42 pizzaer bages og sælges fredag

Fredag 27. oktober er pizza-fredag kl. 17-19, skriver Torben Nielsen, der skriver om konceptet: Der bliver lavet 42 pizzaer; 11 røde (tomat) hvor den ene er vegetar – rød peber, rødløg og svampe, de andre 11 er med oksekød og chili. Så bliver der lavet 10 hvide (mascapone og creme fraise) vegetar med kartoffel, rødløg og svampe, samt 10 hvor svampene er skiftet ud med bacon. Det hele er afmålt for at indgå madspild, der er naturligvis tale om lækre surdejsbunde, og det hele bagt i bageriets stenovn. Vi satser på at tage imod de første bestillinger kl 17. Der bliver ingen forudbestilling. Man bestiller og betaler ved Købmanden i Alken, hvorefter vi bager. Der er lidt ventetid, mens pizzaerne laves, 5-10 min afhængig af antal og hvor mange der kommer på én gang.