Forside
Mejeri
Tag over Alken
Historie
Bestyrelse
Renovering marts 2007
Vedtægter
Kunst på mejeriet
Generalforsamlinger
2009 06 Arbejdsdag
Mejeri 2016
Mejeri 2015
Mejeri 2014
Mejeri 2013
Mejeri 2012
Mejeri 2011
Mejeri 2010
Mejeri 2009
Mejeri 2008
Mejeri 2007
Borgerforening
Liv i Landsbyerne
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Bibliotek
Alken-koret
Natur
Alken Saftklub
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Svejstrup
Bolig i og omkring Alken
Shelter i Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by frontGATE websolutions

 
 
Mejeri 2016

 
19. nov. 2016 * Akustikudvalget tester. Akustikudvalget på Alken Mejeri er i gang med overvejelserne for en forbedring af akustikken i den store sal. Især under arrangementer som fællesspisning er mange ører på ekstraarbejde. Vi forestiller os forbedringen udfør inden foråret, skriver Benjamin Hoff Skovgaard, der udgør udvalget sammen med Søren Slebo, Claus Madsen og Gary Craig. (Foto: Benjamin Hoff Skovgaard).
25. sep. 2016 * Tremmerum og svalereder. Bestyrelsen på Alken Mejeri indkalder til arbejdsdag lørdag 8. oktober kl. 10. Morgenkaffe serveres fra kl. 9.30. Vi arbejder til sidst på eftermiddagen, men mød op, selv om du har mindre tid, skriver Hans Hornbek. Opgaver: Tremmerum i kælder færdiggøres, maling af toiletter, køkken, facadearbejder: svalerede-kampagne, vinduer færdiggøres, udearealet forskønnes.

28. aug. 2016 * Tøjbytte igen. Kære alle. I løbet af efteråret bliver der en tøjbyttedag på Alken Mejeri. Datoen endnu ikke fastlagt, men vi er i god tid med at udmelde, så I kan lægge tøj til side.
De bedste hilsner Helle Petersen og Gitte Møller Madsen.

28. aug. 2016 * Edel er ny udlejer. Fra 10. september er Edel Laursen, Boesvej 3, den nye udlejningsansvarlige for Alken Mejeri, oplyser Hans Hornbek, der dermed stopper på den post.
Kontaktmuligheder: Mobil - 42241112 eller mail - alkenmejeri@gmail.com
20. juni 2016 * Køkken-projektet afmeldt. På grund af manglende tilmeldinger til køkkenrenoveringen i uge 26 og 27 på Mejeriet er vi nødt til at udskyde arbejdet til en anden god gang. God sommer! Mejeribestyrelsen
 
22. maj. 2016 * Job på Mejeriet. Bestyrelsen på Alken Mejeri vil hæve rengøringsstandarden på Mejeriet og søger nu voksen person til gulvvask og anden rengøring i gennemsnit to timer ca. to gange månedligt og evt. mere. Løn efter aftale. Se opslag.

