Enggårdens nye beboere – om et stykke tid

Kære Alken og Omegn. Vi mangler et sted at bo midlertidigt. F.eks. et sommerhus eller hus. Det er i perioden fra 1. november 2022 og frem til forår / start sommer 2023. Vi er en familie på fire. Nanna, Per, Ziggi på 13 og Nuja på 16, og så vores labrador Fredrik og vores kat Koya. Lige nu bor vi på Boesvej 6, som er blevet solgt fra den 1. november, og vi skal flytte ind på Enggården i Alken, når Ella og Henrik flytter op i deres nye hus. Så der er en periode, hvor vi mangler et hjem, og vi håber meget på, at vi kan blive i området. Så tøv ikke med at henvende dig på 30256497 eller nannapilbech@gmail.com hvis du har et sted eller kender til nogen som kunne bruge nogle lejere i en kortere periode. Kærlig hilsen Ziggi, Nuja, Per og Nanna.

You are currently viewing Enggårdens nye beboere – om et stykke tid