Flere medier berettede fra Alken Søbred-mødet – find links her

Udover alken.dk, som måske gav en kortfattet, men ikke mindre behjertet beretning fra kommunens foroffentlighedsmøde torsdag om Fabulas-projektet – Livlig debat om Alken Søbred-projektet – var der flere journalister mødt frem.

Dels var der DitRy med artiklen Kan en landsby blive for stor? Bekymring for vokseværk i Alken – hvor Iben Abildtrup er blevet til Ida.

Uge-Bladet Skanderborg har en ganske omfattende dækning med tre historier: Landsby splittet: Ønske om lejeboliger kolliderer med frygt for at miste landsbypræg – og så to interviews med nogle af dem, der havde forberedt sig og holdt længere indlæg: Lone Adamsen i Nej-tak til flere boliger i Alken: »Biodiversitet kommer i første række« og Pernille Benzon i »Alkens DNA er fællesskabet og det overlever kun, hvis der kommer nye til«.
Ifølge Eva Michaelsen bringer Jyllands-Posten også noget af det fra Uge-Bladet.

smalltalken * Alken Søbred er der indlæg fra Lise Kirketerp og Pernille Benzon.

Endelig var der jo også en kommunal referent, som endnu ikke er færdig med det officielle mødereferat, men det kommer i næste uge.

(Foto: Sanne Dudoret)

You are currently viewing Flere medier berettede fra Alken Søbred-mødet – find links her