Else Marie Hansen er død

Onsdag døde Else Marie Hansen, Alken Vestergård, efter længere tids sygdom. Hun blev 77 år. Else Marie stammer fra Nygårde, og sammen med Hans overtog hun hans slægtsgård, hvor de blev tredje generation. Det var i 1972 – samme år som deres bryllup. Det blev mange år med planteavl og svinebesætning og ikke mindst heste, som var Else Maries store interesse, der også smittede af i familien og i Alken og Omegns Rideklub. Ved byfesterne i Alken red hun gerne et par runder med de yngste børn på festpladsen. Else Marie arbejdede i en del år på en af institutionerne under Sølund. I Alken gav hun navn til den nye udstykning bag Anes Høj – Else Maries Høj. Udover Hans, som hun nåede at fejre guldbryllup med, efterlader hun sig børnene Susanne og Viggo.
Bisættelse i Ry Kirke onsdag 20. juli kl. 13.

You are currently viewing Else Marie Hansen er død