Helstegte lam, musik, sommermarked og sjov for børn

Onsdag 27. til lørdag 30. juli holder vi Sommerrestaurant på Svejstrup Gl. Præstegård, skriver Ida Gundersen. Programmet er storslået – fantastiske bands spiller hver dag i vores klosterhave, og der er underholdning for børn – find flere detaljer ved at finde præstegården på Facebook. Men lørdag vil vi gerne gøre særlig reklame for. Her åbner gården allerede kl. 10. Her er sommermarked med keramik, kunst og lopper. Selv om alle borde er booket til langbordsspisning kl. 20, vil man kunne købe mad hele dagen. To fyre fra Bosnien griller hele lam – der er mad for alle fra kl. 13. Bagerdrengene og Ghita spiller amerikansk folkemusik og bager kager. Fra kl. 15 er der træklatring og svævebane for børn. Baren er åben, når det tyrkiske danseband Ipek Yolu spiller kl. 21. Med andre ord: En kæmpe fest for alle. Se programmet i større format

 

You are currently viewing Helstegte lam, musik, sommermarked og sjov for børn
sdhchashvhkfvh