Forside
Mejeri
Borgerforening
Foreningen Liv i Landsbyen
Købmanden i Alken
Kultur
Alken-koret
Natur
Trafik
Vandværk
Teknik og anlæg
Dover GF
Alken Minimarked
Historie
Liv i byen
Folk i Alken
Lokale links
Alken-Chinenke
Arkiv
Video-vitser
alken.dk
smalltalken
Opslagstavle
Bolig i og omkring Alken
|
 

Brugernavn:

Adgangskode:


 

Powered by frontGATE websolutions

 
Hyperlokal netavis for Alken og omegn * Født i marts 2007 *


 

 
 
 
27. nov. 2015 * 10 kg spisekastanjer fra Alken til Noma - igen. Det startede ellers som en vittighed, da jeg sidst år kontaktede Noma for at høre om de ville købe nogle af vores spisekastanjer, som lige var blevet udvalgt til at være blandt de ni bedste i Danmark, skriver Anita Møller Jensen. Det ville de gerne. Læs om Anitas og Runas Noma-besøg på Liv i byen.
24. nov. 2015 * Juletræet tændes foran Købmanden i Alken søndag 29. november kl. 16 med dans om træet og gløgg som sædvanligt, oplyser Gitte Trenckner fra ABAF.

 
23. nov. 2015 * Johanne fylder 40 Johanne Eagleroad, Illerup, fylder 40 år mandag 23. november. Sammen med Robert Frederiksen står Johanne for og bag foredrag, kurser og formidling af indianernes og vikingernes naturtro, livsstil og kultur. Centeret er Eagleroad på Krogdalsvej,  der bl.a. tilbyder oplevelser og fællesskab indenfor natur, personlig vækst og velvære.

 

22. nov. 2015 * Sådan endte cykeltyveriet.  Dennis Hardon skriver nu fortsættelsen på historien om de dobbelte cykeltyveri fra carporten på Emborgvej. Det involverer en retssag i Esbjerg, et billede fra alken.dk og en følelse af frustration. Se smalltalken.
 
 
20. nov. 2015 * 30 centimeter på 14 dage. Mossøs vandstand er i løbet af 14 dage steget  fra 22.60 til 22.90 meter over havets overflade og er dermed nær rekorden de senere år  - på 22.95. Læs mere om de senere års vandstande på Mossø. Og følg selv, hvordan vandstanden udvikler sig fra dag til dag på online-loggeren,

 
19. nov. 2015 * Dødens baroner på rov puster til hævntørstens lov. Holger Vig, Alken-trubadur, pedel og altmuligmand på Jyderup Højskole, sendte onsdag sangen 'Gud er død' ud i verden og skriver selv: Efter angrebet i Paris, og alle de andre meningsløse massemord rundt om i verden er denne sang blevet til. En sang om frygt og tvivl, hævn og håb. Gud er død.
19. nov. 2015 * Fred i en fjendtlig verden. Ry Fortællekreds byder på løvfaldsfortællinger i Svejstrup Præstegård fredag 27. november kl. 19.30. Både Selma Lagerlöf, Matador og H.C. Andersen er på tapetet. Otte fortællere er med. Se omtale.
 
16. nov. 2015 * Nye beboere i Doktorboligen, Alkenvej 63. Sivi Svenning med Eigil Svenning Bertelsen på armen og Asmund Bertelsen bor i stueetagen, Kræn Kielsgaard bor øverst, og Tormod Bertelsen, Asmunds bror, bor i kælderen indtil torsdag, hvor han tager på en sejltur over Atlanten. Tak for den varme velkomst! Vi glæder os til at møde jer alle, skriver Sivi. (Foto: Tormod Bertelsen)

 
15. nov. 2015 * Stille og tomt på gåse-engen.
Kære Alkenboere, vi fra Gåse-projektet vil gerne sige undskyld for, at der er blevet så stille i byen igen og så tomt på engen. Vi har slagtet alle de smukke gæs i løbet af denne weekend. De ligger nu i fryserne rundt omkring i byen og venter på juleaften.
Vi er dog alle helt vilde med at skulle igang næste år igen! De mange gode - og tildels dyrekøbte - erfaringer vi har fået i år, skal omsættes til endnu mere godt gåseliv og gode oplevelser for os mennesker, der får lov at se på og være med. Derfor åbner vi også for en venteliste, hvor interesserede kan melde sig. Man kontakter Eva Nikolajsen på 26962880 og bli'r indviet i forventninger, økonomi og andre vigtige detaljer.
Mange Gåseprojekt-hilsner fra Eva og alle de andre seje gåse-pionerer. (Foto: Benjamin Hoff Skovgard)

