Glad irsk folkemusik i Firgårde


Endnu engang arrangerer Firgårde Forsamlingshus intim koncert i samarbejde med kommunen, ”Liv i Forsamlingshusene”. Og endnu engang inviteres til irsk folkemusik. RawTradWood er et nyt sammensat band af tre garvede musikere, der alle kan deres håndværk.
Kom lørdag den 18. november til Firgårde, hvor bandet skaber den autentiske stemning fra en hyggelig irsk pub. De spiller traditionelt irsk med undertoner af tørv og muld samt overtoner af det vilde atlantiske hav.

RawTradWood præsenterer en bryg af hovedsageligt irske ”humler”, flydende, velgæret og akustisk musik fra fløjte, violin, banjo og bouzouki. Og alle tre, de kan synge. De er kendte for at levere forrygende og glade koncerter, så det bliver en aften med glad og boblende energi, som ikke vil kunne undgå at smitte af på publikum.

Det er muligt at spise i forsamlingshuset forud for koncerten. Se www.firgaardeforsamlingshus.dk.

You are currently viewing Glad irsk folkemusik i Firgårde