Strejfer uden halsbånd ved Vædebro – fundet igen

Hvem kender denne hund, spurgte Anja Elm fra Vædebrovej onsdag eftermiddag. Hunden, der ikke havde halsbånd på, tilbragte et par timer hos hende, men er igen ude at løbe.

Anjas nabo Lene Kjeldsen satte fremlysning på Facebook, både lokalt og i Ry og Skanderborg:
– Jeg snakkede med politiet, som gerne ville, at jeg lukkede den ind i mit skur, så vi havde styr på den. De ville gerne komme ud med en chiplæser, hvis ejeren ikke henvendte sig i løbet af et par timer, men ejeren ringede en halv time efter: De bor på Mossøvej. Der havde været en lidt kaotisk dag i deres familie med en akut hospitalsindlæggelse af en i familien. Manden havde derfor glemt at få lukket hunden ind, som de ellers plejer når de ikke er hjemme. Så hunden kom heldigvis hjem til en meget glad ejer. De havde ledt og ledt længe.

You are currently viewing Strejfer uden halsbånd ved Vædebro – fundet igen