15.  nov. 2015 * Lammeholdet er klar til fællesspisning onsdag 25. november kl. 18. Menuen er lammekølle med kartofler i forskellige variationer, sovs, tzatziki samt rødbedebuffet og pæredessert Belle Helene, hjemmelavet chokolade, the og kaffe. I år er der en varm vegetarret. Pris: 50 kr. (25 kr. under 14 år). Tilmelding senest lørdag 21. november kl. 16 på listen ved Købmanden i Alken eller hos Vibeke Overgaard, Anes Høj 7, 26 19 73 86. Husk service og bestik med hjemmefra.  Tilflyttere spiser gratis første gang.
15. nov. 2015 * Fra Alken til Klimamarch i Aarhus. Efter at have set This changes Everything opfordrer Eva Nikolajsen og Bruno Nielsen til, at så mange som muligt fra Ry og omegn sammen ta'r toget til Aarhus med lanterner og højt humør for at gå COP21 Klima-march søndag 29. november, afgang Alken kl. 14.26. Evt. med lanterne-workshop på Mejeriet om formiddagen. Se smalltalken.

15.  nov. 2015Vi har brug for lidt flere boder til julemarkedet 5.-6. december, hvis det skal kunne gennemføres. Så kender du nogen eller har du selv lyst til at have en bod, så skal vi have tilmeldingen senest lørdag 21. november. Kommer der tilstrækkeligt med tilmeldinger, lover vi, at det nok skal blive ligeså hyggeligt, som det plejer. Hvis ikke - må vi desværre aflyse i år. Mail, ring eller sms til Søs Nielsen, sos_ole@hotmail.com 26999959.
15.  nov. 2015 * Vi indbyder til åbningsreception af brugskunstbutik på Vædebrovej 6, skriver Helle Guldsten Hansen og Flemming Paradisgaard fra Galleri Mossøhus og Pjerot. Det gælder  weekenderne 21.-22. og 28.-29. november kl. 11-17. Hverdage åbent kl. 10-17. Smagsprøver på chokolade, lakrids, lokal klosterøl og bitter, udskænkning af øl, vin og sodavand, chips og kager. Salg af  'de kendte olielamper', billedkunst, brugskunst, fine julesager, glögg og æbleskiver. Se indbydelse.
 
14.  nov. 2015 * Afdelingsleder eller ej er et af flere spørgsmål, der har betydning for skolebestyrelsen i Bjedstrup, nu hvor det er på  tale med fælles ledelse med Mølleskolen. Formand Mads Bentzen nævner over for Midtjyllands Avis, at bestyrelse og personale sammen har formuleret 12 nøglespørgsmål, man ønsker afklaring på: Afdelingsleder eller ej? Hvor meget skal hun/han undervise?  Kan vi bevare tæt samarbejde mellem lærere og pædagoger? Udeundervisningen? Egne principper? Rum til at eksperimentere pædagogisk? Næste skridt er dialog mellem de to skolebestyrelser. En beslutning i Børne- og Undervisningsudvalget forventes i det nye år.
 
13. nov. 2015 * Brug bare lygtepælen, Laura. Laura Gewitz' cykel-dilemma får nu en reaktion fra Arriva. Laura skal ifølge sit forsikringsselskab låse sin cykel fast ved stellet med en speciel kraftig lås, så hun kan ikke nøjes med de almindelige cykelstativer ved Alken Station. Hun bruger så en lygtepæl, men fik at vide af en Arriva-ansat, at det måtte hun ikke. Suk. På Lauras vegne har alken.dk spurgt nærmere til den sag hos Arriva, og herfra svarer Morten Nissum Larsen, der er intet mindre end PR & Communications Officer: 'Jeg har ikke kunne få bekræftet, at en af mine kolleger skulle have håndhævet, at Laura ikke må låse sin cykel fast til lygtepælen. Arriva har som nævnt ikke ejerskab over lygtepælene og kan for så vidt ikke bestemme, om nogen vælger at låse sin cykel fast til en given lygtepæl. Vi vil dog gerne opfordre til, at man benytter sig af de cykelstativer, der er lokaliseret ved stationerne, da man ved at låse sin cykel fast til lygtepæle eller lignende kan komme til at blokere vejen for både passagerer og personale.' Mon ikke det går? Og skal Laura mon ikke bare holde sig til pælen? Det med forsikrings-kravet om at bruge særlige cykellåse gælder hele familien Gewitz efter flere cykeltyverier.
 
