PostNord cykelløb gennem Alken

Til august bliver der landevejscykling på højt niveau at se i Alken. Det gælder PostNord Danmark Rundt, hvor 2. etape, der begynder i Kjellerup og slutter i Silkeborg, drøner igennem onsdag 16. august her hos os.

Løbet beskriver etapen således: Efter præsentationen af feltet på torvet i Kjellerup køres der stik østpå til Ans og videre til Gjern, inden dagens første bakkepoint skal uddeles på bakken ved Sorring. Når feltet har passeret Sorring, køres der videre ned mod Laven og den smukke sø Julsø. Efter 57 km rammes Ry, og herefter køres gennem byerne Svejstrup, Boes og Alken, inden ”Tourens tag” skal passeres, nemlig Yding Skovhøj. 98 km har rytterne tilbagelagt, når Østbirk rammes, og blot få kilometer senere køres der igen om point til bakketrøjen ved Tørring Bakken. De sidste 35 km ind til Silkeborg køres i et vekslende landskab med bakker og både store og små veje.

You are currently viewing PostNord cykelløb gennem Alken