Forside
Mejeri
Borgerforening
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Natur
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Bolig i og omkring Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by frontGATE websolutions

 
 
Hyperlokal netavis for Alken og omegn * Født i marts 2007 *


 

 
 
22. apr. 2015 * Sander overtager vandværksgrunden. Som en af naboerne med jord op til den gamle vandværksgrund har Sander Jensen nu overtaget det smalle jordstykke efter Lis Mikkelsen. Efter en overvejelse om at istandsætte den lille bygning med kælder er Sanders plan nu at rive det hele ned og dyrke grøntsager på sin nye jord. (Foto: Knud Abildtrup)

22. apr. 2015 * Konstitueret liv. Tre gamle og tre nye udgør nu bestyrelsen i Foreningen Liv i Landsbyen. Se, hvordan de har konstitueret sig under Bestyrelsen.
 
 22. maj 2015 * Nu sker der noget udendørs. Området  mellem Mejeriet og banen undergår nu en forvandling, så der kan blive p-pladser og bede. Poul Ravn og Jens Ladefoged er her i gang med en regnvands-rende på vejen ned til Alkenvej 44. (Foto: Knud Abildtrup)
19. maj 2015 * Pop-Up fredag. fredag 22. maj er der frø- og plantebytte Pop-Up udenfor Købmanden i åbningstiden, skriver Eva Nikolajsen. Pop-Ups er megamoderne og betyder, at folk dukker op med overskudsplanter og ditto-frø, og at vi bytter flittigt indbyrdes. Måske vil man også sælge lidt planter eller frø, det kan også ordnes samtidig.
18. maj 2015 * Bjedstrup Skole skal igen ha' ny leder. Hanne Damsgaard afløste i juni 2012 Kirstin Thomsen som leder på Bjedstrup Skole og stopper nu for at blive afdelingsleder på Skovvangsskolen i Hammel, oplyser Midtjyllands Avis. Mogens Christensen, der tidligere bl.a. har været leder på Stilling Skole, er konstitueret leder fra 1. juni.
18. maj 2015 * Færre elever på skolen. Midtjyllands Avis omtaler, at en håndfuld forældre til børn i de små klasser på Bjedstrup Skole har flyttet deres piger ud af skolen på grund af få piger i indskolingen, at der nu er  ni og otte elever i de to yngste klasser - og fem parat til den nye børnehaveklasse. Dog er der 14 klar til august 2016 på skolen, der har aldersintegreret undervisning.
 
 14. apr. 2015 * Folketal lidt ned. Folketallet i Alken er gået tre tilbage til 234, som det også var i 2013, oplyser Danmarks Statistik. Og det vil så sige: inden for byskiltene. Tallet for hele Dover Sogn er uændret på 1140.
18. maj 2015 * Simon og Sanne i avisen. Midtjyllands Avis har omtalt initiativet 'Mossø for Mangfoldighed', hvor Simon Dalsgaard og Sanne Dudoret fortæller om baggrunden og planer. Se omtale.
18. maj 2015 * Is og pinse-åbent i XogTværs. Jeg begynder at have is fra Okkels, lækker hjemmelavet italiensk is lavet på økologisk letmælk, så isen er både fedtfattig og kalorielet (når det nu drejer sig om is ! ) - deres sorbet is er desuden glutenfri og laktosefri, skriver Lene Breumlund, der også holder ekstra åbent i pinsen - se opslag.
 
17. maj 2015 * Legepladsen på vej til nye funktioner - som grønt partnerskab indenfor bygrænsen. I samarbejde med Bjedstrup Skole arbejder ABAF nu på at revitalisere legepladsen i Alken til en 'plads for aktive borgere' med bl.a. shelters, grillhytte, frugthave og ny toiletbygning. Et uderum, der inspirerer til aktiviteter, lege, bål, naturundersøgelser m.v. De første 10.000 kr. er i hus - fra Nordeafonden - og 75.000 kr. fra kommunens SkønPulje, oplyser Lotta Schmidt fra ABAF, der inviterer til arbejds- og informationsdag torsdag18. juni kl. 16-19, hvor gamle legeredskaber skal ned, der kan informeres og ABAF sørger for pølser, kartofler og brød. Meld dig til på alkenborgerforening@gmail.com eller hos købmanden. De nærmeste naboer er med på ideen. Læs skrivelse fra bestyrelsen og selve den udførlige projektbeskrivelse med samlet budget m.m.
 17. maj 2015 * Hvem ejer toiletvognen? Således spørger bestyrelsen i ABAF, der netop har holdt møde - læs referatet om bl.a. tovholderfest-snak, koncert, byfest og sankthans.
 