12. nov. 2015 * Der er et yndigt land - og lige meget, hvem du er. Et historisk musikalsk rids fra Højskolesangbogens nationale repertoire fyldte Alken Mejeri onsdag. Tidligere højskoleforstander Jens Grøn sang for og trakterede violinen for 35 syngende fremmødte, der mellem alle gamle og nye sange blev klogere på kulturindflydelse over grænserne, degneskrigeri og et aktuelt forslag om en rigdomsgrænse. Inge Schøler på cello og Ingrid Robak gav aftenen ekstra dimensioner. Netværket Mossø for Mangfoldighed stod bag sammen med ABAF. (Foto: Hanne Vivike Nielsen)

12.  nov. 2015 * Bedre søvn og koncentration. NADA-akupunktør Estrid Bek, Alkenvej 75, tilbyder en række NADA-cafeer med et stresslindrende og angstdæmpende øre-akupunktur-program mandag/torsdage kl.  16.30-18. Læs  Estrids opslag her.
12.  nov. 2015 * Da det snart er juletid, har X & Tværs nu også åben hver søndag fra kl 11-15, skriver Lene Breumlund. Fra på søndag kan der ses nyheder fra bl.a. glaspuster Pernille Bastrup fra Gudhjem - og selvfølgelig en masse julepynt.
 
10.  nov. 2015 * Julemarked lørdag 5. og søndag 6. december kl. 11-17 på Alken Mejeri. Meld dig til hvis du vil have en bod.1 bord koster 75 kr. og 2 borde 125 kr. Først til mølle. Når du har tilmeldt dig vil du få en tilbagemelding med praktiske oplysninger. Mvh. Sanne Gry Hansen og Søs Nielsen, sos_ole@hotmail.com, 26999959. (Foto fra julemarkedet i 2008: Sanne Dudoret)

 
8.  nov. 2015 * Gitte fylder rundt. Mandag 9. november fylder Gitte Trenckner, Alkenvej 44, 60 år. Siden hun i 2012 flyttede fra Lindalen til Alken har Gitte rodet sig godt og grundigt i aktiviteterne i Alken - hvor hun i dag er formand for borgerforeningen, passer butik hos Købmanden i Alken, vikarierer som indkøber og for tiden står i spidsen for hjertestarter-initiativet, der har fået 16 på skolebænken til førstehjælpskursus. Tillykke!
8. nov. 2015 * Togpendlerne skal tidligere afsted. Arrivas nye køreplan på  Aarhus-Skjern-strækningen, der træder i kraft 13. december, er nu klar og kan ses her. Afgangstiderne mod Skanderborg bliver nu minuttal 14 og 15 - og minuttal 25 og 24 mod Ry, dog anderledes om aftenen.
 
 
6.  nov. 2015 * Lammene fra OVIS er snart slagteklare, skriver Per Hedegård Nielsen fra OVIS I/S i Svejstrup. Lammene har gået på græs ved Alken og Svejstrup, og man kan læse mere om partering, udskæring, levering og skindene her. Per arbejder også på levering via Købmanden i Alken.
Bestil pr. sms - 22 67 43 22 (Fotos af moderfår på græs lige neden for Alken-bakken, skriver Per, som - set fra Alken - selvfølgelig må mene Svejstrup-bakken).

4. nov. 2015 * Fælles ledelse af Mølleskolen og Bjedstrup Skole på tale. I stedet for  at ansætte en efterfølger for skoleleder Hanne Damsgaard, der sagde op i juni, er fælles ledelse med Mølleskolen i Ry nu på tale, skriver Midtjyllands Avis. En løsning, hvor Bjedstrup Skole fortsætter som selvstændig skole med eget distrikt har været drøftet med de to skolebestyrelser og skal nu forelægges politikerne. Børne - og Ungeudvalgsformand Frands Fischer (S) udtaler sig om en vis ambivalens i udvalget omkring det faldende elevtal, forholdsvis få lederansøgninger sidste gang, en byråds-beslutning om at rationalisere på skolernes ledelseslag - og at han ikke kan forestille sig lukning, hvis der er elevgrundlag til det.