22. maj. 2016 * Mejeri-køkken skal shines up. Bestyrelsen på Alken Mejeri indkalder nu til en skrabe-male-omgang i køkken og forrum i perioden 25. juni til 10. juli. Tre arbejdsformænd/-kvinder, Edel Laursen, Mogens Andersen og Hans Hornbek, har fordelt projektet i fire etaper mellem sig og tager imod tilmeldinger til alskens opgaver - bl.a. at tømme skabe og hylder før, fylde dem op bagefter samt gøre rent. Se opslaget med nærmere beskrivelser.
(Foto af Hanne Ravn under forskønnelse på Mejeriet (altså af Mejeriet) i april 2010: Sanne Dudoret)
25. apr. 2016 * Børnebar igen fredag 29. april på Mejeriet mellem kl. 15 og 20.
En fredagsbar for børn og deres forældre. Vi skal lege, snakke, spise lasagne og drikke øl, sodavand og mælk i lange baner, se disneysjov og spise popcorn! Tilmelding til mad til julieabildgaard@groed.com. Medbring småpenge!
Der er allerede tilmeldte fra Boes, Bjedstrup og Alken, så kom bare!
6. apr. 2016 * Mejeriets nye flygel er skænket af Peter Værum, tidligere Alken. Det kommer fra Larsen & Petersen Pianofabrik og har 'en blød og egal klang' som korleder Ingrid Robak udtrykker det. Hun ses her før en øvegang i Alken-koret. Det 'gamle' flygel er flyttet ovenpå - i Biblioteket - og blev i sin tid også skænket af Peter. (Foto: Kai Frostholm)
19. mar. 2016 * Forårs-forskønnelsesdag på Mejeriet søndag 3. april kl. 10. Kom og vær med til at give Mejeriet den halvårlige grundrengøring, som gør, at huset kan vedblive med at være et rart samlingssted for byens borgere, skriver Hans Hornbek. Vi ses! Mejeri-bestyrelsen.
15. mar. 2016 * Energi, akustik og møblement var bl.a. på dagsordenen på generalforsamlingen på Alken Mejeri, hvor 17 ud af de 117 medlemmer var mødt. Formand Gary Craig kunne glæde sig over, at tiårsplanen fra 2009 langt hen ad vejen er opfyldt. Søren Slebo og og Benjamin Hoff Skovgaard er i et nyt akustik-i-salen-udvalg, Estrid Bek vil undersøge muligheder for nye møbler til salen, og bestyrelsen arbejder videre med nye varmepumper til salen og førstesalen. Der var klapsalver til Søs Nielsen og Eric Ballowitz for deres mangeårige indsats. Hans Hornbek bliver ny kasserer, Edel Laursen er ny i bestyrelsen, mens Benjamin og Jytte Elleby er nye suppleanter. Økonomien præges bl.a. af faldende varme-udgifter efter hulmursisolering og ny brændeovn. Fremtidssnakken gik bl.a. på nyt gulv og eventuel inddragelse af teknikrummet i salen.

29. feb. 2016 * Børn fra fire landsbyer til fredagsbar. Fredagens nyskabelse - børnefredagsbar - samlede 21 børn og 25 voksne til leg, øl, sodavand og pizza på Alken Mejeri. Der var deltagere fra Bjedstrup, Svejstrup, Boes og Alken, skriver Julie Abildgaard, der sammen med de andre satser på at gentage succesen i april, måske i Alken måske i en af de andre dejlige byer - og skriver 'tusind tak til alle dem, der kom og bakkede op om ideen!' (Foto: Rasmus Arentsen)

20. feb. 2016 * Generalforsamling i Mejeriet. Tirsdag 15. marts kl. 19 er der generalforsamling i foreningen Alken Mejeri, oplyser Hans Hornbek. Han og Eric Ballowitz er på valg til bestyrelsen, og Hans genopstiller.
27. jan. 2016 * Træbryggeriets fernisering havde stort fremmøde. Hele 12 mand mødte op til gennemgang af vedtægter, husregler og blandet snak om anvendelse og indretning. Medlemsskab opnås ved indbetaling af husleje, og nye medlemmer er stadig velkomne. Kontakt Benjamin Hoff Skovgaard.
12. jan. 2016 * Træbryggeriet er stiftet. Nu har vi haft stiftende generalforsamling i værkstedsgruppen og vi vil invitere seriøst interesserede til lakering (læs: fernisering)i værkstedet 'Træbryggeriet' under Alken Mejeri tirsdag 26. januar kl. 19.30, skriver Benjamin Hoff Skovgaard. Her vil man blive præsenteret for foreningens vedtægter, husregler og protokol. Det månedlige kontingent er på 150 kr. og forudsætter medlemskab af Mejeriet. Udover Benjamin er stifterne Hans Hornbek, Søren Slebo, Lotta Schmidt, Mogens Andersen og endelig Eric Ballowitz, som har været værksteds-lejer i en årrække.