Dylan på dansk

En aften med Johannes Andersen & The Overheads. Bob Dylan på dansk. Lørdag 1. oktober fra kl. 19.30 – på Alken Mejeri. Se ABAF.  En aften med gode rock-sange om hverdagen og et samfund i udvikling, krydret med sjove og tankevækkende fortællinger om livets små og store udfordringer. Der tages udgangspunkt i de fire album, Johannes Andersen har udgivet med egne sange og med Bob Dylan sange på dansk med perspektiver og fortællinger om bl.a. Dylan, musik, liv og måske også penge. Det kan ikke skjules, at Johannes Andersen også er samfundsforskeren fra AAU. Se mere på www.johannesa.dk – og hør mere på Spotify og andre digitale tjenester. Johannes Andersen & The Overheads består af: Johannes Andersen (guitar og vokal), Ole B. Jensen (guitar), Jens Askehave (bas) og Jacob Dreyer (trommer). Lørdag 1. oktober fra kl. 19.30 – Arr. ABAF.

You are currently viewing Dylan på dansk