17. maj 2015 * Kong Leopolds fødselsdag. Husk rollespil ved Bjedstrup skole lørdage 23. og 30. maj. Alle er velkomne, skriver Johan Harding fra Fafner. Festligholdelse i anledning af Kong Leopolds fødselsdag. Landets Højtærede adel tilsiges hermed til festligholdelse i anledning af kongens 133de fødselsdag. De bedes møde op i Leopoldvia kl. 10 til taffel og gilde. Påklædning er fuld galla. Der vil være et mere almindeligt gilde for pøblen på pladsen uden for slottet. Under festlighederne agter majestætens hof at proklamere majestætens testamente og den kommende arvefølge. Eller sagt på en anden måde: Kom til rollespil i Bjedstrup, alle er velkomne, store og små og husk at dette er første del. Anden del følger lørdagen efter - 30 maj. Vel mødt!! Læs mere her.


17. maj 2015 * Må den bedste by vinde. Som der står på plakaten holder Dover GF til sportsfesten i år en bydyst mellem landsbyerne i Dover Sogn. Der vil blandt andet være konkurrencer i tovtrækning, længdespirng, æggekast og tyring, skriver Johan Harding. Hver by skal stille et hold på min.  seks mennesker bestående af børn og voksne. Tilmelding af hold kan ske på johan@kirstinelund.dk. Vel mødt og må den bedste by vinde!
16. maj 2015 * Knud Røgen fylder 60.  Han bor i Stjær, men om sommeren ved Mossø: Knud Røgen, Alkenvej 165, der i dag fylder 60 år. Knud begyndte som dreng at komme i Røgen-familiens fritidshus ved søen, og i dag er det ham og hans familie, der residerer i hus, på terrasse og badebro. Knud er medejer af entrepenørfirmaet Harald Røgen & Sønner og har gennem mange år været formand for den lokale mesterforening i BYG.
14. maj 2015 * Alkens kunsthåndværkerbutik, Xogtværs er nu også på listen over firmaer og andre foretagender på Folk i Alken.  Lene Breumlunds butik fører udover brugsting af glas også kunsthåndværk i raku, filt, væv, pileflet, strik, textil, guld og pottemageri. Dertil lamper, billeder, håndlavede produkter til kroppen og lidt til munden. Udforsk butikken her - eller besøg  den på Emborgvej 102.
12. maj 2015 * Forsommer. Apropos den dejlige forsommer, så er der kommet by- og landsvaler & gøgen har kukket & nu har endelig første nattergal ladet sig høre, skriver Poul Ganer poetisk.
 
12. maj 2015 * Dampbeholder skåret ned med hjælp fra Aarhus. Et gammelt skrummel af en dampbeholder i Mejeriets kælder er nu skåret fra hinanden af en flok elever fra Aarhus Produktionsskole, der havde påtaget sig opgaven, skriver Johannes Thomsen, selv lærer i metalværkstedet. Nu er der plads til flere opmagasineringsbure - og aarhusianerne blev imponerede over købmanden, flagstænger og grøntsagsboder, der ikke bliver stjålet fra! (Foto: Johannes Thomsen)

12. maj 2015 * Eva er nu haveambassadør. Eva Nikolajsen er blevet haveambassadør gennem Praktisk Økologi. Det handler om at skabe mere liv i haven - sammen. For folk med interesse for have, små dyrehold, bier og miljø. Se mere på Mere Liv i Haven - og Skanderborg-netværket.
12. maj 2015 * Hannes firma på  listen. Hanne Ravns firma Eksistens & Nærvær, hvor hun tilbyder personlig livsvejledning, udviklingsgrupper, mindfulness kurser og meditationstræning, er nu også med på listen over lokale firmaer, initiativer og andre foretagender på Folk i Alken - se spalten ude i højre side, lidt nede.

