Derfor bliver der muh’et en del

Flere har spurgt om alt nu er okay hos køerne, fordi der bliver muh’et en del, skriver kvægavler Jonas Petersen og forsikrer, at køer og kalve har det rigtig fint i sneen. Muh’eriet skyldes, at kalvene var hurtigere end bondemanden og er kommet op på folden ved siden af køerne. 

Selvom man er teenager og flyttet hjemmefra, kan man godt blive lidt rørstrømsk, når man ser mor igen.

Der vil være kødsalg igen til marts, hvis der er interesse for det. Denne gang evt. med oksegrillpølser. Man kan skrive til Jonas på jonaspetersen@live.dk, og tilkendegive, hvis man synes, at det kunne være spændende med lokalt kød fra dyr, som har hjulpet med at passe på naturen og kun levet af græs. Det er ikke en bestilling, kun en føler om der er opbakning. 

(Foto: Jonas Petersen)

You are currently viewing Derfor bliver der muh’et en del