Natligt indbrud uden udbytte

Det er ikke så dramatisk, som det lyder, men træls nok endda. Da vagthavende købmand og dagens bager, Hanne Lisbeth Nielsen, mødte klokken syv i morges, var det tydeligt, at der havde været en eller flere indbrudstyve i huset.

Hvordan de kom ind ad den første dør må afvente nærmere undersøgelser, men døren og låsen ind til butikslokalet var brudt op, formentlig med en stor skruetrækker. Et lettere rodet syn mødte hende ved trappen. Skumplast-pladerne var spredt, nogle melposer og bleer var flyttet.

Hun ringede til købmandsbestyrelsens formand, Vagn Kristensen, som også er områdets landbetjent. I den egenskab fik han meldt det til kolleger på patrulje, og alle kom ret hurtigt for at betragte hændelsen.

Umiddelbart ser det ud til, at intet mangler. Købmandens kontanter er sikret et andet sted, så til oplysning for andre med skumle ideer kan det fastslås, at der ikke er noget at komme efter af den slags.

Om der mangler øl og vin, er ikke afklaret. Men gerningsmanden – evt. flere – har også været i den store sal, for der var tydelige aftryk i et nyvasket gulv. Desuden havde de været i bageriet, hvor en karm til det lille aflukkede lager var brækket op.

-Det er første gang, vi har oplevet indbrud i Mejeriet. Men oplevelsen ændrer ikke noget ved vores strategi om åbenhed, og der er ikke grund til at være bange, siger Vagn Kristensen.

Han har allerede aftalt med en tømrer, at skaderne skal udbedres.

Hanne Lisbeth Nielsen viser skaderne på den opbrudte dør. Foto: Peter Abildgaard

You are currently viewing Natligt indbrud uden udbytte