvej. I lørdags overtog vi vores nye hus på Lundhøjvej 4, skriver Jonas Fynboe Manniche Ebert. Vi har allerede mødt et par af jer, og vi glæder os til at møde endnu flere, fra vi flytter ind på lørdag. Vi er begge læger og arbejder i Aarhus. Vi mødte hinanden i et a capella kor, som vi stadig synger i hver tirsdag. Vi har Birk på 15 måneder, som har fået plads i en dagpleje i Svejstrup. Til august skal vi giftes, så sommeren er meget begivenhedsrig for os. Vi kommer til grillaften i Svejstrup på søndag, så vi ser frem til at møde nogle af jer der. Glade hilsner fra Eva Boysen Hansen, Jonas og Birk.
 
  
 
3. juli 2017 * Byfesten nærmer sig. Festudvalget arbejder på højtryk for at få alle ting klar til fest lørdag 19. august. Og I kan godt glæde jer, skriver Julie Abildgaard. Bandet er booket, Fællespladsen bliver til Festpladsen, bar-folket er i gang og banko-gevinsterne så småt på vej! Vi mangler som altid hænder til forskellige opgaver. Mange har allerede meldt sig, men følgende festlige hjælpere mangler:
  • 7 stk. mad-tilbehørs-hjælpere (Julie Abildgaard er tovholder - brødbagere haves).
  • 7 stk. opvaske/madafrydnings-hjælpere (Asmund Bertelsen er tovholder).
  • 6 stk. kagebagere til kagesalget i baren.
  • 2 stk. gevinst-uddelere til banko
Tilmelding til de forskellige opgaver skal ske på mobil 20770623 (Julie). Man kan, helt uden tilmelding, møde op til både opbygning om fredagen og oprydning om søndagen. (Foto fra byfesten i 2016: Thomas Tjørnehøj)

 
  
3. juli 2017 * Husmår på spil. Hvis nogen ser denne husmår, har vi en høne at plukke med den, skriver Thorbjørn Herrik fra Anes Høj. Og husk at lukke for hønsene om aftenen. (Foto: Tobias Herrik)
 
3. juli 2017 * Juni-omsætning på 61.692 kroner. I Købmanden i Alken løb Osuma-omsætningen i juni op i 61.692 kr., og stadig er 207 med i Alken-ordningen, hvor man bl.a. slipper for kørselsgebyret. Følg den månedlige Osuma-omsætning, der kaster 7 pct. af sig til købmandens drift. Se her, hvordan du bestiller.
 
 

3. juli 2017 * Så er der lys igen. Jan Fagerlund fra Hørning har skrevet til alken.dk: Vi kommer ofte med madkurven i Vædebro, denne lille perle, hvor man kan komme i ly for det lunefulde danske vejr. Der manglede lys i fire af projektørerne, så i dag har jeg doneret og skiftet, så der er lys i dem alle igen. Til info har jeg sat dem her i: Philips LED pærer – 4.6W = 50W, 355 lumen, så skulle der være lys de næste 15 år, påstår de.


 
  
2. juli 2017 * Kongemord i Bjedstrup. Stridende klaner brugte både list, våben og trolddom i den indædte kamp om Jerntronen. Det var mange års indestængt harme over uretfærdig behandling, der fik frit løb i Bjedstrup forleden, da klanerne Martell og Stark sammen væltede Lannister-familien fra den legendariske Jerntrone. Det begyndte ellers så godt, med pomp og pragt og frieri, da Martell-klanen fra kongeriget Dorne i Syd kontaktede kong Tardell Lannister for at tilbyde ægteskab mellem sin kronprins og Tardell Lannisters datter. Læs mere på Rollespilsforeningen Fafner - bl.a. om sommerlejr ved Klostermølle i september. (Foto: Anna Lundgaard Hansen)

 
2. juli 2017 * Svejstrup holder sommerfest lørdag 2. september, oplyser Heidi Larsson. Tirsdag 4. juli er der møde om festen. Vil du være med - har du ideer eller vil byde ind med noget og ikke kan komme tirsdag, så giv gerne en besked på 61778788. Vi mødes 19.30 - mødested kommer senere.
 
2. juli 2017 * To ugers ferie holder gårdbutikken Johannesminde, skriver Tine Thybo. Nærmere betegnet i uge 29 og 30. Fra august er der igen vareture sidst på måneden - frem til og med november.

 
  
29. juni 2017 * Intet blåt flag og ingen redningskrans. Hov, der plejer da at være en redningskrans på muren ved Vædebro, er den mon stjålet? Det har flere spurgt sig selv og andre om, senest Marianne Damholt, der finder det 'vildt' med en offentlig strand med faciliteter som Vædebro uden redningskrans. Det viser sig nu, at tilbage i juni 2016 valgte kommunen og turistforeningen i samråd ikke at søge om Blåt Flag til stranden, fordi den er for lavvandet og har for meget tang. Marianne arbejder nu på at skaffe en krans på anden vis.
 
