Nu hedder byggeriet Mossø Bakke

Mossø Bakke, landsbyfællesskabet i Alken. Dette navn skal vi vænne os til at bruge om den nye bydel i landsbyens nordøstlige kant. Selve postadressen vil beholde det navn, som blev bestemt for nogen tid siden, nemlig Else Maries Høj 1, 2 og 3 o.s.v. Ildsjælen Jens Thor glæder sig alle skridt på vejen.
– Thybo Ejendomsudvikling har haft en drone i luften i det smukke efterårsvej, og deres video kan ses flere steder på nettet, f.eks. på min egen facebook, eller her. Tegnestuen Arken tegner, så blækket flyver, og forleden var en brakpudser ude for at rydde marken. Om nogle dage ankommer Thybos salgspavillon med en udsigtsplatform på toppen, som I alle endelig skal benytte, siger Jens Thor.
Billedet er fastfrosset fra den nye drone-video.

You are currently viewing Nu hedder byggeriet Mossø Bakke