Flere og flere folk og familier med i Alken-vejviseren

Mappen med fotos af huse i Alken og nærmeste omegn med deres beboere – Alken-vejviseren, som Tove Nyholm kalder den – er nu blevet udvidet. Antallet af fotos af Alken-borgere foran deres bolig er nu helt oppe på 58, så der er kommet 15 nye til, siden den så dagens lys.

Fotoprojektet har også skiftet plads. Før lå den på den blå pult i indgangspartiet på Alken Mejeri, men nu ligger den i cafehjørnet hos Købmanden i Alken, hvor der er gode betingelser for at studere de mange gode billeder – og få styr på, hvem det nu er, der bor hvor, hvordan de ser ud, og hvem de er i familie med.
Tove Nyholm og Finn Ladefoged står for vejviseren. Ring til Finn (28 55 10 55), hvis du gerne vil være med.

(Foto af tidligere Alken-borger Mette Viborg, der studerer de nyeste fotos: Knud Abildtrup)

You are currently viewing Flere og flere folk og familier med i Alken-vejviseren