Maria-Louise tilbyder kostvejledning og personlig træning

Maria-Louise Buhl, der står bag Dalby Buhl kost og bevægelse, er 36 år og uddannet kostvejleder og personlig træner med mange års erfaring som elitesports udøver. Hun skriver:

Jeg drives af at udvikle mennesker og yde ”hjælp til handling” for mennesker der ønsker at skabe sunde vaner i hverdagen.
Jeg Tilbyder: Kostvejledning, personlig træning og holdtræning.
Holdtræning i dit lokalområde:
Vil du have vanedannende og afhængighedsskabende funktionel træning, som giver dig en stærk krop og et mentalt overskud!?
Så har DU nu en gylden mulighed for at forbedre din kondition, få en stærk core, øge din kropskontrol og udfordre din balance.
D. 3. maj opstarter jeg et nyt holdtræningsforløb. Træningen er en kombination af styrketræning og konditionstræning (puls træning) med egen kropsvægt, suppleret med simpelt udstyr og vægte.
Det er det tætteste du kommer på personlig træning! Jeg støtter og vejleder alle deltagere, ud fra deltagernes individuelle niveauer og udgangspunkt.
Alle er velkommen, det er både for mænd og damer, piger og drenge – og alt derimellem.
Ingen krav til træningserfaring og alle aldre kan deltage. Det bliver kun sjovere af at vi er forskellige!
Træningen foregår hver onsdag aften, på Emborgvej 66. Når vejr og lys tillader det, er vi udendørs, og ellers trækker vi ind i garagen.
Min filosofi er; lavt antal deltagere pr. hold = høj kvalitet af dit træningsudbytte!
Derfor vil der maks. være 10 deltagere pr. hold. Alt efter hvor stor interesse der er for deltagelse, kan der oprettes flere hold med forskellige starttidspunkt. Ved 1 hold vil træningen ligge kl. 20.00.
Pris og vilkår:
Du betaler forud for 4 eller 6 måneder. Prisen svarere til 75 kr. pr. gang.
Ved 4 måneder strækker forløbet sig fra. d. 3. maj – 13. september 2023 (sommerpause i 4 uger) hvor du får 16 træningsaftener for ialt 1.200 kr.
Ved 6 måneder strækker forløbet sig fra d. 3. maj – 15. november 2023 (sommerpause i 4 uger) hvor du får 25 træningsaftener for ialt 1.875 kr.
Lyder det som et tilbud du ikke kan modstå – eller som du ønsker at høre mere om – så tøv ikke med at kontakte mig.
SMS: 23200647
Mail: dalbybuhl@godehverdagsvaner.dk
Instagram: dalbybuhlkostogbevaegelse
Læs også mere på min hjemmeside: http://xn--dalbybuhlkostogbevgelse-q9b.dk/

You are currently viewing Maria-Louise tilbyder kostvejledning og personlig træning