8.884.703,54 kroner …

… er der løbet gennem kasseapparatet hos Købmanden i Alken, fortæller Ingvar Kristiansen fra bestyrelsen. På tiårsdagen lørdag tog han et billede af kassebonen, hvor man hver dag kan følge den opdaterede omsætning, der så vel og mærke er inklusiv moms. Det fremgår også, at der har været 3.095 åbningsdage på de ti år.

I anledning af fødselsdagen kom Lokalavisen Skanderborg også forbi – og det blev til denne artikel, hvor Søs Nielsen fortæller om byen, baggrunden, økonomien, værdien og den tilflytning af yngre mennesker til Alken, som har stået på nogle år og tilsyneladende endnu ikke har toppet. Læs 10 års jubilæum: Alken købmands-fællesskab er stærkere end nogensinde – og glem ikke Thomas Tjørnehøjs 45 fotos fra selve dagen.

You are currently viewing 8.884.703,54 kroner …