Mejeriet mangler én i bestyrelsen – og en suppleant

Den fem plus to personer store bestyrelse i Alken Mejeri sagde torsdag under generalforsamlingen farvel til to mangeårige medlemmer – næstformand Jytte Elleby og udlejer Edel Laursen – og klapsalver i flere omgange vidnede om udelt anerkendelse for både afgående og fortsættende bestyrelsesmedlemmers indsats for at holde vores fælles hus varmt og tørt og levende.
Der var en enkelt “oprykning” til bestyrelsen, idet suppleant Eric Ballowitz har sagt ja til nu at indgå fast i bestyrelsen, der har tradition for, at suppleanterne kan være med til møderne for at komme ind i det hele.
Steen Sørensen fortsætter som suppleant til bestyrelsen, hvor Gary Craig, Hans Hornbek og Benjamin Hoff Skovgaard fortsætter. Bestyrelsen består således indtil videre af fire plus en, men skal op på fem plus to.
Bestyrelsen går nu selv i gang med at finde de to sidste – og hører selvfølgelig gerne fra interesserede, der vil være med til at tage hånd om et aktivt fælleshus.