Dagplejerne vil gerne have flere kolleger

Byrådet har besluttet sig for at garantere, at dagplejebørn kan få plads i børneinstitutionen i deres distrikt. Ifølge Ugebladet Skanderborg har dagplejens bestyrelse beskrevet, hvordan børn i dagplejen ofte oplever, at deres mulighed for at få en børnehaveplads i eget nærområde er dårligere end børn i vuggestue, som er garanteret plads i børnehave. 
– Vi har nu aldrig oplevet at vores lokale dagplejebørn ikke har fået plads i børnehuset i Bjedstrup, siger dagplejer i Illerup Susanne Åkjær Nielsen til alken.dk.
– Vi har også altid haft et godt samarbejde med børnehaven. Bl.a. har vi jo i alle årene haft besøgsordning med børnehaven, så de har besøgt os, når vi var i gymnastiksalen, og vi har besøgt børnehaven med vores største børn. Vi har også i alle årene haft overleverings-samtaler med forældrene og en pædagog fra børnehaven. Det har fungeret så godt. Men du må meget gerne skrive, at vi er interesseret i at få nye kollegaer.
Udover Susanne består den aktuelle dagplejertrio af Karen Ottesen, Boesvej, og Berit Måge, Hemstokvej. Og for tiden er der fyldt op hos alle tre, men der bliver jo stadig født børn i området.