Jacob er færdiguddannet som danser og siger tak for støtte

Jeg graduerede for to uger siden efter 4 års studie her i Salzburg, Østrig. Det har været en intens og smuk rejse og totalt en drøm der gik i opfyldelse at blive optaget på denne skole, skriver tidligere Alken-borger Jacob Gregersen til alken.dk. Det var et ret sindssygt projekt og hvor har det været særligt at få lov til at danse og skabe med så mange talentfulde og smukke mennesker fra hele verden i disse år. Det har givet mig helt utroligt meget, som jeg nu vil tage med mig videre. Der er mange som ansøger hvert år og kun få der kommer ind, og det er blandt andet også af finansielle grunde. Jeg er dybt taknemmelig for at det har været muligt og en stor tak skal gå til alle jer i Alken og omegn, familie og venner og bekendte som støttede den crowdfunding, som jeg lavede da jeg startede på uddannelsen. Uden jer havde det ikke været muligt at starte på uddannelsen, og det hjalp til skolebetaling og husleje for det første år. Jeg blev meget rørt over at se hvor mange af jer som støttede og jeg vil bare sige at det hjalp gevaldigt og det gav mig stor begejstring at mærke den støtte fra alle jer. 

Så tusind mange tak! 

Her er nogle få billeder fra min eksamen. Det er en solo af María Muñoz fra Catalonien, som er en del af kompagniet Mal Pelo. Soloen hedder BACH og er koreograferet med Den Veltempererede Klaver Solo af Johan Sebastian Bach. Den solo arbejdede jeg på i 3 måneder og var i Catalonien sammen med María og fik transmitteret soloen.  (Fotos: Hugo Fidalgo)

You are currently viewing Jacob er færdiguddannet som danser og siger tak for støtte