Kaj og Margits Salon – nu på mejeriet

Nu kan man opleve “Kaj og Margits Salon” med Teater Morgana lørdag 9. november kl. 19.30 på Alken Mejeri, oplyser Kaj Pedersen, der er på scenen sammen med Margit Szlavik.
Mange fra Alken har set den forrygende teaterforestilling med scener fra et ægteskab, bl.a. på Alken Mejeri og Gnisten i Ry, og nu er chancen der altså igen.

Billetter kan kun købes i forsalg, før forestillingen spilles. 100 pr. billet på mobilepay 1239JD

Arr: ABAF

Anmeldelsen på alken.dk lød i 2020:

Tosomhed – personligt og rablende.
Med poetisk harmonika og taktfast guitar som uundværligt akkompagnement funderer, duellerer og supplerer Kaj og Margit sig gennem deres Scener fra et ægteskab, undertitlen til deres musikfortælling.
Hjemmeskrevne og -komponerede sange i de to scenevantes karakteristiske samklang fik salongæsterne til at mindes Koppel-brødrene, Bruël-søstrene og balladetradition fra hele Europa. Fortællingerne mellem numrene skrues sammen af Margits personlige og søgende budskaber med Kajs nøgterne og rablende svar. Kærligt, afbrydende, glemsomt og belærende går det derudad i Szlavik-Pedersens spraglede og anarkistiske univers med bud på alt fra meningen med livet og døden til glæden ved fiskefrikadeller. Et både rørt og godt underholdt publikum kunne forlade salonen på Alken Mejeri med genkendende eftertanker og den særlige glæde, fonetiske amokløb giver.

You are currently viewing Kaj og Margits Salon – nu på mejeriet