Omsorgsfuld, festlig, gæstfri.

 Der blev brugt endnu flere positive tillægsord ved en mindestue i dag i Alken Mejeri. Købmanden gennem 28 år i hjørnebygningen, Birgit Pohle, ville have glædet sig, men nu kunne hendes børn og familien tage det med sig. Birgit Pohle døde for en uge siden og blev fredag bisat fra Dover Kirke. Blandt mange hjertevarme sentenser kan familien tage disse med sig fra tidligere lærer på Bjedstrup Skole Anna Larsen:

– Birgit og hendes mand, Ingo, var unge og blev straks gode forældre i skolen. Deres datter Winnie var en af mine elever, og lillebror Max kom tit på skolen. Birgit og Ingo viste stor omsorg, og jeg glædede mig over, at børnene lærte, at man skulle være en del af en gruppe. De skulle ikke fremhæves.
– I 1989 fik jeg bolig i Alken lige over for købmandsbutikken. Vi blev gode naboer. De var gæstfri og morsomme. Jeg kom med til sjove fødselsdage og studentergilderne. Jeg husker den fest, som Ingo holdt, da han fejrede 50 år. Han ville have en damefrokost, og hold op hvor vi morede os. Birgit rejste ud med mange af mændene og holdt fest med dem. Så kom de tilbage ud på aftenen til et stort fælles gilde. En forrygende dag. Jeg vil savne Birgit og takker hende for alt det, hun stod for.

You are currently viewing Omsorgsfuld, festlig, gæstfri.