Finn Badutski vil flytte fra smørklatten Alken og sælge hus – nu med link til mægler

Se fotos og mæglerens opstilling hos Estate.
Og info fra Boligsiden.
Finns telefon:. 86891834 og 23201833

Go Daw Kære Alken-borger

Jeg hedder Finn Badutski. Jeg har et godt tilbud til dig.

Jeg har fået stor lyst til at flytte tættere på AGF, som jeg elsker vildere end nogensinde efter 2-1  sejren over FCK og nu 2-0 over Brøndby i Sydbankpokalen. Kender du nogen, som er interesseret i at flytte til det danmarksberømte Kærlige Fællesskab i Alken med købmandsbutik, Mejeri, fodboldcafe, 17 foreninger, biohaver her på kanten af hjerte-chakraet på kanten af Danmarks næststørste sø Mossø og de Højeste Bjerge og Toppe i Søhøjlandet.
Her vil jeg nu gerne tilbyde en plads i den varme rede og et smukt hjem med stor lyst til at leve og bo et smukt skagensgult hus på 147 kvm. og en vild have på 847 kvm. med seks søde nabo-familier. Ja så smukt gult at bilister fra Gammel Rye stopper og spørger til nummeret på den gule farve.

Og jo, huset har en sød historie. Måske husker i naveren Jørn, der gennem to år på smukkeste vis kravlede rundt i jakkesæt og tog toppen af huset og renoverede førstesalen efter tegninger af arkitekten Niels fra Åbyhøj. Så smukt som at se på livet, når jeg kikker op mod den smukke kip og de synlige bjælker og nyder gulvvarmen i de smukke gulvbrædder.
Jo huset er en ren 5’er og vil passe perfekt som kandidat gerne i hussalgsprogrammerne: Vandkant til salg, Beliggenhed, beliggenhed.. Hammerslag.
Der er kun 1 minut at gå og cykle til Alken St. Der er kun 15-20 minutters kørsel på E45 til alle arbejdspladserne i Aarhus. Alken er et sted alle har lyst til at bo.

I kommer til at bo i en forstad til Aarhus med en smuk Arriva-togrejse som Anders Aggers Mellemrum – din rullende dagligstue og Interrail memoryline, et oplevelsesrum med søde mennesker fra hele verden og alle dem, du kender fra dit liv nu og i dit tidligere liv.
Er der noget skønnere end at drikke en øl med unge AGF-fans, og få tilbudt tre burgere og en skarp mellem Hørning og Alken St. af tre unge restauratører fra Silkeborg og jo sidst i lørdags feste med øl og bobler givet af det søde malerfirma fra Silkeborg, som havde været til julefrokost på Casablanca i Aarhus. Og prompte gav mig et tilbud på at male huset.

Med kun 22. min til Aarhus H og 30 min til Aarhus Domkirke kan du/I glæde dig, det er som at blive velsignet i kirkerummet i Aarhus Domkirke. Og du kan tage kirkekaffen i dagligstuen på Cafe Englen og grøntsagssuppen i Helsekosten Ganefryd i Latinerkvarteret.

Jeg glæder mig til at invitere dig ind i Smørklatten Alken frit efter Susanne tidl. lokal nu Aarhus. Alkenvej kan sammenlignes med Pusher Street på Christiania, som husmøllebyggeren fra Laven St. til Cubafesten kalder den særlige kultur og fællesskab. vi oplever i en landsby som Alken. Det har en kæmpe værdi, når vi vælger beliggenheden af vores bolig. Vi skal leve af Kærlighed & Natur, som den berømte norske healer siger. Jeg glæder mig at tilbyde at sælge mit smukke hus med søkik til jeres venner fra Kbh. eller Aarhus eller som boede har som barn, som allerede kender Alkens mange kvaliteter og har lyst til at være en del af det fantastiske kreative og kærlige fællesskab, som jeg kommer til savne hver dag i mit nye liv i Aarhus, hvor jeg vil bære jer med i mit hjerte.

