Bryllup på Sandvejen

En af Alkens sønner er kommet hjem for at fejre bryllup. Jesper Fosdal Andresen blev i dag gift med Carrie Peterson. De er rejst til Alken fra deres bopæl på Østerbro i København. Han er den ene af Karin Fosdals og Jan Andresens tre sønner. Carrie er fra USA-delstaten South Dakota. De mødtes i København for fire år siden. En halv snes medlemmer af hendes familie fra ’Staterne’ inkl. forældrene Margereth og Steve var rejst til Alken og kunne dermed give festen i Mejeriet et særligt præg. Først var den formelle vielse på Fælleden (rådhuset) i Skanderborg. Derefter reception i haven hos Karin og Jan med den særlige amerikanske skik, at brudeparret over for hinanden læser kærlige ord og løfter. På billedet ses de med omkring 80 gæster som vidner. (Tekst og foto: Peter Abildgaard)

You are currently viewing Bryllup på Sandvejen