Kære gode Alken-borgere

Efter 21 år på Boesvej har vi valgt at rykke teltpælene op og er flyttet til Mols. Vi har her pr. 1. november solgt vores ejendom til to søde unge par, der efter studier i København, har valgt at flytte tilbage til Jylland. De flytter dog først ind til næste sommer, så indtil da er det “vores” dejlige lejere, der stadig bor på ejendommen. Selvom vi ikke har været aktive i Alken, har vi været utrolig glade for årene på Boesvej og følt en forbindelse til Alken. Sammen med to venner har vi købt en stor kursusejendom “Rødegaard” i Vistoft på Mols, hvorfra vi bl.a. skal tilbyde vores forskellige kursusaktiviteter fra hhv. Karsten Munk Akademiet og Jordens Sang. Alt det bedste til jer og tak for årene i udkanten af Alkens gode energi.

.

You are currently viewing <strong>Kære gode Alken-borgere</strong>