 
1. nov. 2015 * Bob, Bob og Bob overtog andet sæt under lørdagens koncert på Alken Mejeri, da Dissing & Las Trio i første sæt lod  personlige sange dominere - med en Jakob Martin Strid-tekst ind over. I andet sæt udviklede ikke mindst  introduktionerne af Dylan-universet sig i utrolige retninger. Begge sæt gik lige ind hos de 93 betalende, som sikrede en økonomisk vellykket koncert. Alken kan dermed bidrage til 'Liv i Forsamlingshusene 2015' med et overskud over 2000 kr. (Foto: Johannes Thomsen med kommentaren: 'Intimkoncert, når det er bedst')

1. nov. 2015 * Flere lejeboliger efterlyses. Der er løbende huse til salg i vores område, mens der samtidig er efterspørgsel efter mindre lejeboliger, hvilket det til gengæld kniber med. I kølvandet på fælledskabsmødet på Bjedstrup Skole i september vil en gruppe fra foreningen Liv i Landsbyen og netværket Mossø for Mangfoldighed nu arbejde på at skaffe plads til nytilflyttere. Både nogle af de mange flygtninge, kommunen arbejder på at finde bolig til, og i det hele taget singler, par, unge og ældre, familier, der ikke vil eller har mulighed for at købe. Bjedstrup Skole er nu nede på 69 elever, så bosætningsmulighed for børnefamilier er afgørende. Alle størrelser, men også de helt små lejemål, værelser med adgang til køkken og bad, er der mangel på, da f.eks. flygtninge uden job kun har få midler. Gruppen opfordrer hermed husejere til overveje udlejning - evt. via nyindretning, og vil undersøge muligheder for nybyggeri til mindre lejeboliger i samarbejde med lodsejere, boligselskab og kommune. Med i gruppen er Mads Bentzen, Bjedstrup, Inger Grethe Christensen, Svejstrup, Karin Fosdal, Hans Hornbek, Jørgen-Ulrich Raunskov, Tove Nyholm og Knud Abildtrup, Alken. Tilbud, ideer og forslag er velkomne til Tove Nyholm, Alkenvej 48, 86 57 72 00,  51 90 33 49, tove.e.nyholm@gmail.com.
1.  nov. 2015 * Peder Porse i byrådet igen. Astrid Lynge Pedersen (V), der gik på Bjedstrup Skole, er stoppet i byrådet, fordi hun med fuldtidsarbejde og tre små børn har svært ved at få tid til det politiske, skriver Midtjyllands Avis. Peder Porse (V), Boesvej, er suppleant og vender dermed tilbage til byrådsarbejdet.
31.  okt. 2015 * Simon Stage er blevet far. Simon Stage Overgaard, der er tidligere Alken-borger og nu bor i Aarhus N, skriver til alken.dk: Vores dreng, der endnu ikke har fået navn, blev født 27. oktober med en kampvægt på 3520 gram og er 52 cm høj. Nanna fødte hurtigt uden smertestillende præparater, og alle kom hjem efter tre timer. Den lille ny får nu fire bedste- og bonus-bedsteforældre i Alken.

 
 27. okt. 2015 * Gravko! I løbet af en halv eftermiddag den 8. oktober udglattede en gravemaskine hele terrænet på den gamle legeplads - og punkterede en kloakledning, da jordlaget blev skrællet af... Ida Kirstine, hvis første tostavelsesord netop er 'gravko', kom forbi og beundrede arbejdet sammen med sin far, (der tog fotoet: Thomas Tjørnehøj).
 

27. okt. 2015 *
Møde om gammel skolesti og spor i landskabet.
Stigruppe og lodsejer har været til møde med Skanderborg kommune angående sporet mellem Alken, Svejstrup og Bjedstrup, oplyser Anne Mette Lykke. Mødet gik ud på at diskutere fremtiden for den nu nedlagte gamle skolesti og sporet. Som tingene står nu, hvor skolestien er nedlagt og rønne-alléen fældet, er stigruppen indstillet på at acceptere den af lodsejer foreslåede tracé, hvor sporet går langs den nyetablerede markvej, hvis der bliver plantet et godt bredt læhegn langs den nye del af stien. Lodsejer vil gerne beplante langs den nyetablerede markvej.  Da nedlæggelsen af den gamle skolesti var ulovlig ifølge vejlovgivningen, skal en omlægning annonceres i lokalpressen, så alle med interesse i sagen kan bidrage med kommentarer, og sagen skal derefter igennem udvalgs- og byrådsmøde for en afslutning. Sagen vil derfor først blive endelig afklaret efter nytår hvorefter det endelige spor bliver markeret og læhegnet plantet.


