Julies guide til byfesten: Hvordan foregår det?

Hvis du er i tvivl om noget ift. byfesten og programpunkterne… Altså hvordan gode gamle “plejer”, nu lige foregår – Så fortvivl ikke – her kommer en byfest-guide til nye naboer og gamle venner, skriver Julie Abildgaard.
Generelt: Medbring kontanter eller Mobilepay. Man kan skrive sig på til at passe en bod/bar på lister i boderne.
1. Banko/Morgenmad: kl.10.30 er der bæredygtigt banko i det store telt på fællespladsen. Du skal medbringe en genbrugsgevinst pr. husstand. Det kan være til børn eller voksne. Man køber bankoplader i teltet. Der plejer at være morgenmad – i år byder vi på kaffe og dejlige boller fra bageren – ABAF giver. Da vi starter lidt senere end tidligere år er det nok mere en formiddags-bolle end morgenmad.
2. Pladsen: Når du køber i boderne og i baren støtter du ABAF, og det giver mulighed for fede arrangementer i løbet af året og en endnu flottere byfest næste år. Det gælder også entréprisen, der dækker musik/indkøb/formiddagsboller osv. Byfesten skal gerne give ABAF et årligt økonomisk boost og vi er taknemmelige for al opbakning.
3. Aftensmad: Mellem 17.00 og 19.30 (ca) kan man købe aftensmad. Pølseboden fortsætter salg af pølser med brød, og der er salg af falafel wraps med sprøde falafler, lækker salat og dressing. Hvis du ønsker andet mad, er du velkommen til at medbringe det på pladsen.
4. Dansefest: Ingen byfest uden dans. I år er det “Social Disco” som vi så kækt har kaldt det. Der vil være musik (fra playliste), dansegulv, kulørte lamper og røgmaskine, til den sidste dejser omkuld. Vi håber på naboernes overbærenhed, hvis dansebenene rækker til efter midnat! Har man spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte en fra ABAFs bestyrelse eller festudvalget. Vi ses på lørdag!

(Foto fra byfesten i 2022: Rasmus Arentsen)

You are currently viewing Julies guide til byfesten: Hvordan foregår det?