Torben fylder 70

Torben Nielsen, Anes Høj, fylder 70 år den 27. marts, skriver Helga Lund.
Når Torben bliver spurgt om, hvad han får tiden til at gå med, svarer han som regel noget i retning af: ”jeg bager lidt, jeg skriver lidt, jeg går lidt med min hund, og nogle gange bygger jeg lidt…”
Hvis jeg skulle svare på samme spørgsmål, om hvad min kære mand foretager sig, ville jeg sige noget i retning af: ….han bager meget.
Han kan vågne med et spjæt om morgenen, fare ud af sengen og ud i køkkenet for at fodre sin surdej! Han er total dedikeret, og vi går aldrig ned på brød her i huset. Når vore unge mennesker har været på besøg og drager hjem til København og Aarhus, er det som regel med et af fars gode brød i rygsækken. Torben er også én af de glade bagere i byens bageri, og nyeste tiltag der, er pizza-fredag, som han går til med stor entusiasme. Torben eksperimenterer med smage, konsistenser, plantebaserede ingredienser, mm. i mange dage op til disse fredage. Herhjemme giver han den gas med plantebaserede proteiningredienser i den daglige madlavning, og serverer facon, fønsesalat, fredsfisk, mmm.
Og så vil jeg også mene, Torben ikke kun bygger lidt, han bygger meget.… Både i nr 5, og nu i nr 2, har Torben bygget knopskydninger, træterrasser, værksteder, grillhytte, cykelskure, mm. Ja, han kan nærmest blive i lidt dårligt humør, hvis jeg anfægter endnu et nyt
projekt fra hans tegnebræt….
Så hjælper det på humøret at sætte sig til skrivebordet, og skrive på en roman eller to, og glemme alt om brød og brædder.
Så TAK Torben for godt makkerskab, godt brød, god mad, fede hytter og terrasser, fælles gåture med og uden hund, din positive tilgang til nyt, gode snakke, din omsorg for den store familie og meget meget mere, men allermest for at være min allerbedste ven og kære mand.
Stort Tillykke.

You are currently viewing Torben fylder 70