 
27. okt. 2015 * En sjov og god dag på skolen. Rasmus Arentsen optog en masse video på det seneste fælledskabsmøde i Liv i Landsbyen. Det er der kommet en fin lille film ud af med masser af glimt fra optakten med diverse øvelser og arbejdet i grupper.  Som det fremgår var der en god og arbejdsom stemning, og mange ideer blev født. Heraf udmøntedes en række arbejdsgrupper, der nu er gået videre med tingene. Øverst Trine Birk fra Bjedstrup, nederst Bente Andersen, Svejstrup, og Jens Jacobsen, Alken. Se filmen her.
 
 
1. okt. 2015 *
Er der stemning for en dæmning? For en snes år siden var der planer om at omdanne Alken Enge til en engsø. Den lavvandede sø skulle dels være et eldorado for fugle og folk, men skulle også fungere som et reservoir, der skulle begrænse tilførslen af næringsstoffer til Mossø og sikre grundvandsspejlet. Ved skybrud kunne engsøen virke som buffer, der opsamler og bremser de store mængder nedbør. Måske var det tid til at kikke på planerne om en Alken Engsø igen. Et ustabilt klima og øget tilførsel af vand fra Skanderborg bakker til Illerup Å vil gøre, at det nok ikke er sidste gang, at området vil blive oversvømmet. Læs en lang række argumenter fra Thorbjørn Herrik på Natur. (Foto: Ejvind Hertz)

 
387 abonnenter får nyhedsbrev om søndagen
Ideer, fotos, forslag, færdige og ufærdige bidrag til indholdet modtages hjertens gerne af
webredaktør Knud Abildtrup,
 knudabildtrup1@gmail.com20 27 12 76
Send opslag til Opslagstavlen til 
tavlemester Pernille Benzon, benzon.pernille@gmail.com

og kalender-bidrag til 
kalendervender Lene Bay
lenebach.bay@gmail.com
 Inge Nørgaard bestyrer abonnements-databasen - skriv til Inge Nørgård, hvis du får ny mailadresse, på ingealken104@gmail.com
 

Kontakt alken.dk
 
 
Juletræet tændes foran Købmanden i Alken søndag 29. november kl. 16 med dans om træet og gløgg. Arr.: ABAF.
(Fotoet er fra 2009, hvor juletræet stod på Slagterens Mark - og fotografen vist Søren Slebo?).

Åbningsreception af brugskunstbutik på Galleri Mossøhus og Pjerot, Vædebrovej 6 28.-29. november kl. 11-17. Hverdage åbent kl. 10-17.  Se indbydelse.
 
Uge 46 * Jeg har fundet en cykel smidt på en mark på Alkenvej mellem Alken og Svejstrup - kort efter Alkens byskilt og har stillet den på Alken Station, skriver Inge Nørgård, der også har fotograferet. Vist en god idé at låse sin cykel.

 
 Uge 45 * Markant elmetræ i Alken Westend røg sig en tur lørdag - for ikke at karambolere alt for meget med lygtepælen. Her er Jan Mikael Granner i højden, før Peter Gregersen eksekverede stammen. (Foto: Knud Abildtrup)
 
 
Julemarked lørdag 5. og søndag 6. december kl. 11-17 på Alken Mejeri. 1 bord koster 75 kr. og 2 borde 125 kr. Først til mølle.  Mvh. Sanne Gry Hansen og Søs Nielsen, sos_ole@hotmail.com, 26999959.
 