12. maj 2015 * Knivsliber hos købmanden igen. Onsdag 20. maj kl. 16-18 sliber Henning Andersen fra Skanderborg knive og sakse hos Købmanden i Alken, mens man venter.  50  kr. incl.  moms. Få slebet fire - betal for tre. Se hans hjemmeside.
11. maj 2015 * Husk en pose. Der er fællesspisning onsdag 27. maj kl 18 på Mejeriet, skriver Anne Grete Viborg. Menu:  Farsbrød. Græsk: feta + persille. Fransk: Kapers, rødbede, Them–ost. Vegetarisk: Champignontærte. Tilbehør: Tzaziki og fransk kartoffelsalat. Dessert: Rabarberdrøm med flødeskum/ cremefraiche. Kaffe og te. Pris: Voksne 45 kr. Børn under 15 år 20 kr. Tilmelding hos Købmanden senest lørdag 23. maj. Husk bestik og service og en plasticpose.
 
 9. maj 2015 * Jesper og Thallis er på vej med hjælp til nepalesere - og samler ind.  To tidligere Alken-borgere Jesper Fosdal og Thallis Vestergaard er sammen med to rejsefæller på vej til Kathmandu for at bringe telte, tæpper, tøj, mad og meget mere til nødstedte efter jordskælvet. De samler ind via microfunding EverestofLove - Support for Nepal, hvor man kan være med for 5 dollars - de første 1000 dollars er netop nået. De vil prøve at nå landsbyer, hvor den internationale hjælp endnu ikke er nået frem. Følg dem på Facebook.

9. maj 2015 * Husk at betale kontingent. 

Kære medlemmer af ABAF. Borgerforeningen vil gerne opfordre til, at alle medlemmer, der ikke har betalt kontingent for i år, betaler snarest. På forhånd tak. Mvh. kasserer Sanne Gry Hansen.

Årskontingent: Børn og unge op til 25 år: 150 kr. Voksne over 25 år: 200 kr. Pensionister: 100 kr. Reg. nr. 1551. Kontonr. 16472573.


 
 9. maj 2015 * Flere og flere til Sofari.  På det økologiske landbrug Johannesminde på Boesvej kom der i 2014 endnu flere til Sofari end i 2013. I år foregår det søndag 31. maj kl. 11-15, hvor hele familien gratis kan bese økologisk griseliv, hvor både søer og pattegrise bor udendørs hele året - og har krølle på halen.
 8. maj 2015 * Skellet skal gå i bøgehækken. Landinspektøren har i dag været ude til skelforretning mellem Mejeriet og Alkenvej 44. Den endelige skel-skrivelse kommer indenfor 14 dage, hvor jeg sender den ud, skriver Gary Craig, formand for Alken Mejeri. Udfaldet blev, at skellet bliver lagt i bøgehækken på skrænten ved hokus-krokus-haven og rundt om hjørnet ned til den gamle skellinje.
 
6. maj 2015 * Noa var midt i jordskælvet i Nepal. Lægestuderende og tidligere Alken-borger Noa Gewitz var sammen med en veninde backpacker i Nepal, da det begyndte at buldre voldsomt. Læs hendes beretning - Oplevelser fra Nepal under et jordskælv - om rystelserne, forvirringen, ødelæggelserne og oplevelser som frivillig på et hospital i Kathmandu sammen med andre udlændinge og nepalesere.

6. maj 2015 * Nysgerrige er hjerteligt velkomne, når Gåseprojektet torsdag 28. maj kl. 16.30 igen holder eng-hygge, skriver Eva Nikolajsen. Man kommer med egen forplejning eller hvad man nu føler for, tænder måske bålet og håber at vejret er godt nok til hygge.
 
6. maj 2015 * Så kom købmanden på landsdækkende tv. Se nyhedsindslag fra TV2 Nyhederne om Købmanden i Alken. Estrid Bek og Pernille Benzon udtaler sig om en ny støtteordning til lignende projekter, som man også kan læse om her.
5. maj 2015 * Indslag fra Alken i TV2 Nyhederne kl. 22. Med kort varsel ankom et kamerahold fra TV2 til Købmanden i Alken i dag. Inge Schøler og Gitte Trenckner var købmænd, kunder var der nok af, og flere udtalte sig. Indslaget handler vist om statsmidler til landsby-projekter og den slags. Se TV2 Nyhederne kl. 22.
 
 4. maj 2015 * Julies grød-kogebog. Jeg har lagt et eksemplar af min og mit firma GRØD's nye kogebog til gennemlæsning og inspiration, henne hos Købmanden i Alken, skriver Julie Abildgaard. Hvis man skulle føle sig fristet, kan den købes via grød.com.  Hvis man vil udenom fragten, har jeg et par stykker liggende, man gerne må købe, skriver Julie, der altid står klar med råd og vejledning til opskrifterne.