29. juni 2017 * Jes er nu sosu. Tidligere Alken-borger Jes Elias Bune er nu færdig uddannet sosu-assistent fra SOSU Østjylland. Tillykke!
 
29. juni 2017 * Mossøbrå-hus solgt. Bodil Egeberg har nu fået solgt sit helårshus på Mossøbrå. Nye tilflyttere kommer 1. august.
 
29. juni 2017 * Shelter-fordel til medlemmer af ABAF. Kære alle. Her er reglerne for booking af de nye sheltere, skriver Pernille Benzon. Læs om betaling, begrundelse for betaling, booking, brænde og medlemsfordelen for betalende medlemmer - læs om det hele på ABAF.
 
  
27. juni 2017 * Shelter-booking foregår her og gælder de tre shelters på Fællespladsen, Uglen, Ræven og Frøen. Læs mere om betingelser, muligheder, priser - og rabatten til medlemmer af ABAF.

 
27. juni 2017 * Lopper i Landsbyerne. Liv i Landsbyen arrangerer i år et stort loppemarked på tværs af byerne, skriver Gitte Røn Dalsgaard. Alle kan være med. Vi åbner vores garager, carporte eller døre til huset. Alt kan sælges fra lopper, linealer og leverpostejsmadder til liggeunderlag, lædersofaer og luksusvillaer. Sæt X i kalenderen søndag 17. september kl. 10-17. Mere information følger efter sommerferien.

 
25. juni 2017 * Afkørsel 53 klar. Nu er det muligt at komme af og på motorvejen ved Vroldvej, da rampen ved Afkørsel 53 er helt færdigbygget og åbnet. Trafik til og fra Alken kan meget vel blive påvirket. Se omtale og kort på TV2 Østjylland.
 
  
25. juni 2017 * Alken er nu en attraktion. Foran Købmanden i Alken står nu en informativ tavle med kort, fotos, forklaringer og gode forslag til natur-oplevelser omkring Alken. Liv i Landsbyen står bag sammen med Friluftsrådet, kommunens Skønpulje og Grønt Partnerskabspulje samt Købmanden i Alken. I en lille boks på tavlens side finder man en velkomstfolder, som på dansk, engelsk og tysk beskriver, historie og aldeles opdateret shelter-nutid i Alken og Omegn. Bendt Nielsen er ophavsmand.
 
  
 24. juni 2017 * Blæst og bål. Med grillmad og fællesspisningsholdets veltilberedte tilbehør blev det en blæsende og god sankthansaften ved Vædebro, som gled over i fællessang med både bas, guitar, sax og fløjte. (Foto: Finn Salgaard).
 
 
 
24. juni 2017 * Ledvogterhuset til salg. Jeg sætter nu mit hus på Emborgvej 112 til salg – i ’gamle dage’ bedre kendt som ’kirken’. Det er ikke ved mægler endnu, men lejerne er flyttet ud, og vi er ved at få det sat lidt i stand og malet over det hele, så det er hurtigt indflytningsklart. Ring og hør nærmere på 23106595, skriver Mette Lundegaard om huset, der udover navnet 'kirken' også er blevet kaldt 'ledvogterhuset'. På det seneste er også huset på Lundhøjvej 4 i Svejstrup blevet solgt. Se aktuelle huse til salg på Bolig i og omkring Alken.

 
21. juni 2017 * Unge med huer i forskellige farver efter overstået eksamen ses i denne tid også i Alken og omegn: Jacob Gregersen, Jonas Nielsen, Amanda Babanto Berthelsen. Kender du til flere, der skal nævnes, så skriv til knudabildtrup1@gmail.com.
 
  
20. juni 2017 * Luna på EM-holdet. Luna Gevitz, der begyndte sin fodboldkarriere i Dover GF, er udtaget til kvindelandsholdet, der er med i slutrunden i Holland i juli. Luna spiller til daglig i Fortuna Hjørring.
 
