Nye hold og ny hjemmeside i Dover GF

Det er vist på tide at vi får gjort opmærksomme på den meget fine hjemmeside som Dover GF har fået op at stå med stor hjælp fra Lars Thyregod, skriver Morten Larsen fra bestyrelsen.

Samtidig starter der en række nye hold her efter efterårsferien, så tjek gerne hjemmesiden ud, hvor du både kan tilmelde dig hold og betale kontingent. Og der er nok enkelte, der mangler at betale for de aktiviteter der startede efter sommerferien, så skynd jer lige ind og få det klaret også.

Og som I kan se af holdlisten, har vi fået sat et meget fint program sammen i år, så vi håber på stor opbakning. Vi må dog sande, at der ikke har været nok opbakning til badminton, så det hold piller vi af programmet igen, medmindre en mediestorm fra masserne kræver at vi fortsætter.

You are currently viewing Nye hold og ny hjemmeside i Dover GF