En gave til Alken

Det lovede den aarhusianske danselegende, Palle Granhøj, da han forleden fandt et hul i turné-planen for en helt ny forestilling, Stone-Face-Book. Danseren, den prisbelønnede Mikolaj Karczewski er i denne fantasi alene på mejeriets gulv med en simpel kulisse. Hans medspillere er 40-50 sten, fortrinsvis fra naturen omkring Alken og Mossø. De har ansigtstræk, hvis man ser nøje efter. Dem taler han med, kærtegner, danser med og behandler med respekt. Palle Granhøj har for et par år siden købt sommerhus ved Vædebro nær de såkaldte krigerbegravelser ved Mossø og Alken Enge. Her udviklede han hen over sommeren ideen og koreografien sammen med Mikolaj. Dansen kan opleves i den kommende uge på Teater Katapult i Aarhus.

På billedet er Granhøj og Karczewski omgivet af aftenens glade publikum. (Foto Peter Abildgaard)

You are currently viewing En gave til Alken