3. maj 2015 * Familieforøgelse hos Westesens. Sidste nyt fra vores familie, skriver Poul Westesen: Sidse og Jon har fået en lille pige på Hjørring sygehus 22. april. Vægt 3380 gram og 51 cm lang. Mor og datter har det godt efter fødslen. Tillykke!
1. maj 2015 * Flere kokke på madpappet. Under thaimaden kom der flere navne på de kommende madhold til fællesspisning, skriver Anne Grete Viborg. Nye beboere spiser traditionelt gratis første gang - og kan blive præsenteret for deres nye naboer. 
Se i højre spalte på
Fællesspisning, hvordan madholdene i 2015 ser ud lige nu - næste gang er onsdag 27. maj.
 
1. maj 2015 * Valborgaften i gåseprojektet. Der var bål, øl og vin på gåsemarken til en fejring af hvor langt, vi er kommet med huset og hegnet til vores gæs på Valborgaften, skriver Rasmus Arentsen. (Foto: Rasmus Arentsen)
 
30. apr. 2015 * Urban Sports Park i Bjedstrup. Dover GF planlægger nu et større aktivitetsanlæg med baner til bueskydning, parkour, skaterampe, kamparena, længdespring og beachvolley. Kommunens skønpulje har givet 43.000 kr., DGF har selv 100.000 kr. og så skal der søges fonde. Skaterrampen bliver det første og anlægges sammen med skole og børnehus. Læs hvad LokalAvisen skriver.
 
 30. apr. 2015 * Alken Mejeri vil acceptere udfaldet af skelforretning. På den velbesøgte ekstraordinære generalforsamling mandag var der stor opbakning til, at Mejeriet skal acceptere udfaldet af den kommende skelforretning om området ved Alkenvej 44. (Foto: Søren Slebo)

 
30. apr. 2015 * Hanne og hendes team fik særpris. Hanne Ravn og tre kolleger fra Social- og Sundhedsskolen i Silkeborg har vundet en særpris i Politikens Undervisningspris i konkurrence mellem 219 erhvervsskolelærere og teams -  fordi 'de skaber et godt socialt studiemiljø, der fastholder de unge. Og de har skabt en mangfoldighedskultur, hvor også unge med anden etnisk baggrund føler sig hjemme som en del af fællesskabet.' Tillykke!

30. apr. 2015 * Dialog og mangfoldighed – ikke konfrontation. 30 mennesker var torsdag 23. april samlet på Alken Mejeri under overskriften ’Mossø for Mangfoldighed’. Der var stor talelyst, mange indfaldsvinkler og ideer – og bred tilslutning til at tage initiativer for at imødegå fremmedfrygt, fjendtlighed mod bestemte befolkningsgrupper og religioner og en til tider brutal debat. Mødet var præget af bekymring over polarisering og radikalisering, og et ønske om i stedet at stå for dialog, respekt for andre og en ordentlig tone i debatten. Mødet fravalgte således manifestationer 4. juli, hvor der er ’Mosbjerg Folkefest’, for ikke at lægge op til konfrontation. ’Mossø for Mangfoldighed’ vil blive en ramme for kulturelle, musikalske begivenheder og events, der kan samle i stedet for at adskille, og et forum for debat i lokalområdet. Der er lagt op til bred deltagelse på tværs af kultur, nationalitet, religion og politisk observans. Mangfoldighed i bogstavelig forstand – præget af åbenhed og medmenneskelighed – om aktuelle og væsentlige temaer som flygtninge, integration, multikultur, religiøs og politisk fundamentalisme, debatkultur, sameksistens, konflikt og konfliktløsning – internationalt og lokalt. Uden hellige køer, med plads til tvivl, med respekt for individer og måske nye debat-dogmer med god plads til at lytte, blive klogere og flytte holdninger. Vil du være med, så kontakt Simon Dalsgaard, Svejstrup.
30. apr. 2015 * Thorbjørn kom ind. Thorbjørn Kaas er nu blevet optaget på musikkonservatoriet med bas som hovedinstrument og begynder til august. Tillykke!
 