Tak for alle de mange dejlige møder og oplevelser gennem de sidste 12 år. Jeg er taknemmelig for, at I festede med til min 50 års fødselsdagsfest på Legepladsen og min Æggefest i min have og i Mejeriet, som du kan lytte til i programmet: Radiofortællinger på DR P1.

Og tak for opbakningen til mit arbejde gennem årene som Arriva-pendlerrepræsentant og kampen for Alken St. & Togdriften nu med det nye navn GOCollective fra foråret 2024 som passer så fint på Alken-fællesskabet. Og ikke mindst tak for forståelsen af min kærlighed til AGF i Alken-fodboldcafeen.

Det er min lille historie om mit gode liv i ægge-blommen – det skagensgule hus med den gode gode energi og masser af glæde. Som jeg glæder mig til at overdrage til en ny lille familie med Alken i hjertet med nye smukke historier.

Frit efter sangeren Niels Hausgaard: “Vi skal huske at fortælle vores historier. Vi skal være nysgerrige på hinanden, for det er først, når vi lytter til hinandens fortællinger, at vi rækker ind i hinanden. Så ånder vi i takt.”

Så kære nye Alken-familie på Emborgvej 129:  I kan glæde jer til at trække den friske Mossøluft sammen med store flokke af flyvende svaner, gæs og ænder hen over ca. 240 Alken-borgere plus ca. 100 nye om et par år med det nye fællesskabs-boligprojekt Mossø Bakke. Så masser af nye legekammerater til børnene.

Jeg ser Alken som en honningkrukke – en mental ladestation – som gør, at borgerne i Alken kan skabe de relationer, der gør at vi kan lave de fællesskaber, der gør at vi overlever bedre ved at løse opgaverne som at opbygge en lille købmandsbutik. Og lave en lille gruppe for Den Grønne Omstilling. Jeg kan sagtens se for mig, at Alken bliver First Mover i en kommune, hvor 1/3 af indbyggerne bor i landsbyerne. Min Vision med toget gennem byen vil være Alken som Danmarks første cykelby og beboere uden biler. Så der er meget at glæde sig til. Det første jeg hørte her i Alken var, at fuglene synger højere her end andre steder.

Det var min skåltale til Cuba-Samba-Sumba-Salsa festen på Alken Mejeri, som nu også er berømt ikke blot for mælk og de små hop-optimister men også for sin miljø-kultur-pris.

I gør det så godt kære Alken-borgere. Så godt at jeg ser Alken som det lysende Nørre Lyngvig Fyr. Min vision for Alken vil være at vi sætter solspejl op, som vi kender det fra Gl. Skagen og Rukjan i Norge og på den måde sende den gode og kærlige energi og glæde ud til resten af verden og på den måde bidrage til løsningen af opgaverne med klimakrisen og tydeligt viser, at vi laver fællesskaber for at overleve.

Jeg er spændt på om denne lille pitch rammer dine/jeres drømme og giver en god mavefornemmelse. Jeg skifter nu bane og går efter mine nye drømme. Men min mavefornemmelse siger mig at det ikke bliver let at skifte bane. Jeg vil i den grad komme til at savne kærlighedsrummene i de mange fællesskaber i Alken. Og som jeg tydeligt husker det, da jeg for mange år siden cyklede langs Mossø: “Her vil jeg gerne bo”.

Jeg er taknemmelig for at have levet de bedste år i mit liv og held og lykke med jeres liv og kærlige fællesskab i Alken St.

“Livet i Alken er det tætteste på at komme i Bofællesskab, hvor vi passer hinandens børn og cykler” som forfatteren Dy Plambek siger om sin flytning fra det frie liv i København til Landsbyen  Kirkelte i Nordsjælland.

Namaste. Fra mit hjerte til jeres hjerter

Finn Badutski

You are currently viewing Finn Badutski vil flytte fra smørklatten Alken og sælge hus – nu med link til mægler