En rotterdammert og en aarhusianer

Ilse er en ægte rotterdammer’t og Nikolaj aaaaaarhusianer, skriver Nikolaj Graakjær og Ilse Haringa, der er flyttet ind i “Lone Grøns hus”, som det ganske ulogisk stadig hedder, efter Kathrine Graversen og Thomas Fink solgte og flyttede op på Anes Høj.

De fortsætter: Vi mødte hinanden for ni år siden på Danmarks spids, en sommerdag i Skagen. Siden har vi boet mange forskellige steder – København, Rotterdam, Aarhus, Ghana, Viby… Og nu endelig i Alken, hvor vi vil slå os ned og skabe et dejligt sted for vores nye familie. 
15. oktober har Ilse termin med vores første barn og vi glæder os så meget til familielivet i dejlige Alken. 

Ilse arbejder for Grundfos, hvor hun prøver at løse verdens drikkevandsproblemer, ser ud i fremtiden og udvikler nye løsninger. Nikolaj er tømrerlærling hos den lokale tømrermester Henrik Grønborg og nyder at bygge for alle kunderne på Alken-egnen, med et ekstra blik på det bæredygtige byggeri. 

(Foto: Iben Vind Abildtrup)

You are currently viewing En rotterdammert og en aarhusianer