Line snitter, trykker og sælger

Line Klinke Solina fra Kirstinelund i Bjedstrup er kvinden bag Line Solina Studio, autodidakt kunstner og mor til to. Sådan præsenterer hun sig selv på sit website, hvor hun præsenterer sine linoleumstryk: Min kunst er inspireret af moderskab, kvindeliv og de små ting i livet. Jeg er oprindeligt uddannet inden for musik, men i løbet af fem år som hjemmegående småbørnsmor fandt min kreativitet lige så stille andre veje at komme til udtryk. Da jeg (gen)opdagede linoleumstrykket – som jeg ikke havde arbejdet med siden folkeskolen – var det kærlighed ved første snit. Jeg elsker den taktile proces og langsomheden i arbejdet med at snitte og trykke hvert eneste værk. Gennem mine tryk håber jeg at formidle en kærlighed og taknemmelig over de små og samtidig allerstørste ting i livet – vores forbindelse til naturen og til hinanden. Hver gang jeg sender et tryk af sted, fylder det mig med glæde og stolthed. Jeg håber, at du får lige så meget glæde ud af dit tryk, som jeg får ved at skabe dem.

You are currently viewing Line snitter, trykker og sælger