Fjerdejuledagsjazz

Efter to års fravær genopstår fjerdejuledagsjazzen – med nye kræfter i udvalget, men heldigvis med gamle kræfter til hjælp i kulissen. Onsdag 28. december spiller først Claus Madsens Trio, og derefter Rascal Swingband. Selv om kvartetten med base i Tebstrup er næsten lige så lokal som Claus’ trio, er det første gang den gæster Alken Mejeri. Se og hør mere her: http://therascalswingband.dk.

Bemærk, at der i år er hele fire forskellige billetpriser:

   – 120 kroner i forsalg (hos Købmanden i Alken) for medlemmer af ABAF
   – 130 kroner ved døren 28. december for medlemmer af ABAF
   – 140 kroner i forsalg (hos Købmanden i Alken) for ikke-medlemmer af ABAF
   – 150 kroner ved døren 28. december for ikke-medlemmer af ABAF

Fjerdejuledagsjazzudvalget efterlyser hjælp til bar-salg i almindelighed, og i særdeleshed til opstilling og klargøring en halv times tid onsdag i perioden ca. 14 – 17 samt til nedtagning i løbet af torsdagen. Kontakt Birgitte Abildgård (26 85 14 61) eller Thomas Tjørnehøj (tlf.
86 57 79 80; SMS 30 82 29 81).

You are currently viewing Fjerdejuledagsjazz