26. apr. 2015 * Samsø-erfaringer til hele sognet. Foreningen Liv i Landsbyen stod søndag for temadag på Alken Mejeri, hvor Søren Hermansen fra Samsø Energiakademi delte ud af erfaringer og arbejdsmetoder omkring fællesskab fra et praktisk og konkret udgangspunkt. Et fyldt mejeri drøftede ideer til nyudvikling - bl.a. mere fællesskab i hele sognet, bæredygtighed på  flere ledder, skole, tog og boligsituationen. Estrid Bek og Birgitte Brøbech stopper i bestyrelsen, hvor Søren Slebo, Rasmus Arentsen og Eva Nikolajsen nu går  ind. Bodil Hvelplund og Gitte Dalsgaard er nye suppleanter. (Foto: Søren Slebo)

26. apr. 2015 * 13 medlemmer mødte op til ekstraordinær generalforsamling i ABAF og vedtog to mindre vedtægtsændringer, skriver Gitte Trenckner. Se referat.
26. apr. 2015 * Zombieløb og vatpindebold. Sportsfest i Dover GF lørdag 6. juni: .Vi starter med orienteringsløb kl. 11 og fortsætter til et godt stykke ud på aftenen med hoppeborg, volley, zombieløb, fodbold, tyrekonkurrence, grillpølser, fadøl, popcorn, sandwich mm, vatpindebold, boksning, sørøverebaner i salen, fodboldfitness, rokk, skikes, parkour. osv. osv. Følg med på facebook Tilmelding til aftensmaden er åbnet på klubmodul.
Vi har brug for frivillige til at få dagen til at køre og til opstilling og nedtagning. Så giv lyd, hvis du har lyst til at hjælpe til. Det behøver ikke være andet at stå i en bod en en enkelt time på dagen, men større bidrag modtages naturligvis også, skriver Johan Harding Sørensen. Se sportsfest-plakaten.

26. apr. 2015 * Konfirmationer og overgangsfester. Søndag 3. maj kl. 10 er der konfirmation i Dover Kirke. Se, hvem der skal konfirmeres. Samme dag holder Axel Søgaard overgangsfest, og Aya Graulund Winther lørdag 23. maj.
 
25. apr. 2015 * To veninder. Ronja og Ida Kirstine er to af stamkunderne hos Købmanden i Alken - med deres helt særlige favoritlege og -steder - ikke mindst den blå bænk med væsentlige remedier til at forsøde en købmandstur med. (Foto: Sanne Dudoret)
25. apr. 2015 * Eva er nu yogalærer. Eva Michaelsen er nu examineret yogalærer i Mindful Yoga Mindful Care. Tillykke!
344 abonnenter får nyhedsbrev om søndagen
Ideer, fotos, forslag, færdige og ufærdige bidrag til indholdet modtages hjertens gerne af
webredaktør Knud Abildtrup,
 knudabildtrup1@gmail.com20 27 12 76
Send opslag til Opslagstavlen til 
tavlemester Pernille Benzon, benzon.pernille@gmail.com

og kalender-bidrag til 
kalendervender Lene Bay
lenebach.bay@gmail.com
 Inge Nørgaard bestyrer abonnements-databasen - skriv til Inge Nørgård, hvis du får ny mailadresse, på ingealken104@gmail.com

Kontakt alken.dk
Pop-Up fredag. Fredag 22. maj er der frø- og plantebytte Pop-Up udenfor Købmanden i åbningstiden.
Fællesspisning onsdag 27. maj kl 18 på Mejeriet. Læs om menu og priser på Fællesspisning. Tilmelding hos Købmanden senest lørdag 23. maj.
Italiensk Okkels-is og ekstra åbent hos XogTværs i pinsen: Lørdag kl. 14-20, søndag og mandag kl. 13-16.

 
Uge 19 * Skiltene lidt skæve stå.  Dog ikke det nyeste - købmandsskiltet,  der på Alkenvej både ved Skanderborgvej, Lundhøjvej, Svejstrupvej - og her Boesvej - viser vej mod Købmanden i Alken. Ved  Emborgvej endda med  indkøbsvogn. (Foto: Knud Abildtrup)
 
Uge 18 * Bål, øl og vin på gåsemarken blandt gåsefolkene på Valborgaften. (Foto: Rasmus Arentsen)
Gåseprojektet har torsdag 28. maj kl. 16.30 igen eng-hygge. Man kommer med egen forplejning eller hvad man nu føler for, tænder måske bålet og håber at vejret er godt nok til hygge.
 
Sofari på det økologiske landbrug Johannesminde på Boesvej søndag 31. maj kl. 11-15, hvor hele familien gratis kan bese økologisk griseliv, hvor både søer og pattegrise bor udendørs hele året - og har krølle på halen.
 
Sportsfest i Dover GF lørdag 6. juni. Se sportsfest-plakaten.

