Suppleanter til mejeribestyrelsen søges – og det er torsdag

De tre på valg til bestyrelsen stiller op igen, men vi vil gerne have nogle suppleanter, skriver Jytte Elleby fra Alken Mejeri.

Generalforsamlingen foregår torsdag 2. marts kl. 19 på mejeriet. Se dagsorden her. Det er altså ikke tirsdag, men torsdag 2. marts.

Og tjek på Mejeri, hvem der p.t. er i bestyrelsen.

Mejeriet har to steder på alken.dk – det ene er de løbende nyheder, som man på computeren også kan finde i venstre-menuen under Alken Mejeri. På mobilen må man scrolle et stykke ned på forsiden for at finde den samme menu.

Det andet sted rummer mere permanent info om mejeriet: Kontakt, udlejning, kalender, bestyrelse og referater. Den side hedder Mejeri ligger på computeren i den øverste linie sammen med Kalender, Borgerforeningen og Købmanden. På mobilen finder man de tilsvarende sider oppe til høje på forsiden under Menu – ved siden af alken.dk-logoet.

You are currently viewing Suppleanter til mejeribestyrelsen søges – og det er torsdag