Købmanden er reddet

Kære frivillige og kunder i Købmanden i Alken. Som bekendt meddelte Coop koncernen 31. januar, at Coop Mad lukker og slukker med udgangen af februar. Det satte købmandsdriften i en meget alvorlig situation. Vi køber dagligvarer i Coop for ca. ½ mill. om året.

Det er derfor en stor glæde at kunne oplyse, at Gitte Trenckner, Ingvar Kristiansen og jeg, i dag, har indgået en aftale med Brugsforeningen Tryg/Kvickly Ry om fremtidig levering af dagligvarer. Det med de samme betingelser vedr. økonomien, som tidligere anvendt. I hele forløbet har Kvickly været særdeles positive for at finde en brugbar løsning for Købmanden. 

Det vil betyde nogle nye rutiner i butikken. Det med hensyn til varebestilling, transport og udpakning.. Der vil for fremtiden skulle bestilles varer to gange om ugen, mandag og  torsdag og det kan forventes at dreje sig om ca. 30 kasser pr. gang. Levering til døren ophører. Derfor skal der findes et hold på 5 m/k, der i varebilen fra Kvickly kan køre varerne til Alken. Da der modtages flere kasser, skal der for fremtiden bruges 2 makkere, der møder kl. 15 for at modtage varer, prissætte og sætte på hylder, helst inden åbningstid.

De involverede vil blive nærmere informeret.
På bestyrelsens vegne Vagn Kristensen 

You are currently viewing Købmanden er reddet