 
Arbejds- og informationsdag på legepladsen torsdag18. juni kl. 16-19, hvor gamle legeredskaber skal ned, der kan informeres og ABAF sørger for pølser, kartofler og brød. Meld dig til på abaf@gmail.com eller hos købmanden. Læs skrivelse fra bestyrelsen og selve den udførlige projektbeskrivelse.

 
Alle i Alken kan hjælpe rigtig meget ved at spise nogle brændenælder fra engen, skriver Eva Nikolajsen og mener med  'engen' Anita Jensens trekantede eng ved trinbrættet, hvor der i år skal gå gæs - se Gåseprojektet, hvor der bl.a. er en opskrift på brændenældedip.
 
 
 
 
Ny Bolig-side. Nu samler alken.dk, hvad der aktuelt tilbydes af boliger i om omkring Alken - salg og leje på Bolig i og omkring Alken, hvor du finder links til de enkelte boligannoncer eller i det mindste en vej derind. Find siden allernederst i venstremenuen her fra forsiden. Landejendomme, villaer, lejligheder, værelser og annekser. Sig endelig til, hvis du kender til flere. Skriv til alken.dk.

Tre år -  fire film - to købmænd. Først kom en film om Alken Minimarkeds lukning, så én om indsamling og støttefest, en tredje om byggeri og perioden uden købmand - og nu én om indvielsesdagen.


Finns åbningsfilm. På åbningsdagen var Finn Mathiasen fra ABCFilm på pletten med kamera, og han har nu krydsklippet 9.17 minutter sammen fra folkemylderet.

Thomas' åbnings-fotos. Find dig selv, din nabo og alle de andre under åbningen - på Thomas Tjørnehøjs foto-serie på Alkens Flickr-univers.  Thomas ønsker
tillykke til os alle sammen med byens nye dimension og Alkens genvundne status som 'købstad'!

Affolkning contra sammenhold. TV2 Østjylland bragte 25. september et indslag med minister Carsten Hansen (S), Osuma-direktør Jesper Elkjær og formand for Liv i Landsbyen, Jens Jacobsen. Se Affolkning i landsbyerne og Sammenhold i Alken.
TV2 Østjyllands indslag fra Købmanden i Alken 22. september 2013. Se bl.a.  Birgit Bune, Søren Slebo, Bo Høilund Martinsen, Ingvar Kristiansen og Tove Nyholm udtale sig: Byen der ikke vil dø. 
Rundt om bordet og rundt om Alken. Pelle Bank fra TV2 Østjylland har lavet et fem minutters portræt af Alken. Adam Yogesh Thuesen i færd med at beklæde det gamle vaskehus er blandt de medvirkende.

Tv-indslag fra kampen for trinbrættet i 2000-2001. Med en sej arbejdsgruppe i spidsen lykkedes det i 2000-01 at sikre Alken som trinbræt trods Banestyrelsens påtænkte lukning efter en renovering. TV2 Østjylland beskrev det hele i to indslag: Først ministerbesøget i 2000  og hattefesten i 2001, da toget ankom igen.  
Fra Mejeriet lyder en indtrængende bøn til alle medlemmer om at få den årlige kontingent-indbetaling sat i system via banken. *** Det samme lyder fra ABAF: En fast, årlig bank-overførsel er en enkel og hurtig løsning, der kan lette ens egen samvittighed om at få betalt - og kan befri de frivillige i bestyrelserne med - igen igen - at skulle opkræve og minde folk om at betale.

ABAF: Årskontingent: Børn og unge op til 25 år: 150 kr. Voksne over 25 år: 200 kr. Pensionister: 100 kr.  
Reg. nr. 1551. Kontonr. 16472573. 

Alken Mejeri: Årskontingent: 100 kr. pr. medlem. 
Reg. nr: 8401 Kontonr.: 11 28 794. 
 
 
Seværdige og mindeværdige fotoserier:
Ring of Bones 2014
Byfest 2014
Flere købmands-åbnings-fotos 2013
 Købmanden i Alken's åbning 2013
          Shaka Loveless støttekoncert 2013
                                        Julemarked 2012
                                                 Byfest 2012

Byfest 2011

Byfest 2010

Vædebro-arbejdsdag 2010

Byfest 2009

Videovitser byfest 2008

Julemarked 2007

Sporindvielse 2007

Alken-armada 2007

Byfest 2007

Sankthans 2007

Filmfestival 2007

Kvindefest 2007