Bæredygtige sæber og børster

Købmanden i Alken forhandler nu bæredygtige produkter fra Ourchoice, skriver Camilla Mørk. Ourchoice er en miljøbevidst leverandør, hvor vi arbejder for at gøre bæredygtighed tilgængeligt i alles hverdag. Alle produkter er i højeste kvalitet og kun fra iværksættere, som nyder deres håndværk og som har fokus på ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet, miljørigtig fremstilling eller miljøvenlige ingredienser.

Ingen af produkterne indeholder syntetisk kemi og skadelige tilsætningsstoffer og ingen plastik. Alle ingredienser er naturlige og de fleste er både veganske og økologiske med den højeste certificeringsgrad.

Find produkterne på reolen lige indenfor døren. Gå på opdagelse i sæbernes skønne dufte, mærk på børster udført af ægte børstenbinder og bliv inspireret til en grønnere hverdag. Måske bliver du inspireret til julens mandelgave, julegave eller værtindegave?

You are currently viewing Bæredygtige sæber og børster