Hygge – klargøring – fællesskab – Legepladsen

Dennis Hardon (Alkenvej 108) har i den seneste tid været foregangsmand for at shine Legepladsen op. Godt gået Dennis og kæmpe TAK. Om 14 dage er der byfest. Bord/bænkesættene mangler at blive slebet med groft sandpapir, efter Dennis har renset dem med højtryksrenser. Bærbuskene på højen mangler at blive befriet for snerlerne.
Så hvis nogle har lyst til at gå sammen og hygge dernede i løbet af ugen – og evt har en rystepudser eller lign – er I så velkommen til at gå i gang. Søndag 14. august. kl. ca 15 vil jeg være på legepladsen – med rystepudser, hakkejern, beskæresaks m.m. – og en termokande kaffe og en kage. Håber at nogen har lyst til at være med.
Venligst Karin Fosdal, tlf 6131 7237.

You are currently viewing Hygge – klargøring – fællesskab – Legepladsen