Lykkelig udgang på en defekt ovn der har drillet

Bageriet har i nogen tid bøvlet med det midterste af de tre ovnkamre på den store ovn, skriver Jan Günther Hansen. Den var holdt op med at fungere og 1/3 af bage kapaciteten har således været væk. Bagerne har tænkt og tænkt men ikke kunnet finde midler og evner til at løse problemet. Men på forunderlig vis har Claus Madsen, Finn Ladefoged og Gary Craig i et intenst samarbejde og med forskellige kompetencer i spil nu repareret ovnen. For de teknisk interesserede lyder beretningen fra Finn: ”Vi målte og sammenlignede den defekte ovn med nederste ovn. Fandt de to triac’s der styrer hhv. over- og undervarme, de sad ret så skjult inde bagved printet. Købte den integrerede dims, som vi var overbeviste om var den defekte, Dennis Hardon skiftede den. NÆH virkede ikke!?! På den igen mandag, Claus med lup fandt to meget små modstande, der så brændte ud. To nye blev loddet på. Vupti, så virkede det!!” Bagerne er blot glade for at en elektriker, en klaverstemmer og en pensioneret ingeniør i skøn forening har hjulpet os op på optimalt bageniveau igen.

You are currently viewing Lykkelig udgang på en defekt ovn der har drillet