Mads udstiller i laden – fernisering med musik

Der er “Fernisering i laden” på Enggården, Emborgvej 97 lørdag 10. august, skriver Mads-Christoffer Reinke Oxholm, der bor ovenpå mejeriet og bl.a. maler abstrakte oliemalerier og former keramikskulpturer. Han skriver:

Jeg hedder Mads og jeg vil gerne invitere til fernisering i mit nye værksted på Enggården, og ALLE er velkommen! Jeg kommer til at udstille en samling værker, jeg har lavet henover ca 10 år, fra værksteder på Sydhavnen i Aarhus, lidt fra Randers og lidt fra Alken. Porten åbner kl 16, første koncert starter ca. kl. 17:00 med “Danni Sell”, og anden koncert starter ca kl 20 med “Lenny Kalimba”, og derefter slutter arrangementet.

Der vil være bar med sodavand og øller, og måske også en madbod. Kh Mads

(Foto: Mikkel Hørlyck)

Links til Mads’ kunst på Facebook og Instagram.

You are currently viewing Mads udstiller i laden – fernisering med musik