Ikke seks, men fem streamede foredrag på Mejeriet i efteråret

Endnu en sæson er Alken Mejeri med blandt de mange steder i hele kongeriget, hvor man kan mødes og høre naturvidenskabelige foredrag – streamet fra Aarhus Universitet. Efterårets program er netop på gaden – og de enkelte foredrag skal nok blive foromtalt her på alken.dk – men sæt allerede nu krydser i kalenderen. Det første foredrag er tirsdag 1. oktober, oplyser Hanne Lisbeth Nielsen, der sammen med Søren Slebo og Bodil Hvelplund står for den lokale del af arrangementet, der er i ABAF-regi. Berit Werner Hansen og Hanne Gammelgaard er vikarer.

Tidligere fremgik det, at første foredrag var 24. september, men det er altså først 1. oktober.

Med foredragsserien Offentlige foredrag i Naturvidenskab kan man komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for naturvidenskab. Det er forskere som forelæser, niveauet er højt, og man vil blive udfordret, men du kan få udbytte af alle foredrag uanset faglige forudsætninger.

Der er fri entré til foredragene, der typisk varer to timer inkl. en pause midtvejs på 20 minutter samt en session til slut, hvor forelæseren svarer på udvalgte spørgsmål indsendt af publikum under foredraget via sms og Twitter. Nogle forelæsere svarer tilmed efterfølgende skriftligt på de spørgsmål som der ikke var tid til at besvare under foredraget.

Som sædvanlig er foredragene gratis, og man tilmelder sig enkeltvist hos Købmanden i Alken eller ved at sende besked til hannelisbethnielsen@gmail.com  

You are currently viewing Ikke seks, men fem  streamede foredrag på Mejeriet i efteråret