Nyeste: Margit blev franarret 29.510 kr. af en sms-svindler – nu et nyt kapitel

I weekenden blev Margit Szlavik fuppet af en skruppelløs svindler, der foregav at være Margits datter i pengenød. Det var det ikke.

Efter fupnummeret skrev Margit på Facebook:

” ADVARSEL!!! Jeg blev kontaktet over sms af min datter (troede jeg),der skrev “Hej mor,jeg mistede min mobil i går,gem mit nye nummer” Vi troede hun var i nød, da hun bad os om at overføre penge til sin konto, da hun akut skulle betale en gæld. Hun ville så betale tilbage til os mandag, når hun fik åbnet til sin netbank igen.”

PAS PÅ!!! Det er kriminelle,der tog fusen på os!! Så de nåede desværre at overføre 29.510,- fra vores konto. Det foregår åbenbart for mange lige NU..i weekendenderne, hvor bankerne er lukket!”

Oveni miseren er der ingen dækning fra forsikringen, for som hun skriver: “vi tog pengene fra Teater Morgana kontoen, da vi jo slet ikke har så mange penge på vores egen konto. Det er kun personer der har en selvrisiko på 1000 kr. Teater Morgana er en forening.”

Til alken.dk tilføjer Margit: “Jeg havde på ingen måde mistanke til, at der var kriminelle på spil. Hold kæft, de ved lige, hvordan man rammer “et blødt moderhjerte, der altid er parat til at hjælpe sine børn”.

Nyeste udvikling 16. august: Vi troede alle pengene var taget,men idag blev jeg ringet op af vores bank Merkur. De havde formået at få 24.510,- kr. tilbage. Jeg har mistet 5.000,- kr, men da det så ud til, at jeg IKKE ville få nogen penge retur, er jeg selvfølgelig lettet!!!

(Foto: Henrik Bjerg)

You are currently viewing Nyeste: Margit blev franarret 29.510 kr. af en sms-svindler – nu et nyt kapitel