Tilbage på skinnerne

Fra i dag begyndte Arriva at køre igen. Køreplanen er den gode gamle, men bommene og signalerne i Alken er nye, som tidligere nævnt her på siden. For dem, som ikke straks vil afprøve oplevelsen på vores banegård er der nu lagt en lille film på Alkens facebookgruppe. Synspunkterne på torvet ved købmanden delte sig allerede mandag eftermiddag mellem, at det var fint at få toget på skinner igen, at den gamle klokke var ’hyggelig’, at det nye signal forekommer at være kunstig elektronisk og nok kræver tilvænning, og at man skal være opmærksom på, at de lukkede bomme ikke efterlader en lille åbning i midten som tidligere. Undertegnede lufter her det synspunkt, at den store investering fra Banestyrelsen kan tolkes sådan, at banen gennem Alken skal bevares mange år endnu. (Tekst og foto: Peter Abildgaard)

You are currently viewing Tilbage på skinnerne