3. juni 2017 * Liv i landsbyen har inspireret Smukfest og kan igen tjene penge til lokalområdet. Foreningen Liv i Landsbyen har igen i år fået mulighed for at tjene 35.000 kr ved at rydde op på et campingområde efter Smukfest. Foreningen arbejder for at udvikle og styrke fællesskabet og kendskabet imellem alle os i de fem små byer og opland. Derfor har bestyrelsen besluttet, at nogle af de gode penge igen i år kan søges af borgere eller foreninger i de fem landsbyer Alken, Bjedstrup, Boes, Illerup og Svejstrup. I kan søge penge til et fællesskabs-styrkende projekt som f.eks. forskønnelse af en legeplads, en bålplads, en ølbænk eller et fælles blomsterbed. Hvad kan I finde på?
Bestyrelsen vil derudover igangsætte et projekt, som kan hjælpe os alle i lokalområdet til at finde fælles visioner for fremtiden. Oprydningen efter Smukfest foregår over 2 eftermiddage (indtil kl. 20.30 ca.) mandag d. 14. og tirsdag d. 15. august på camping-området bag Vrold Østergård på Horsensvej 4. Man melder sig til over denne Doodle.
Man melder sig til i det tidsrum, der passer bedst. Men der er kun pizza til dem, der bli'r til spisetid :o)
I år sørger Smukfest for, at der kommer masser af affalds-øer med affaldssortering op på campingpladsen, de sørger for masser af tomme containere til os under oprydningen og de er i det hele taget blevet meget inspireret af vores idéer fra de forrige år! Hurra for os!! Liv i Landsbyen vil rigtig gerne ha' så mange med som muligt fra hele lokalområdet, så derfor sørger bestyrelsen for legetanter eller -onkler til de mindste, så forældrene har begge hænder fri.
Kryds fingre for godt vejr og få din nabo med - så lærer vi også ham/hende at kende :o)
Kontakt evt. Jacob Gewitz (20598315 og
jacobgewitz@gmail.com) eller Eva Nikolajsen (26962880 og eva.nikolajsen@gmail.com) for mere info.
 
   
 

17. apr. 2017 * Alken 1986: Da Bjedstrup Brugs lukkede, og der var planer om campingplads ved Alken. Læs om campingpladsplaner, løvfaldstur, dilettant, hvorhenne byens fester foregik inde og ude det år, og se et foto af Bjedstrup Brugs, før den lukkede - på Alken år for år siden 1979. (Kortet er fra kommuneplanforslaget i Ry Kommune 1985-97)


 
 
 
385 abonnenter får nyhedsbrev om søndagen
Ideer, fotos, forslag, færdige og ufærdige bidrag til indholdet modtages hjertens gerne af
webredaktør Knud Abildtrup,
 knudabildtrup1@gmail.com20 27 12 76
Send opslag til Opslagstavlen til 
Anne-Mette Granner, amgranner@gmail.com

og kalender-bidrag til 
Lene Bay
lenebach.bay@gmail.com
 Inge Nørgård bestyrer abonnements-databasen - skriv til Inge, hvis du får ny mailadresse, på ingealken104@gmail.com

 
 
 
 
Uge 29 * Med kurs ad søvejen mod Ry - og siden Silkeborg og Tange Sø - stævnede en svensk kirkebåd med 14 ved årerne ud fra Mossøs østende. (Foto: Sanne Dudoret)

 
Uge 29 * Kulturringen er en cykelrute – og meget mere. Det er en 450 km lang rute gennem det østjyske landskab med mange kulturelle seværdigheder. Og Alken er med - hvilket bl.a. fremgår af et nyt blå skilt ved Slagterens Mark. (Foto: Knud Abildtrup)
 
Liv i Landsbyen står for oprydning efter Smukfest over to eftermiddage (indtil kl. 20.30 ca.) mandag d. 14. og tirsdag d. 15. august på camping-området bag Vrold Østergård på Horsensvej 4. Man melder sig til over denne Doodle. (Foto: Lene Bay)

 
Lørdag 19. august er der byfest i Alken. (Foto af Ove Kirshøj som bankovinder ved byfest i 2012: Søren Slebo)

 
Uge 27 * Kombinationen af stærke regnbyger og en fin aftensol mandag gav denne smukke regnbue for enden af Sandvejen. Måske er der guld på marken med den planlagte udstykning ved Anes Høj? (Peter Abildgaard)
 
Uge 27 * Vand til vejfarende og nemmere at vande blomsterbede og plantekasser. Det er to fluer med én vandhane med tilhørende -slange ved lagerdøren til Købmanden i Alken. Peter 'Badekar' Nielsen, Jan Andreasen og her Gary Craig har haft værktøj med i spillet. (Foto: Knud Abildtrup)
 
Uge 27 * Birgitte Abildgaard vaskede vinduer, mens et dusin andre afrimede frysere, støvsugede lofter og vægge, vaskede hylder og skabe og meget mere i Købmanden i Alken. Levnedsmiddelkontrol - bare kom an! (Foto: Bruno Nielsen)
Markedsdag ved Købmanden i Alken første fredag i måneden - fredag 4. august kl. 16-19.
Strikkecafé i Købmanden i Alken lørdag 5. august kl. 13.30-15.
Lopper i Landsbyerne. Liv i Landsbyen arrangerer et stort loppemarked på tværs af byerne søndag 17. september kl. 10-17. Mere information følger efter sommerferien.

