Det gamle alken.dk bliver til det nye alken.dk

Efter 15 år i samme klædning skifter den hyperlokale netavis nu så at sige tøj. Meget vil se anderledes ud, fotos bliver vist bedre, GDPR-regler (persondataforordningen) overholdt og upload af indhold forenklet. Grundideen er uforandret: At synliggøre hvad der foregår i Alken og omegn – indadtil og udadtil, at være et uundværligt landsbymedie til gavn for folk, foreninger og andre fællesskaber.
Når de kreative kræfter går sammen, så kan det blive fantastisk hvad der kommer ud af det. Thomas Fink fra ThinkData sammen med Jan Mikael Granner fra IT-coachen.dk og redaktør Knud Abildtrup fik med bestyrelsen i ABAF i ryggen tryllet et nyt website frem. Det gamle alken.dk flytter vi til et arkiv, sådan at alt er bevaret med et link til det på det nye website. Vi glædes over det nye stærke samarbejde som sikkert kan kaste meget spændende af sig i fremtiden.
Knud Abildtrup redigerer og Peter Abildgaard skriver og fotograferer – sammen med alle jer, der så flittigt bidrager. Dette er til gengæld ikke første historie på det nye alken.dk, som i al hemmelighed har været i gang siden maj, mens vi har prøvet os frem. Sitet kommer til at se ret godt ud på en mobil, prøv selv at se. Nyhedsbrevet søndag 13. november markerer skiftet.
Du er velkommen til at komme med forslag til omskiftelserne, som langt fra er helt på plads. Vi tager det hele lidt ad gangen. Skriv til knudabildtrup1@gmail.com