Opbrudt pengeskab fundet i Illerup Å

Tirsdag aften glimtede det gult og metallisk i Illerup Å, hvor broen på Alkenvej går over. Med en mistanke om, at det godt kunne være et henslængt pengeskab baksede redaktøren onsdag – iført delvist tætte waders – boksen op af åen, og oven vande viste den sig at være et – hvidt – pengeskab med låsen forsøgt opbrudt. Torsdag afhentede den stedlige ordensmagt boksen, der siden viste sig at være tom.

Hvorfor noget, der egentlig er hvidt, under åvandet ser temmelig gult ud, er så et helt andet spørgsmål.

2. marts kunne landbetjent Vagn Kristensen oplyse, at pengeskabet viste sig at stamme fra et indbrud i Horsens i januar. Ejermanden har tilføjet, at skabet har været åbnet og tømt for hans personlige papirer. Han kunne genkende skabet på en stump fra en speciel vandpibe, der stadig lå i skabet.

(Foto: Knud Abildtrup)

You are currently viewing Opbrudt pengeskab fundet i Illerup Å