God premiere på den nye ordning

Med entusiasme og travlhed var der i dag en god landing på det nye samarbejde mellem Coop/Kvickly i Ry og Købmanden i Alken. I løbet af i går var bestillingerne sendt til Kvickly, og da Alkens chauffører kom lidt over middag, var varevognen klar.

I købmandens baggang stod en ny gruppe frivillige klar til udpakning, tjek af indkøbslisten samt prismærkning. Varerne landede på hylderne i butikken inden åbningstid kl. 16.

– Det var første dag med den nye virkelighed, og jeg oplevede en god energi, sagde købmandsgruppens formand, Vagn S. Kristensen. Han fulgte med fornøjelse arbejdet i Alken.

Han har sammen med bestyrelsen sikret en god overgang for denne vigtige del, for egentlig handler det om købmandsbutikkens overlevelse. Varerne fra Coop udgør 50 pct af omsætningen. Så alle glæder sig over aftalen og forståelsen hos Kvickly.

Der bliver to ugentlige transporter fra Ry til Alken mandag og torsdag. Købmændene og andre frivillige har dannet de tre vigtige grupper, indkøb og bestilling, transport samt udpakning.

Udpakkerne fra venstre: Søs Nielsen, Inge Schiøler, Margit Szlavik og Gitte Tenckner.
(Foto: Peter Abildgaard) 

You are currently viewing God premiere på den nye ordning