Børnene skrev selv

 en sang som afslutning på en velbesøgt og meget kreativ eftermiddag i Alken Mejeri. Sangeren Annamarie Roselil Søndergaard fra Boesvej kom med inspirationen i sanglege, hvor de mange børn hurtigt blev ivrige deltagere. Efter en kage-, kaffe- og saftevands-pause gik børnene og sangeren plus guitaristen Jalde Rander for sig selv uden forældrene. Efter fem kvarter med ideer og prøver blev de små rimsmede færdige, og alle samledes til den første fremførelse af sangen om dyr, der holder en fest. Måske skal sangen en dag optages på film, og måske får vi den at se på youtube eller facebook. Her er teksten:

Jeg så en abe der ville gabe
som pludselig tabte en banan
oppe fra træets gren
Jeg kender en tiger
som kysser piger
og pigerne siger til mig
det er kun en leg
Jeg kender en krabbe
som gerne vil nappe
den ta’r en kaffetår
imens den syr sit sår
OMKVÆD:
Alle dyr jeg kender
spiller band og holder fest
Hvis du er et dyr
og kan holde fest
må du komme med som gæst

Foto: Børnene i forfatter-gruppen: Martha, 2 gange Selma, Ena, Malona, Vigga. (Tekst og foto: Peter Abildgaard)

You are currently viewing Børnene skrev selv