 
 
Wilkommen in Alken. Foran Købmanden i Alken står nu en informativ tavle med kort, fotos, forklaringer og gode forslag til natur-oplevelser omkring Alken. I en lille boks på tavlens side finder man en velkomstfolder, som på dansk, engelsk og tysk beskriver, historie og aldeles opdateret shelter-nutid i Alken og Omegn. 
 
Alken-kalenderen
herunder bestyres af Lene Bay - lenebach.bay@gmail.com. Røde markeringer gælder Alken Mejeri, som har sin egen booking-kalender, der kan studeres her.
 
 
 
 
Ny Bolig-side. Nu samler alken.dk, hvad der aktuelt tilbydes af boliger i om omkring Alken - salg og leje på Bolig i og omkring Alken, hvor du finder links til de enkelte boligannoncer eller i det mindste en vej derind. Find siden allernederst i venstremenuen her fra forsiden. Landejendomme, villaer, lejligheder, værelser og annekser. Sig endelig til, hvis du kender til flere. Skriv til alken.dk.

Tre år -  fire film - to købmænd. Først kom en film om Alken Minimarkeds lukning, så én om indsamling og støttefest, en tredje om byggeri og perioden uden købmand - og nu én om indvielsesdagen.


Finns åbningsfilm. På åbningsdagen i september 2014 var Finn Mathiasen fra ABCFilm på pletten med kamera, og han har krydsklippet 9.17 minutter sammen fra folkemylderet.

Thomas' åbnings-fotos. Find dig selv, din nabo og alle de andre under åbningen - på Thomas Tjørnehøjs foto-serie på Alkens Flickr-univers.  Thomas ønsker
tillykke til os alle sammen med byens nye dimension og Alkens genvundne status som 'købstad'!

Affolkning contra sammenhold. TV2 Østjylland bragte 25. september et indslag med minister Carsten Hansen (S), Osuma-direktør Jesper Elkjær og formand for Liv i Landsbyen, Jens Jacobsen. Se Affolkning i landsbyerne og Sammenhold i Alken.
TV2 Østjyllands indslag fra Købmanden i Alken 22. september 2013. Se bl.a.  Birgit Bune, Søren Slebo, Bo Høilund Martinsen, Ingvar Kristiansen og Tove Nyholm udtale sig: Byen der ikke vil dø. 
Rundt om bordet og rundt om Alken. Pelle Bank fra TV2 Østjylland har lavet et fem minutters portræt af Alken. Adam Yogesh Thuesen i færd med at beklæde det gamle vaskehus er blandt de medvirkende.

Tv-indslag fra kampen for trinbrættet i 2000-2001. Med en sej arbejdsgruppe i spidsen lykkedes det i 2000-01 at sikre Alken som trinbræt trods Banestyrelsens påtænkte lukning efter en renovering. TV2 Østjylland beskrev det hele i to indslag: Først ministerbesøget i 2000  og hattefesten i 2001, da toget ankom igen.  
Fra Mejeriet lyder en indtrængende bøn til alle medlemmer om at få den årlige kontingent-indbetaling sat i system via banken. *** Det samme lyder fra ABAF: En fast, årlig bank-overførsel er en enkel og hurtig løsning, der kan lette ens egen samvittighed om at få betalt - og kan befri de frivillige i bestyrelserne med - igen igen - at skulle opkræve og minde folk om at betale.

ABAF: Årskontingent: Børn og unge op til 25 år: 150 kr. Voksne over 25 år: 200 kr. Pensionister: 100 kr.  
Reg. nr. 1551. Kontonr. 16472573. 

Alken Mejeri: Årskontingent: 100 kr. pr. medlem. 
Reg. nr: 8401 Kontonr.: 11 28 794. 
 
 
Seværdige og mindeværdige fotoserier:
Købmandens tre års fødselsdag i 2016
Byfest 2015
Ring of Bones 2014
Byfest 2014
Flere købmands-åbnings-fotos 2013
 Købmanden i Alken's åbning 2013
            Shaka Loveless støttekoncert 2013
                                         Julemarked 2012
                                                    Byfest 2012

Byfest 2011

Byfest 2010

Vædebro-arbejdsdag 2010

Byfest 2009

Videovitser byfest 2008

Julemarked 2007

Sporindvielse 2007

Alken-armada 2007

Byfest 2007

Sankthans 2007

Filmfestival 2007

Kvindefest 2007