Mads Mengel instruktør på YouSee-krimiserie

Torsdag 9. november udkom YouSee krimidramaserien ‘Ikke et ord’, der blandt andet har Josephine Park, Jakob Cedergen og Jacob Lohmann på rollelisten. 

Tidligere Alken-borger Mads Mengel er instruktør på miniserien – fire afsnt á 42 minutter

Af filmselskabets pressemeddelelse fremgår det:

YouSee Originals’ første krimiserie er skrevet af Christian Bengtson, Adam August og Jens Dahl, der blandt andet står bag serien ’Lover’ og spillefilmene ’Krysantemum’, ’Underverden’ og ’Pusher’. Ved roret har Mads Mengel, der blandt andet har instrueret serien ’Noget om Emma’, siddet som instruktør, og han har haft stor glæde af at arbejde med det stjernebesatte cast: 

”Jeg har haft privilegiet af at samarbejde med så ekstraordinære dygtige skuespillere. Hele castet er fremragende til, hvad de gør, og løfter hele seriens kvalitet op. Som instruktør har det været inspirerende at arbejde med et cast, der leverede på et så imponerende niveau hele vejen igennem produktionen. De holdt mig skarp og gjorde mig bedre.” fortæller han og fortsætter: 

“Manuskriptet udgjorde et solidt fundament, og målet har konstant været at indfange nordisk realisme i skuespillet, krydret med en visuel elegance inspireret af den amerikanske scene. Jeg mener, at vi har opnået det på en særdeles tilfredsstillende måde, hvilket tilføjer serien en unik karakter og stemning.” 

“Ikke et ord” fik fire ud af seks stjerner i Soundvenue – se anmeldelsen.

You are currently viewing Mads Mengel instruktør på YouSee-krimiserie