 
Uge 45 * Ny familie på Alkenvej. Helene Hennings er flyttet ind i Lone Grøns hus på Alkenvej sammen med Asta Hennings på 15 og August Brabrand på 12. Her under oprydning efter Dissing og Las Trio-koncerten. (Foto: Sanne Dudoret)

 
Uge 44 * Ny praktikant. 36-årige Issayas Kidane, der er flygtning fra Asmara i Eritrea, er ny praktikant hos Købmanden i Alken. Issayas, der bor i Skanderborg, var frisør og maler, da han boede i Eritrea. (Foto: Knud  Abildtrup)

 
 
 
 
 Se Søren Slebos 55 fotos fra byfesten.  Her: Anne Grethe Frøslev, Tobias og Thorbjørn Herrik sammen med Poul Erik Mønsted på jagt efter en fuld række - nogle mere koncentrerede end andre.
Se også smalltalken 1.sep.

 
Ny Bolig-side. Nu samler alken.dk, hvad der aktuelt tilbydes af boliger i om omkring Alken - salg og leje på Bolig i og omkring Alken, hvor du finder links til de enkelte boligannoncer eller i det mindste en vej derind. Find siden allernederst i venstremenuen her fra forsiden. Landejendomme, villaer, lejligheder, værelser og annekser. Sig endelig til, hvis du kender til flere. Skriv til alken.dk.

Tre år -  fire film - to købmænd. Først kom en film om Alken Minimarkeds lukning, så én om indsamling og støttefest, en tredje om byggeri og perioden uden købmand - og nu én om indvielsesdagen.


Finns åbningsfilm. På åbningsdagen var Finn Mathiasen fra ABCFilm på pletten med kamera, og han har nu krydsklippet 9.17 minutter sammen fra folkemylderet.

Thomas' åbnings-fotos. Find dig selv, din nabo og alle de andre under åbningen - på Thomas Tjørnehøjs foto-serie på Alkens Flickr-univers.  Thomas ønsker
tillykke til os alle sammen med byens nye dimension og Alkens genvundne status som 'købstad'!

Affolkning contra sammenhold. TV2 Østjylland bragte 25. september et indslag med minister Carsten Hansen (S), Osuma-direktør Jesper Elkjær og formand for Liv i Landsbyen, Jens Jacobsen. Se Affolkning i landsbyerne og Sammenhold i Alken.
TV2 Østjyllands indslag fra Købmanden i Alken 22. september 2013. Se bl.a.  Birgit Bune, Søren Slebo, Bo Høilund Martinsen, Ingvar Kristiansen og Tove Nyholm udtale sig: Byen der ikke vil dø. 
Rundt om bordet og rundt om Alken. Pelle Bank fra TV2 Østjylland har lavet et fem minutters portræt af Alken. Adam Yogesh Thuesen i færd med at beklæde det gamle vaskehus er blandt de medvirkende.

Tv-indslag fra kampen for trinbrættet i 2000-2001. Med en sej arbejdsgruppe i spidsen lykkedes det i 2000-01 at sikre Alken som trinbræt trods Banestyrelsens påtænkte lukning efter en renovering. TV2 Østjylland beskrev det hele i to indslag: Først ministerbesøget i 2000  og hattefesten i 2001, da toget ankom igen.  
Fra Mejeriet lyder en indtrængende bøn til alle medlemmer om at få den årlige kontingent-indbetaling sat i system via banken. *** Det samme lyder fra ABAF: En fast, årlig bank-overførsel er en enkel og hurtig løsning, der kan lette ens egen samvittighed om at få betalt - og kan befri de frivillige i bestyrelserne med - igen igen - at skulle opkræve og minde folk om at betale.

ABAF: Årskontingent: Børn og unge op til 25 år: 150 kr. Voksne over 25 år: 200 kr. Pensionister: 100 kr.  
Reg. nr. 1551. Kontonr. 16472573. 

Alken Mejeri: Årskontingent: 100 kr. pr. medlem. 
Reg. nr: 8401 Kontonr.: 11 28 794. 
 
 
Seværdige og mindeværdige fotoserier:
Byfest 2015
Ring of Bones 2014
Byfest 2014
Flere købmands-åbnings-fotos 2013
 Købmanden i Alken's åbning 2013
          Shaka Loveless støttekoncert 2013
                                        Julemarked 2012
                                                 Byfest 2012

Byfest 2011

Byfest 2010

Vædebro-arbejdsdag 2010

Byfest 2009

Videovitser byfest 2008

Julemarked 2007

Sporindvielse 2007

Alken-armada 2007

Byfest 2007

Sankthans 2007

Filmfestival 2007

Kvindefest 2007